امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
ما هم همه چی خودمون گرفتیم. فقط هم چیزای ضروری خریدیم. کلا هم از اینکه کسی بیاد تو خونم در کمد باز کنه وسیله ببینه متنفرم، در نتیجه رسم هم نداریم. گناه دارن پدر و مادرا، اگر میتونید خودتون بردارید و فقط چیزای ضروری بخرید. آنقدر هر روز مدل لباس اینا عوض میشه. ۴ دست لباس بگیرید کافیه. دو ماه بعد که حالتون بهتر شد با توجه به رنگ پوست و جسه برید خرید. بعد آنقدر بعد تولد بچه خرید براش بیشتر کیف میده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، Sufii، tinaaa91
پاسخ
نسیمه جان پسره
منم از قبلا خودم خورده ریز چندتا خریدم . بقیشو الان کم کم دارم سفارش انلاین میدم هرچی موند هم بعد به دنیا اومدن میخرم . بچه ها خانواده دختر گناه دارن به خدا جهیزیه باید بدن تو این اوضاع جشن عقد و خیلی چیزهای دیگه هم هست . دیگه سیسمونی واقعا فشاره
ما تصمیم داریم خانوادمونو بزرگ کنیم چرا اونا باید تو خرج بیوفتن من اصلا اجازه ندادم همسرم فکرشو بکنه از همون اول گفتم باید خودمون بخریم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • Sufii، tinaaa91
پاسخ
ما هم خودمون همه چیو خریدیم، معنی نداره پدرمادر دختر بخرن که...ماها که تحصیلکرده هستیم باید این رسوم مضخرفو از بین ببریم کم کم برای بقیه هم عادی میشه...خوشحالم که خیلیا میبینم اینجا این رسومو پشت سر گذاشتن
  • nona
پاسخ
ما هم خودمون گرفتیم، هم وسایل خونه و به قولی جهیزیه و هم وسایل بچه هامونو. خانواده هامون چیزی نگرفتن.
  • نسیمه جااان
پاسخ
سلام دوستان یه مدل تخت کنار مادر معرفی میکنید ؟
لطفا بگید از کجا خریدید
پاسخ
آره عزیزم تهران
پاسخ
سلام
مامان های مهربون
جنس تشک تعویض چی باید باشه؟
زیرش باید پلاستیک داشته باشه ک اگه یهو بچه ،خیس کرد نم پس نده؟؟
چند تا خوبه داشته باشیم؟ ۲ تا کافیه ؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
نسیمه جان اره زیرش باید یه لایه محافظ داشته باشه ببین من دوتا گرفته بودم بعد یکی دیگه هم گرفتم بعضی وقتا مخصوصا اون اولا که هنوز دستت فرز نیست واسه پوشک کردن میبینی هردفعه یه زیرانداز کثیف میشه، بنظرم سه تا خوبه (من دوتا کیف لوازم نوزاد هم گرفتم که هردوتاش زیرانداز دارن برای بیرون) که احتمالا برا شما هم همین بشه.
من از rimanhome دوتا زیرانداز گرفتم و یکی هم از dieruhe بنظر م برای ریمان بهتر بود.این لینکشه:
https://rimanhome.com/product/%d8%b2%db%...%8c%d9%87/
  • نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه جان منم دو تا گرفتم. یکی برای بیرون و یکی برای خونه.
  • نسیمه جااان
پاسخ
اره سوفی جون ،یادم نبود،ساک لوازمش هم یکی داره
پس من ۲ تا میگیرم ،اون ک تو ساکه هم واسه بیرون رفتنی
مرسی

یه سوال دیگه ،پیشبند چندتا نیازه ؟
من فعلا ۳ تا گرفتم ،فک کنم کافی باشه واسه اولش ،اره؟
و اینکه با توجه ب اینکه توی فصل گرما بدنیا میاد،نیازی ب کلاه و دستکش پیدا میکنه ؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان