امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
من کره هم دادم Sad
من فکر می کردم دخترم به زرده حساسیت داره چون روز سوم تست حساسیت بدجور بالا آورد.هفته ی بعدش دوباره امتحان کردم بازم همشو بالا آورد(۷ ماهگیش).بعد چند وقت به دکترش گفتم گفت بعید می دونم حساسیت داشته باشه و بالا آوردن به تنهایی نشونه ی حساسیت نیست.خلاصه گفت دوباره بهش زرده بده ولی حجمش کم باشه(اندازه ی یه دونه عدس) و کم کم زیادش کن.خدا رو شکر دخترم حساسیت نشون نداد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، nona، Seti69، youtab
پاسخ
مینو دادی بهتر خدارو‌شکر حساسیت نداشت چون حساسیت زایی بالا داره میگن یک سال وگرنه تغذیه ایها میگن زیر یک هم میشه داد
همه چیز جز عسل
  • youtab، مینو
پاسخ
بله نونا جان ، دکتر معماریان جانب احتیاط رو نگه می‌داشتند و معتقد بودند بعضی مواد غذایی بهتره دیرتر داده بشه
  • nona، youtab
پاسخ
اره پائولا جان منم برای همین معمولا حد وسط دکترای جدید و قدیمو نگه میدارم Smile هم احتیاط کرده باشم هم دیگه زیادیم عجله نکرده باشم
دیگه با اینکه تقریبا خیلی چیزا رو میگن از همون شروع غذای کمکی بدید چون احتمال حساسیت زاییش پایین میاد ازونور دکتر دخترم میگفت بالای یک بده بعضی چیزا رو دیگه این وسط خودم اجتهاد کردم برای خودم گاهی مثلا از نه ده ماهگی دادم یا واقعا گذاشتم بعد یک سال مثل همین کره بادوم زمینی Smile
  • Paula، youtab
پاسخ
ندا جون انشاالله چیزی نیست
نگران نباش
منم فکر کنم دو ماهگی بردم که چند تا سوراخ ریز داشت
بعد گفت دو سالگی تکرار کن که دیگه نرفتم
  • Nedaaa28
پاسخ
مری چرا نرفتی؟
ببین دکتر قلب به من گفت دیگه نیا کلا اوکیه اصلا سوراخم نداره
ولی باز دلم آروم نمیگیگیره
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Mari90، youtab
پاسخ
منم بادوم زمینی و کره شو و عسل و میگو رو ندادن هنوز
دکترش گفت بعد 1 میتونم بدم اما من نمیدونم چرا میترسم همچنان 
ببخشید میون بحثتون
بچه ها من واقعا خ ش بزرگمو درک نمیکنم و حرص میخورم از مدل بچه داریش
البته هیچی نمیگم اصلا ها حتی در حد اره یا نه
فقط اگه سوال کنه که هرچیم جوابم باشه باز کار خودشو میکنه 
اولا که امروز یکماهش شد بچش و هنوز خونه مامانشه! 
دیروز دختر عموشون اومده دیدن بچش گفته بچت یکم زرده ترجنبین بده بدهش اینم از صبح بچه رو بسته به ترجنبین
همسرم گفت من خوندم میگن باید چند قطره فقط به بچه بدی و بیشتر مادر بخوره که شیر میده البته من موافق دادن این چیزا به بچه نیستم اما گوش نکرد
بعد دوستمون اومده بود دیدنش گفت انار بچکون توی دهن بچه
وای خیلی جلوی خودمو گرفتم حرف نزنم چون یه بار دو سه هفته پیشا حرف شد گفتم من خیلی به طب سنتی چون اعتقادی ندارم هرچی بشه به دکتر بیشتر اعتقاد و اعتماد دارم نظر نمیدم چون هرکی یه جور بچه داری میکنه و کسی نباید دخالت کنه
انروز دلم خیلی واسه بچس سوخت طفلی اما هیچی نگفتم
تا انار رو گفت همسرم یهو پرید که عه بچه 1ماهه معدش ضعیفه انار گاهی معده ادم بزرگو اذیت میکنه
اشاره کردم هیچی نگو خودش میدونه باید عقلش برسه دیگه
همسرمم توجه نکرد گفت... خانوم (به خواهرش) جای سرک کشیدن توی پیجای خاله زنکی که کی باکیه و کی چه مرد و اینا 4تا پیج خوب برای بچه نگاه میکردی
باز اشاره کردم ول کن هیچی نگو
بعد خ ش وسطی هم تو راه بود زنگ زد به همسرم که داداش ایشین (دخترش) الان توی راه چندتا سرفه و عطسه کرده 
میترسم سرماخورده باشه من خیلی نزدیکم (چون از پردیس میاد) کاش نذارین ارشا و دختر خ ش وسطی باشن خونه مامان تا من ببرمش اینو دکتر اگه میدونستم نمیومدم
ماهم اومدیم خونمون همسرم به بزرگه میگه توهم برو یا خونتون یا خونه ما بیا یا برو خونه مادر شوهرت جایی 
این بچه نگیره مریضی رو 
میگه نهههه ما دور میشینیم از هم اشکال نداره
من 3ثانیه ای پوشیدم اومدیم خونه
بعد الان خ ش وسطی ز زد که خداروشکر رفتین بردیمش دکتر گفته ویروسه 
زنگ زده بل بزرگه دعوا مرده اونم پاشده رفته خونه مادر شوهرش
وای اصلا نمیفهممش
از یه طرف عمرا هیچ نظری نمیدم از طرفی دلم خیلی برای بچش میسوزه

واقعا به تکتکتون بابت چیزای خیلییی ارزشمند و مهمی که یادم دادین مدیونم تا اخر عمرم  Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Mari90، nona
پاسخ
دقیقا به منم گفت مشکلی نیست و اکثر بچه ها این حالت را دارن و با رشد بچه این سوراخ ها برطرف میشه
دوسالگی هم برای چکاب بود که دیگه والا اعصابشو نداشتم. و اوج کرونا بود دیگه بیخیال شدم

یوتاب شاید خ ش بزرگه افسردگی بعد از زایمان داره که انقدر بیخیاله؟ آخه بچه ای که با اینهمه سختی گیرش اومده باید خیلی بیشتر مراقب باشه
  • Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
یا خدا ترنجبین
انار
مگه عهد بوقه یا زمان قدیمه
اینهمه علم پیشرفت کرده که ما اخرش بریم به روش مادربزرگامون بچه بزرگ کنیم
بچه یک ماهه در مجاورت ویروس اونم آگاهانه به به
یوتاب اتفاقا به همسرت بگو بهش تذکر بده از جانب خودش
  • youtab، مینو
پاسخ
وای آره دقیقا الان باید خیییلی مراقب بچه باشه
حالا انار و تزنجبین میگی روش قدیمیه بعضیا هنوز توش موندن من خودم با مامانم که جوون و تحصیل کرده و کادر درمانیه کلللی بحث کردم که این آشغالارو به بچه ام ندن
ولی دیگه مریضی مشخصه باید فرررار میکرد
با عرض معذرت فکر کنم ایشون تنبله یه جورایی
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان