امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه ریزی بارداری
صنوبر نه هروقت بتا مثبت شد بعد تصمیم میگیرم
فعلا در حال جمع آوری دیتا هستم
بیمارستان برام خیلی مهمه ولی اغلب غرب تهران هستن و یه معضل هست برام به جمع بندی برسم میگم حتما

نونا من حالا میخوام برای بار اول بدون آشنایی برم جلو ببینم چی میشه ...

صنوبر برای عکس دندون برو پنج نوش تو دولت خوبه کنار گلفروشی کلاسیک
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
بچه ها من اینجا اسم دکتر ها رو میذارم اگر تجربه ای خودتون یا اطرافیانتون داشتین بگین
دکتر فاطمه رحیمی شعرباف
دکتر فاطمه داوری تنها
دکتر خدیجه شادجو
پاسخ
دکتر شعرباف قبولت نمیکنه مگه مشکل خیلی خاصی داشته باشی و دکتر زنانت ارجاعت بده

صنوبر تحقیقات چی؟ کلا زندگیت کن فیکون خواهد شد دیگه هیچوقتم به روال سابق برنخواهد گشت دیگه همینه مه هست
مگه به قول همسرت کلا قید بچه رو بزنین
پس هرچی زودتر شروعش کنی بهتره

صنوبر منم یه فکری باید برای قندم بکنم البته ازمایش تیرماهم خوب بود اما واقعا هر هفته یه کیلو شیرینی خامه ای دارم میخورم
حالا اطرافیان گاها میگن بخاطر شیردهیه الان بدنت میطلبه اما فکر نکنم تا این حد، دیگه شورش داره درمیاد باید ترک کنم

البته شاید شعرباف الان قبول کنه ها چند سال دیش که نمیکرد فقط در مواقع مشکل میپذیرفت الانشو خبر ندارم
خیلیم دکتر عالی ای هستن

البته شاید شعرباف الان قبول کنه ها چند سال دیش که نمیکرد فقط در مواقع مشکل میپذیرفت الانشو خبر ندارم
خیلیم دکتر عالی ای هستن
  • Rose، رخشید، صنوبر۷۱
پاسخ
نونا Fbs داده بودی ؟
پاسخ
اره رخشید من هر شش ماه چکاپ میدم از طرف شرکت اخرین بار حدود ۸۰ بود اما باید برم کلینیک دکترم مطمئن شم چون دقیقه اندازه گیریاشون

آها صنوبر رز یه پست خوبی راجع به اهداف و اینها داشت حالا بجز اون اگر یه سفر جذابم دوست دارید حتما قبل اقدام برید الان همین دبی خیلی خوش میگذره فصل خوبیه قیمتشم خوبه چون واقعا تا پایان سه سالگی بچه کلا خط بزنید هر نوع سفری رو به قصد خوش گذشتن
  • Rose، رخشید، صنوبر۷۱
پاسخ
آهان مرسی نونا جان یادم رفته بود چند وقت پیش رز یه پست خیلی خوبی هم برام نوشت.برم بازم نگاه کنم.
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۹، ۰۷:۵۱ عصر)رخشید نوشته است: بچه ها من اینجا اسم دکتر ها رو میذارم اگر تجربه ای خودتون یا اطرافیانتون داشتین بگین
دکتر فاطمه رحیمی شعرباف
دکتر فاطمه داوری تنها
دکتر خدیجه شادجو
من نمی شناسم رخشید جان، دکتر خواهر من مژگان شهاب الدینی بود راضی بود خیلی و به چند تا از دوستهاشم معرفی کرد و راضی بودن. مونا (بن سای) هم دکترش همین بود اگه اشتباه نکنم و نمی دونم حالا راضی بوده یا نه. من خواهرم اولش دکترش کس دیگه بود و فکر کنم ۴-۵ ماهه بود عوضش کرد.

راستی رخشید، سیاه سرفه واکسن تکش نیست و با همون کزاز و دیفتری بود زدم و بعدشم عوارض و علامتی نداشت اصلا.
  • Bonsai، nona، رخشید
پاسخ
شهاب الدینی دکتر خوبیه مریم جان
  • Bonsai، maryam_na، رخشید
پاسخ
مرسی مریم
چه خوب که عوارضی نداشت خوب کردی زدی دیگه خیالت راحته
  • maryam_na
پاسخ
سلام
من که نمیشه اسمشو گذاشت اقدام Smile باید برم انتقال بدم و منتظر نتیجه باشم. همین.
ولی خیلی وقته دارم QFOL میخورم و ویتامین دی . و یه سری مکمل و البته دارو که خب مخصوص روال انتقال جنین هستش.
فقط اومدم یه پز ریز بدم که من واسه اقدام دیگه نیاز نیست یه شب درمیون دهنم سرویس بشه و ساب بره اون ناحیم Smile)))
  • maryam_na، nona، Sufii، youtab، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان