امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه ریزی بارداری
آرزو جون حق داری خب استرس داری و تو کارهای لازمو انجام دادی و اقدامتو شروع کن و ان شاالله زودی یه نی نی سالم میاد تو دلت. داشتن استرسم طبیعیه و بهش اهمیت نده. من سر هر دو بچه ام ماهی که باردار شدم کاملا استرس داشتم پس به این هی فکر نکن که استرس دارم و استرس مانع بارداری یا … میشه. بعضیها تو شرایط پر استرس مثل جنگ یا حتی در اثر تجاوز و ضربه بزرگ روحی باردار شدن.

اقدامتم جوری انجام بده که راحتتری. اگه برات امکانش هست اقدام مرتب کن اگه نیست قبل اقدام حدودی تخمک گذاریتو پیدا کن و چند روز دور و بر تخمک گذاریتو اقدام کن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven
پاسخ
قربونت آرزو جون. نگران نباش عزیزم و تجربه واقعا سختی داشتی و به قول خودت حتما صلاحی تو اون اتفاق بوده و خودتم اصلا مقصر ندون و فکر نکن از استرس یا کاری بوده که تو کردی. اقدامتو کن از ماه بعد که برنامه داری و ان شاالله خیلی زودم نتیجه می گیری و کوچولوتم سلامت میاد بغلت و اینم بدون کم نبودن افرادی که این تجربه بدو داشتن و بعد خیلی زود بچه دار شدن و الانم دارن لذت بچه داریشونو می برن و اون خاطره بدم خیلی خیلی تو ذهنشون کمرنگ شده. من یه دوست آلمانیم مثلا تو بارداری اولش بدون اینکه کار خاصی کنه بچه اشو از دست داد و الانم یه دختر ناز و دوست داشتنی داره و تو بارداری این دخترش با دوچرخه با همسرش از آلمان تا کپنهاگ با دوچرخه رفتن و برگشتن. به نظر من که باردار بشی و کوچولوت بیاد بغلت خیلی اون خاطره تو ذهنت کمرنگ میشه.
  • Heven
پاسخ
مرسی مهربون و ان شاالله سال دیگه این موقع برامون عکس نی نی سالمتو بذاری برامون
  • Heven
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۱۲، ۱۲:۵۹ صبح)Heven نوشته است: نمیدونم رز جان دکترم گفت همه چی اکی برو اقدام کن ولی من آمادگی روحی ندارم
ورزش میکنم مرتب
سالم میخورم
دندونامو درست کردم
قرصا ویتامین خوردم
چکاپ دادم

پس غصه نخور عزیزم، استرس هم نداشته باش
کارایی که کردی درسته...
ولی به همسرت هم توجه کن...
اگر تا حالا همسرت دکتر اورولوژیست نرفته، حتما یه سر برید...
به غذای او هم خیلی باید توجه کنی... حدود 3 ماه حداقل باید روی غذای مردا کار بشه تا اسپرم و حرکتش قوی بشه... یکی دیگه از دلایل سقط، ضعف نطفه هستش... و هر اسپرم هم 3 ماه طول می کشه، پس باید از 3 ماه قبل تقویت مرد شروع بشه...
من پیشنهاد می دم که اگر دکتر زنانت به این موضوع توجه نداشته، خودت پیگیر بشی و همسرت آز اسپرم بده و ببرید برای دکتر
مولتی حالا نمی دونم چی خوردی، ولی همسرت هم مهمه... اگر دوست داشتی بگو من هر چی که از اون آمادگی های قبل بارداری یادمه برات بنویسم، یا اگر خواستی بگو اطلاعات دکتر طب سنتی که قبولش دارم رو برات بفرستم Heart

اون اتفاق هم می تونه برای هر کسی بیفته...
حالا نمی دونم گفتنش درسته یا نه، ولی اکثر بچه هایی که سقط میشن، یه مشکل جدی داشتن... یعنی این روش طبیعت هست که بچه های سالم بدنیا بیان... می دونم هیچی دردت رو تسکین نمیده، و من هم واقعیتش شاید اونقدری شما رو و بقیه ی مامانایی که نی نی شون سقط شده رو درک نکنم (چه روحی و چه جسمی... چون مسلما از هر دو بعد مادر آسیب می بینه... حتی پدر هم...)، ولی می تونی از این جنبه هم ببینی... این چیزی بود که توی کلاس بارداری می گفتن به ما... و خیلیا هم بودن که این اتفاق براشون افتاده بود که بخاطر شرایط زندگی، امواج مختلف، هوای آلوده، غذای غیرطبیعی ووو... خیلی هم شایع هست واقعا...
ولی امیدوارم که این یکی بچه تون، خیلی راحت بیاد توی بغلت و حداقل شده یکم از دردت رو فراموش کنی Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Heven
پاسخ
عزیزم من برج ۵ و ۶ دقیقا تا روز قبلی ک فهمیدم باردارم ،فیتنس کار می‌کردم
هر روز حلقه هم میزدم
مشکلی پیش نمیاد عزیزم
معمولا وقتی متوجه بارداری میشیم هنوز ۱ ماه نشده ،هنوز چیزی نیس ک بخواد آسیب ببینه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Heven
پاسخ
آرزو فک نکنم اتفاقی ک واست افتاد ربطی ب کار کردن قبل فهمیدن بارداری داشته باشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Heven
پاسخ
نه آرزو جان ۴۸ ساعت فکر کنم نباید رابطه داشت
  • Heven
پاسخ
خب خب سلاملکم خودم بیام‌چراغ اینجا رو‌ روشن کنم Smile
کیا در حال اقدامن کیا نیت کردن کیا اسید ف‌لیک شروع کردن و چکاپای قبل بارداری رو دارن انجام میدن؟
  • youtab
پاسخ
نونا Cool
  • nona، youtab
پاسخ
اوه نونا Blush من شاید کم کم اسید فولیکو شروع کنم.به قول ماهور حالا چند ماه خوردنش که ضرر نداره از طرفی همسرم همش میگه پس کی اقدام میکنیم یا اصلا بچه دار نشیم یا دیگه اقدام کنیم. به خاطر سنش میگه.
  • nona، youtab، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان