امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ماهورجان تازه دو سال دیرم هست بچه حدودا از ۱۲ ماه اگه راه افتاده باشه خودش میره دختر منم از ۱۲ ماه یا ۱۲.۵ ماه میگفتیم بریم تعویض بدو بدو کرم تعویض و قطره بینیشو از کنسول کنار اناقش برمیداشت میرفت تو اتاقش
سه ماهه که زیر اندازشم پهن میکنه پوشکم از کشوش برمیداره دراز میکشه
اما مصیبت اصلی موقع تعویضه که همون که یوتاب گفت فقط میخوان در رن بازی کنن

ستی پیشاپیش تولد یک سالگیش مبارک ایشالا سلامت باشه نه بابا همون یه غذا هم عالیه چرا بد باشه
ماری و‌ سلین جان مرسی عزیزان چه پسرای مودب و خوبی Smile

سلین ماشالا بهش پس باید تبدیل فرنگی رو بگیرم احتمال داره بزودی خودش بخواد دستشویی کنه نذاره پس منم پوشکش کنم خودش چند ماهه اعلام میکنه پی پی و جیشش رو . ببینم چی پیش میاد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Celin، mahtakhanoum، Mari90، Seti69، youtab
پاسخ
مامانا لباس شب یلدا اگه چیزی خریدین اینجا هم بذارین
آتلیه میبرین؟

ستی جان من تولد نگرفتم چون خودم و پسرم نمیتونستیم کیک بخوریم Smile
بردم آتلیه فقط اونجا ماکت کیک دارن نیاز نیس ببری
حتما یه جشن کوچولو هم شده بگیر غذا هم از بیرون سفارش بده اصلا بد نیس حال و هوای دایی جونشم عوض میشه اتفاقا
تولدش مبارک قند عسل:*
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، Seti69، youtab، رخشید
پاسخ
سلام یوتاب جان. خوبی عزیزم؟ خوشحالم من یادت بود مرسی عزیزم.... انشالله که همیشه ایام شاد باشی

بچه ها پسر من حالا بهش میگن بیا بریم عوضت کنم فراااار میکنه ها.. گاهی اوقاتم گریه که من نشور.... من هر دفه عوضش میکنم میشورمش حتما.... داستانی داریم...
بچه ها شما چه کرمی میزنید بعد تعویضض؟؟ ببخشید واضح میکنم... دور م ق ع د و سر آ ل ت پسر من اکثر قرمز ... من طبق نظر دکترش اکثرا ک قرمز میشه استریل چشمی میزنم به آ ل ت ش و فیروز به م ق ع د ش .... چیز دیگه ای پیشنهاد میدین؟
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۶، ۰۲:۵۰ صبح)Seti69 نوشته است: قربون مهربونیت یوتاب جانم
منم تو ذهنمه خونه بگیرم
ولی با وجود بچه نمیتونم چندمدل غذا و دسر اینا بذارم، به نظرت بده یه جور چاوکباب از بیرون بگیرم
عزیزمی
نه بابا ستی جونم
چه بدی
والا عالیه
با بچه 1ساله مگه میشه اون کارارو کرد
منکه م ش کشک بلدمجون گذاشت منم رفتم اونجا سمبوسه با کمک اهالی درست کردم و چندتا شات کوچولو ژله ابی برای عکس همین

(۱۴۰۱/۹/۶، ۰۳:۱۸ صبح)**ماهور** نوشته است: بچه ها اون روز خونه ی خ ش بودم، دخترش تقریبا ۲ سالشه، خ ش قشنگ بهش گفت بدو بریم پوشکتو عوض کنم، قشنگ خودش از روی مبل که روش نشسته بود اومد پایین دویید تو اتاق که عوض بشه. انقدر باحال بود. در صورتی که یادمه تا چند وقت پیش بخاطر پوشک شدن چه گریه زاری راه مینداخت.
راست میگی ماهوری
پس من امیدوار باشم؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • **ماهور**، Seti69
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۶، ۰۲:۵۹ صبح)Seti69 نوشته است: ممنونم آیسان جان
میترسم یه وقت فکرکنن از سر باز کردم
اگه پیشنهادی داری‌خیلی مشتاقم بدونم

خیلی مبارک باشه ستی جان

نه عزیزم چرا این فکر رو کنن؟
دیگه الان خیلیا توی مهمونی عادی هم همین کارو می کنن... شرایط خانم بچه دار رو هم که همه درک می کنن
می تونی یه چند مدل غذای از قبل آماده شو (مثل کشک بادمجون، الویه وو... حتی مرغ شکم پر یا ماهی شکم پر هم عالیه و زحمت خاصی هم ندارن ولی خیلیییی شیک و قشنگ می کنن سفره رو انگار یه عالمه وقت گذاشتی برای غذا Big Grin Big Grin ) هم توی منوت داشته باشی، هم رنگ رو لعاب میده، هم دیده نمیشه که از بیرون گرفتی (از قبل می کشی توی ظرف و تمااامممم)...
اگه کسی رو داری که بچه ت باهاش خوبه، می تونی بگی زودتر بیاد کمکت... شما هم کارهات رو بکنی
اگه دختر گلت هنوز راه نیفتاده، هنوز فرصت این کارا رو داری Big Grin راه بیفته دیگه تا حداقل 3 سالگی نمی تونی راحت و تنهایی از این کارا کنی Smile پسر من که موقع تزئین کردن سفره ی یلدا و عید و اینا، همش باید یه جوری دستش رو دور کنیم که یه دونه عکس بشه گرفت، رهاش که کنیم، می خواد از همه چیز بخوره و یه گازی بزنه Big Grin Big Grin

ایده ی فینگرفود هم عالیه
همچنین سفارش استند و اینها...

من اگه بشه خیلی دوست دارم تولد 4 سالگیش که با 40 سالگی باباش یکی میشه رو براشون بگیرم، احساس می کنم در توانم نیست Smile البته ما هنوز بیش از 6 ماه فاصله داریم و هوا و اینا هم خوبه...
ای بابا من چرا امروز هر چی می خونم دلم می خواد Huh Confused Confused
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Seti69، youtab، رخشید
پاسخ
ستی مبارک باشه تولد گل دخترت
اگر حوصله برگزاری مراسم نداری میتونی کیک بخری و ببریش آتلیه باهاش عکس بگیری
من یه جا می شناسم هم حیاط قشنگی داره هم داخلش خوبه دیروزم دیدم استوری گذاشته بود دکورهای جدید داریم
خانم هم هستن و با حوصله
  • Rose، Seti69، youtab
پاسخ
رز پس برو گپ خانمای باردار پست منو بخون دلت بخواد Smile Smile
آرامش بعد هر تعویض که حتما باید بشوری
فوتصل تعویضم برای جیش حتی اگه نکرده باشه حداکثر سه ساعته
پی پی که همون لحظه
من کرم تعویض عادی میزنم فیروز، آردن
اگه همیشه قرمزه حتما یه مشکلی با پوشکش یا کرمش یا زمان تعویض داره
این دفعه من به مولفیکس دسترسی نداشتم مای بی بی گرفتم در عرض دو بار تعویض دخترم ناحیه پوشکش قرمز شد به شدت یعنی با اینکه قبلا بچگی مای بی بی استفاده کرده بود اینبار حساسیت داد

ندا من بعیده کاری کنم همون در حد خونه خودمونی مخصوصا که دقیقا روز واکسن ۱۸ ماهگیشه طفلی بچم
  • Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
مای بیبی انگار موادش تغییر کرده پسر منم حساسیت داد ،خارش گرفته بود تا حدی که تو خواب با گریه پوشک رو باز میکرد
الان هم میگه پوشک مامان بیبی بده من میسوزم!!!
  • nona، youtab
پاسخ
آرامش جان احتمال زیاد پسرت به یه چیزی حساسیت داره
مثلا پسر من گردو میخوره مقعدش قرمز میشه
پیگیر باش عزیزم چون گفتی غذا خوردنشم خوب نیس شاید به خاطر آلرژی بچه اذیته
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona
پاسخ
سلین جان اره منم شنیده بودم اما اینبار لمسش کردم قشنگ Smile