امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
نه صحرا جون من اقدام نکردم Sad شوهرمو نمیتونم راضی کنم Sad میگه اول باید خونه بگیریم بعد! منم بهش میگم دیگه سنم داره میره بالا! ۲۸ سالمه :| بچه م مامان زوار در رفته رو میخواد چکار کنه !!! قبول نمیکنه باز :/
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بشور دخمر جان بشور
اینجوری خیال خودتم راحتتره از سلامت نی نی جانت
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Sh96.shamim، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Exclamationبچه‌ها منم سوالی بود که پرسیدم این همه هجمه نداره شستن ۴تا لباس Exclamation
  • lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۵:۵۲ عصر)youtab نوشته است: آی لی لی جونم چطوری؟
نزدیکیا به بغل کردن نی نی خوشگلت  Blush Heart

خوبم یوتاب جان قربونت برم  Heart پسر گلت خوبه؟ بزرگ شده؟! 
من راستش همش فکر میکنم قراره همیشه همینطوری باردار بمونم نمیدونم چرا حسی ندارم که قراره بچه دنیا بیاد اینجا که میام میبینم بچه ها زایمان کردن تازه به خودم میام که نه 3 ماه دیگه منم همینم! وحشت میکنم که من با بچه چطوری میخوام اینهمه کار رو بکنم! فقط فکر میکنم نونا با بچه داره به کارش میرسه برام دلگرمیه

آلما جان من از 5 سال پیش تا حالا خودمو کشتم که خونمونو عوض کنیم بچم اتاق داشته باشه دیگه با این تورمهای فضایی دیدم نمیتونیم هرچقدر ما پول جمع کردیم قدرت خریدمون از قبلم کمتر شد دیدم فقط سنم رفت بالا! دیگه بیخیال شدم یه طوری میشه دیگه!
  • Almam، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Seti جون به جز شما چند نفر دیگه هم پرسیدن فقط در جواب سوال شما نبود..ماهم جواب دادیم هجمه نبود به خدا
  • lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی عزیزم نه 
آخه انقدر این نی نی های طفلیمون اذیت شدن و میشن از چیزایی که دست ما نبوده و نیست که میخوایم اگه خودمون میتونیم نذاریم انجام بدیم
اینجا نی نیهای همه برامون مهم و دوست داشتنین
دوست داریم نی نی های این تاپیک بهتر و سالم تر از همه دنیا باشن
ما خاله های کلا نگرانی هستیم
واسه اونه Tongue
...
راستی از شرکتی که قبلا کار میکردم بهم ز زدن که ما رو از طرف بانک مرکزی دارن واکسن میزنن اسم تو و همسرتو رد کنیم بزنین
منم گفتم اره
پس شما زدی ستی جان؟
بعد چی زدی؟
اینجا گویا هم سینوفترم داره هم استرازینکا
به نظرت کدومو بزنم؟
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
یوتاب جان برای مادرهای شیرده و باردار سینوفارم میزنن 42 روز باید از زایمان گذشته باشه

به نظرم اگه مادرهای شیرده بزنن برای بچه هاشون خوب هم هست چون پادتن از طریق شیر به بچه منتقل میشه و خطری نداره
من دودل هستم این 3 ماهم صبر کنم بعد زایمان بزنم یا تو همین سه ماه بزنم خیال خودمو راحت کنم! خواهرم خیلی رعایت میکرد چون ریه اش پارسال مشکل پیدا کرد خیلی مواظب بود اما کرونا گرفت البته خفیف بود خداروشکر اونو دیدم چشمم ترسیده ولی بازم از اینور اونور حرف و حدیث میشنوم دودل میشم کاش همون بار اول که رفتم میزدن دیگه فکرم راحت بود الان

یوتاب آسترازنکا عوارضش بیشتره کساییکه اطرافمون زدن چند روز درد و تب و بدن درد داشتن اما ظاهرا واکسن قویتری هست اگه کسی بخواد بره مثلا کانادا آسترازنکارو قبول میکنن تو هواپیماییشون ولی سینوفارم رو نه
سینوفارم ویروس ضعیف شده هست عوارضش کمتره به ندرت دیدم کسی تب کنه
  • (کژال)، 2015، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی خاله های مهربون

آره یوتاب من سینوفارم زدم
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خداروشکر لی لی جونم
خوبه اره بابا مردی شده Tongue
منم از این فکرا میکردم کلی بیوفتی رو روالش تمومته عزیزم نگران نباش
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خداروشکر یوتاب جان ان شاء الله سلامت باشه اینقدر دلم میخواد نی نی هاتون رو ببینم که حد نداره
اما خودمونیم کساییکه پسر دارن قشششششششششششنگ قابلیت مادرشوهر شدنو دارنا!!!! اصلا فکر کنم بخاطر پتانسیلشون خدا بهشون پسر میده Smile)) ستی راست میگه دیگه سه تا مامان پسرا مارو شستین گذاشتین کنار Smile))))
  • 2015، Almam، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان