امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۰:۲۰ عصر)youtab نوشته است: بن سای جان تازه بعد از ۳ماه ۱۷ ام تو سایت نوشته موافقت با دریافت مقرری اما فعلا که چیزی نریختن برا این ۳ماهو
اره نونا جون مرسی گفتی حتما میزنم

عزیزم از جایی که بیمه برات رد میشد بهت زنگ میزنن باید بری اونجا....پس حالا اصل کاری و علافیش مونده که!!!
برا منو دو ماهشو یه جا ریختن بقیشو ماه به ماه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من امروز رفتم بهداشت برای پسرم پرونده درست کنم. بهم گفتن چهارشنبه بیا نامه بگیر برو واکسن بزن.
گفتم من معلمم و میتونم بزنم هر مرکزی. گفتن الان مراکز شلوغه. ما خانومای باردار و شیرده رو میفرستیم یه جای جدا که خلوته
حالا چهارشنبه میرم دنبالش و سینوفارم میزنم

بنسای جان من دو هفته بعد از اینکه دز دوم واکسنم رو بزنم واکسن دو ماهگی پسرم هست و همسرم هم دز دومش رو زده
میشه آخرای آبان و اول آذر که میریم سفر.
البته میریم خونه پدرشوهرم. چون بچه رو ندیدن هنوز

دوستان اگر بیمارستان خصوصی زایمان میکنید واقعا به ساک جمع کردن نیاز ندارید. به خودتون استرس ندید
من که با کارت ملی فقط رفتم بیمارستان
اما هیچی لازم نشد. همه چی خود بیمارستان داد. فقط مایعات شیرین برای بعد بی حسی لازمه که به من گفتن نسکافه و آب کمپوت سیب. که شوهرم از بوفه بیمارستان خرید.
دیگه چیزی لازم نشد. لباس و پوشک و زیرانداز و شورت سرجی فیکس و شکم بند و..... همه چی بیمارستان داشت.
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا Heart
من صبح سزارین شدم خداروشکر خوبیم هردو 
انشاله همتون ب سلامتی زایمان کنین 
دخمل هم خوبه فقط دکنر گفت ک مستعد زرد شدن بنظر میاد امیدوارم اشتباه کرده یاشه یا خفیف باشه  Sad
راستی لی لی جان منم 17 روز پیش واکسن زدم سینوفازم 
دوز بعدی هم 3 مهره 
اصلا نگفتن 42 روز باید بگذره 
3ام انشاله دوز دوم میزنم
عوارضی هم اصلا نداشتم
  • (کژال)، 2015، Almam، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، مینو، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۱:۰۸ عصر)(کژال) نوشته است:
دوستان اگر بیمارستان خصوصی زایمان میکنید واقعا به ساک جمع کردن نیاز ندارید. به خودتون استرس ندید
من که با کارت ملی فقط رفتم بیمارستان
اما هیچی لازم نشد. همه چی خود بیمارستان داد. فقط مایعات شیرین برای بعد بی حسی لازمه که به من گفتن نسکافه و آب کمپوت سیب. که شوهرم از بوفه بیمارستان خرید.
دیگه چیزی لازم نشد. لباس و پوشک و زیرانداز و شورت سرجی فیکس و شکم بند و..... همه چی بیمارستان داشت.
کژال جان ببخش عزیزم مزاحمت میشم چون بیمارستانامون یکیه میشه بگی دقیق چیا توی کیف بود اخه شنیدم خیلی چیزاشو حذف کردن جدیدا
من چیا بردارم چیا برندارم بغیر از اینا که گفتی

(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۱:۵۳ عصر)Elhamgoli نوشته است: سلام مامانا Heart
انشاله همتون ب سلامتی زایمان کنین 
دخمل هم خوبه فقط دکنر گفت ک مستعد زرد شدن بنظر میاد امیدوارم اشتباه کرده یاشه یا خفیف باشه  Sad
راستی لی لی جان منم 17 روز پیش واکسن زدم سینوفازم 
دوز بعدی هم 3 مهره 
اصلا نگفتن 42 روز باید بگذره 
3ام انشاله دوز دوم میزنم
عوارضی هم اصلا نداشتم
به سلامتی انشاالله قدمش پر برکت باشه
انشاالله که زردی هم نداره

(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۰:۲۰ عصر)nona نوشته است: ببین‌کلا پرسیدم هر واکسنی که میزنید با واکسن‌کرونا یا واکسن دیگه بهتره دو هفته فاصله داشته باشه
هپاتیت، کزاز ، آنفولانزا هرچی
اشکال نداره صنوبر جان اما چون بهترین زمان تزریق آنفولانزا اواسط شهریور یا اوایل مهره برای همین صبر کردم که گویا خبری نیست. چون به محض ورود اولین ویروس آنفولانزا به بدن دیگه تزریقش تاثیری نداره. امیدوار بودم بشه شهریور  اول مهر انفولانزا رو‌زد  که گویا نمیشه
نونا جان انفولانزا واکسنش معمولا تو ایران یکم دیرتر میاد پارسال مهر بود اومد فکر کنم منم احتمالا بزنمش
  • lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۱:۵۳ عصر)Elhamgoli نوشته است: سلام مامانا Heart

سلام عزیزم، خیلی مبارکه Heart

Lili جان من هم شنبه واکسن زدم هیچ عوارضی نداشتم
منم خیلی دو دل بودم ولی الان خوشحالم که واکسن زدم
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان تبریک میگم عزیزم.ایشالا قدم دختر گلت پر از خیر و برکت باشه و خدا زیر سایه پدر و مادر حفظش کنه.نگران نباش؛ایشالا به امید خدا زردی هم نمیگیره و مشکلی پیش نمیاد
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
الهام جان تبریک میگم عزیزم انشاالله که زیر سایه خدا و پدر و مادر خوشبخت بشه دختر گلتHeart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
الهام جان مبارکت باشه قدم پرنسست
انشالا که زردی هم به خیر میگذره عزیز دلم  Heart

روشنک جان من ماه پیش رفتم همون شعبه گفتن برو دیکه نیا شهریور درست نیشه و واریز میکنیم
حالا منتظرم
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۵:۵۳ عصر)Almam نوشته است: نه صحرا جون من اقدام نکردم Sad شوهرمو نمیتونم راضی کنم Sad میگه اول باید خونه بگیریم بعد! منم بهش میگم دیگه سنم داره میره بالا! ۲۸ سالمه :| بچه م مامان زوار در رفته رو میخواد چکار کنه !!! قبول نمیکنه باز :/
عزیزم ایشالا هرچی به صلاحتونه پیش میاد و شوهرت هم راضی میشه که زودتر اقدام کنید.ما هم هی منتظر بودیم خونه بخریم و بعد اقدام کنیم که دیگه دیدیم شاید حالا حالاها این اتفاق نیفته...واسه همین دیگه دلو زدیم به دریا و اقدام کردیم Wink
  • 2015، Almam، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
قدم دختر خوشملت مبارکههههه الهام جون

ماهم خونمون یه خوابس اول خواستیم عوضش کنیم بعد نی نی بیاریم ،دیدیم با این مملکت هیچی قابل پیش بینی نیس،بی خیال شدیم  والان با یه دخمل در خدمتیمBig Grin
  • 2015، Almam، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 47 مهمان