۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۳:۴۷ صبح
بچه ها این واکسن پرونار و انفولانزا کجا میزنید
یک دکتر درست درمون به من معرفی کنید برای دخترم دکتر صارم که دیگه نبردمش
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۳:۴۷ صبح
بچه ها این واکسن پرونار و انفولانزا کجا میزنید
یوتاب برو در اسرع وقت بزن این ممیشی پس چکار میکنه مگه تازیخ نزده تو کارتش برای پریونار؟
هلیا همه دکترا بخوای پریونارو برات نسخه میکنن خودت تهیه میکنی میبری تزریق میکنن انفولانزام که بی نسخه هست میری میخری میبری دکتر اطفال رو پاش تزریق کنه
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۳:۵۶ صبح
از اولم یادمه گفت 3 دوزه اخه
برم صبح کارتشو باز ببینم مطمئنم گفت 3دوزه لعنتی ![]() ![]()
یوتاب دکتر به ما هم یه کارت داد
برای واکسن پرونار که هر وقت میزد مهر و تاریخ میزد بعد سه تا جا داشت کارته. برای سه تا واکسن. منم مطمئن بودم سه تاس ولی برای آنفولانزا که بردم برای چهارمی هم تاریخ داد که پسرم انقد مطبو گذاشته بود رو سرش من نشنیدم نونا تو کشور های دیگه پرونار تزریق میشه؟ منظورم اینه که تو برنامه واکسن اجباریشون هست؟
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۴:۰۲ صبح
مرسی کژال
بذار فردا ببینم چیه زنگ هم بزنم ببینم چی میگه پس این زنه ![]() ![]()
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۴:۰۵ صبح
بچه ها به شک انداختینم بذارید فردا صبح از پروندش عکس میذارم
کژال بسته به کشورشه تو بعضی کشورا بله تو بعضیام نه ولی زدنش بسیار خوبه و توصیه میشه
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۴:۰۷ صبح
نونا داری درست میگی
همین 15 ماهگیه تا جایی که شنیدم امیدوار گفت 15 ماهگی پروناره. که چون دز دوم آنفولانزا داره، 15 ماهگی آنفولانزاشو میزنیم. 16 ماهگی پرونار
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۴:۱۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۴:۱۰ صبح، توسط خانم فسقلی.)
بچه ها یک دکتر اطفال خوب بهم معرفی کنید ببرمش
که راضی هستید ازش ممنون شماره و ادرس مطبم بهم بدید ممنونم از لطفتون
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۴:۱۱ صبح
من الان پیامامو با داروخانه سوم خرداد چک کردم ازشون چهار بار پریونار گرفتم قاعدتا برای خودم پرونار نگرفتم اما بذارید نگاه کنم بچه ها باز
اره کژال یه بازه یکی دو ماهه میشه تلورانس داد دکتر من کفته بود ۱۴ تا ۱۵ یا ۱۶ ماهگی
۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۴:۱۶ صبح
هلیا جان من نمیدونم کدوم سمتی
من پیش امیدوار میبرم راضیم. بابک امیدوار. مطبش سر توانیره پیش برخوردار هم بردم. خیلی دکتر خوبیه فقط بداخلاقه. حسن برخوردار. تو کاشانی سر شاهین |