امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جون من کلا ۳ نهایت ۴ ساعت عوض میکنم... مدفوعم ک همون لحظه... هربارم میشورم قطعا...پوشکشم مولفیکس... عوض هم کردم فایده نداشته....
کرم زینک فیروز میزنی شما ؟

عزیزم پسر من الرژی شدید پوستی داشت ک تا یک سالگی پپتی میخورد... اما الان دیگ همه چی میخوره بجز سرلاک و سویق ک دوباره قرمز میش
من دکتر موحدی میبردم... یعنس ممکن الرژیش تمام نشده باشه ؟؟؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
ممنونم بچه ها بابت تبریکاتون
خدا کوچولوهای شمارو حفظ کنه
  • youtab
پاسخ
سلام
من روزی دوبار میشورم بعلاوه وقتی پی پی بکنه
ینی هررر بار بخوام تعویضش کنم باید بشورمش؟
پاسخ
آره یوتاب جون، خیلی باحال این کارو کرد. بعد موقع شستن و پوشک شدن و شلوار پوشیدن هم اصلا اذیت نکرد. بعدشم خیلی خوشحال و خندان با نیش های باز Smile اومد پیش ما.
ستی جان تولد گل دخترت مبارک باشه. حتما براش یه جشن کوچولو بگیر. حال و هوای همتون عوض میشه.
  • Seti69، youtab
پاسخ
آرامش جان حتما یه مشکلی هست به قول ندا حساسیت عفونت چیزی مخصوصا که مشکل غذا خوردنم داره واقعا نیاز به چکاپ داره و تست حساسیت نمیشه که آلت و مقعد همیشه قرمز باشه البته من پسر ندارم ولی فکر نکنم عادی باشه باز هر طور خودت صلاح میدونی البته
من همین کرمای عادی تعویض پوشک که زینک دارن رو میزنم

عاطفه همیشه باید بشوری برای هر تعویض با جیش بی جیش با پی پی بی پی پی
اصلا تعویض یعنی شستن خسک
کردن کرم زدن پوشک کردن
دو بار کمه اونم دختر بچه میتعد عفونت حتما هر نهایت سه ساعت ( بجز طول شب) عوضش کن حدودا روزی ۵-۶ بار میشه دیگه
  • atefehjjjjjjj، Rose، youtab
پاسخ
آرامش جان هنوز به یدونه یا چند تا ماده غذایی آلرژی خفیف داره چون قرمزی ناحیه تناسلی جزو واکنش های خفیفه ، دکتر زندیه به من گفتن مهم نیس و نادیده بگیر ولی من چون دقیق تست حساسیت میگیرم میگیرم الان میدونم به خاطر گردو این موضوع پیش میاد مثلا ، گردو رو یک هفته اس قطع کردم و سریع خوب شد
بالاخره اون قرمزی هم بچه رو اذیت میکنه
پسر منم دور آلتش هم قرمز میشه
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab
پاسخ
مامانایی که بچه هاتون بزرگن یا همسن پسر منن لطفا و خواهشا بیاین به من راهنمایی بدین دیگه واقعا دارم رد میدم...
پسرم قبلا اگه چیزی میخواست نمیشد یه جیغی میکشید یا پاشو میموبید یا یکی دوتا میزد تو سر خودش 
که خب همینجا گفتین وارد سن لجبازی شده و منم گفتم خب طبیعیه دیگه
الان 10 روزیه اگه باب میلش نباشه چیزی یا اصلا نشسته داره با ماشیناش بازی میکنه
یهو پرت میکنه و باز برش میداره و باز میندازه با داد و غر بعد شروع میکنه نشسته باسنشو بلند میکنه میکوبه زمین چندین باااار
بعد میزنه محکمممممم توی سرش چند بار جوری که صداشو میشنوم قشنگ یا سرشو میاره میزنه به زمین 
وای من دارم از این حرکاتش دیونه میشم
اصلا هم مطمئنم نه همچین چیزایی دیده نه هیجی خدا میدونه
امروزم بغلم بود یهو زد تو صورت من منم اروم گفتم نه مامانو نباید بزنی مامانو ناز باید کنی بعد 1ثانیه بعد نازم کرد
من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم
اون لحظه که اینجوری میکنه حواسشو سریع پرت میکنم 90 پرت میشه اما گاهیم نه بدتر میکنه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Celin، nona
پاسخ
یوتاب پسر منم همینکارو میکنه
میشینه به حالت سجده سرشو از جلو میزنه زمین
یا حتی یهو خودشو از عقب پرت میکنه زمین
اگه نگاش کنیم یا توجه کنیم خیلی تکرار میکنه ( مامانم اینجا باشه همش میگهه واااای بچه ام وای نزن ) که پسرم بیشتر میزنه
اما من و همسرم نگاش نمیکنیم خودمونو سرگرم میکنیم یا سریع یه بازی میاریم تمومش میکنه دیگه
عادیه نگران نباش
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab
پاسخ
یوناب عادیه دختر منم خودشو پهن زمین میکنه ادای گریه در میاره یا عین پسرت با باسن محکم میندازه زمین خودشو
سرشم اروم میذاره زمین
دو سه بار آروم امتحانی زد به کابینت سرشو یبارم دیوار دید دردناکه دیگه نزد ( بچم محتاطه) Smile
کلا نباید توجه کنی
جیغ و گریه و نقم که نگم برات
  • Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
اره دقیقا ندا
راست میگی
وای من همش میگم چرا انقدر عصبیه
در صورتی که توی خونه کلا به خاطرش با ارامش حرف میزنیم و رفتار میکنیم 
اره م ش منم اگه باشه یا اونجا باشیم همینطور بعد دیگه همسرم گفت به همه وقتی اینجوری کرد اصلا هیچ عکس العملی نشون ندین
دقیقا بعد اینکارارو میکنه مارو نگاه میکنه... 
این رفتارا تا کی ادامه داره
منظورم لجبازی نیستا
این تو سر زدنا و ایناش

اره نونا جون
ببین یه بار سرشو اروما زد روی سرامیک بعد خودشو کشید ادامشو روی فرش زد 2،3 تا خخخخ
من. از هیچی تو عمرم به اندازه این نا احت و مستاصل نشدم راستش
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان