مهرآسا چقدر بچه هامون شبیه همن!!!
پسرت چند وقتشه؟
پسر منم تخم مرغ نیمرو رو با اینکه عاشقش بود از حدود 3 نخورد، از همون موقع هم صبحونه ش کلا خراب شد و خیلی وقتا فقط نون خالی می خوره... ولی من گیر نمی دم و فقط نون رو میدم بهش... یا مثل شما انواع املت و کوکو درست می کنم بخصوص با زرده ی بیشتر و بهش میدم جبران شه
یا عاششششق انواع کباب و گوشت هست... یعنی بدونه که گوشت هست، دیگه با برنج یا نون نمی خوره... ولی خب خیلی وقتا برای اینکه عادت نکنه (چون واقعا امکانش نیست همیشه براش گوشت کباب کنم که... یا حتی کباب تابه ای درست کنم براش که... بعدم دوست ندارم عادت کنه و بدغذا شه)، گوشت رو مثل شما توی برنج له می کنم و میدم، یا توی آبگوشتش له می کنم (له که نه، ریش ریش، چون اگه بدونه گوشت درسته اس، فقط همونو می خواد و کرب به بدنش نمی رسه و شب گرسنه میشه)... من سعی می کنم بد صبحونه خوردنش رو با میوه و مغز و کشمش و نهایتا با همین گوشت جبران کنم (همین امروز که داشتم انار مهدش رو دون می کردم، دید و اومد بقیه ش رو گرفت رفت یه گوشه ولو شد و با لذت دونه دونه خورد و در افکار عمیقش غررررق شد

... من این لذتو هیچوقت ازش نمی گیرم

، سالم بخوره، هر چقدر بدنش میگه بخوره

وظیفه ی من فقط تامین مواد اولیه اس که سالم و تمیز و مناسب باشه، انتخاب سایز شکمش با خودش و هوش بدنش

واقعا باید آدم حواسش باشه توی دام نیفته وگرنه واقعا اذیت میشه... بعدم خیلی چیزا توی بچه ها دوره داره... یه دوره نون دوست دارن یه دوره نه، گوشت، شیر، تخم مرغ وووو... هم به همین صورت...
دقیقا به نظر منم تغذیه ی بچه بعد از ظاهر خود پدر و مادر و ارثی که بچه داره، با قد و مو و بعدترها با دندون مشخص میشه نه اینکه چقدر چاقه... والا چاق شه بعدا عین خودم عذاب بکشه خوبه؟