موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
ندا من تنها پیشنهادم اینه که انار رو حتما با گلپر بذار، که به سرنوشت من دچار نشن که یه عالمه انار و ماهی خوردم و دو روزه رو به قبله خوابیدم.
بقیهش عالیه منوت.
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
ندا منوت عالیه بنظر من هیچی کم و اضافه نیست
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
اعتبار:
13,422
ندا منوی خوبیه
دستت درد نکنه پیشاپیش
فقط توصیه واسه دسر عربی: حتما تو ظرف ساده درست کن چون دراوردنش سخته من با سلام و صلوات به ثمر رسوندمش خخ
از ژله نرم تره و راحت از طرف بیرون نمیاد
یا بهتر اینه که تو ظرف تک نفره درست کنی راحت و آسوده
تزیینش هم با خامه شکوفه بزن یا با دراژه های شکلاتی و بیسکوییت رولی تزیین کن
شیک و خاص
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
ندا مطمئنی همشون فسنجون دوست دارن؟ فسنجون خورشتیه که خیلی سلیقه ایه. من نظرم اینه که یه خورشت همه پسند مثل قرمه سبزی بزار. با یه چیزای کوچیک و ساده مثل سبزی خوردن و ترشی و زیتون و کلم شور هم میتونی سفره رو شلوغ کنی. به نظرم یه سوپ و یه پیش غذای سرد مثل الویه هم بزاری فوق العاده میشه. خوبیش اینه که تمامشو میتونی از شب قبل درست کنی.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28، youtab
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
ندا جون چون هوا سرده ،بنظرم سوپ هم بذار
اینقد دوس دارم یه فسنجون خوشمزه بخورم ببینم آیا واقعا باهاش مشکل دارم یا اینکه تا الان هرچی خوردم بد مزه درست شده بوده
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
• Nedaaa28، youtab
تشکر Received:
6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
اعتبار:
7,049
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۱۲:۱۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۰، ۱۲:۱۷ صبح، توسط ندایا.)
چقد خوبه اینشکلی
سمت ما مهمونیا و مخصوصا پاگشا عروس و داماد یعنی فقط باید بریزی اگ دونفرن مثلا باید برای ده نفر حداقل چند نوع گوشتی و ... درست بشه جدا از خورشت و ...پیش غذا و سالاد و ... میوه و شیرینی اینا اصلا حساب نمیکنن
حتما باید ران گوسفند ، ماهی، گردن، ماهیچه و کلی پرنده و ... باشه
بخاطر همین از نظر من همیشه منو بچه ها کم وکسر داره ?????
مسیر جهان دوره گردیست
• Nedaaa28، youtab
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۱/۹/۲۰، ۱۲:۲۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۰، ۱۲:۲۶ صبح، توسط nona.)
وای ندا منم پاگشا کن عاشق فسنجونم به به اصلا مهمونی و فسنجونش
بچه ها یبار فکر کنم قرار بود دستور خودمو برای فسنجون بذارم بطور خلاصه من یه پیاز درشت رو رنده ریز ( خیلی ریز) میکنم گردو هم ( زیاد میریزم) تو آسیاب آسیابش میکنم، بعد کردو و پیاز رو تو قابلمه میریزم با سعله خیلی خیلی خیلی کم مدام هم میزنم ( حدود ۴۵ دقیقه) تا روغن بندازه حدی گردوها و تفت بخورن کردو و پیاز بعد رب انار اضافه میکنم ( بک قاشقم رب آلو) دیگه بعدش اب سرد یخچال میریزم روش و میذارم با شعله کم پنج شش ساعت بپزه و خوب روغن بندازه
ازونور مرغ (سینه) رو تو قابلمه جدا با کمی روغن و کمی زردچوبه تفت میدم خوب سرخ که شد پیاز درشت خلقه میکنم با یه اپسیلن کاری و نمک کم میذارم بپزه بعد پخت از ابمش ابشو رد میکنم میریزم ابشو داخل مهلوط گردو پیاز رب در حال پخت حدود یک ساعت اخر هم مرغا رو اضافه میکنم
بعد حدود ۷ ساعت زمان پخت کاهیم بیشتر مثلا ۸-۹ ساعت که اب کم شد مزه میکنم اگر ربم ترش بود یکم شکر اضافه میکنم اگر نبود که هیچی، من فسنجون ملس یه اپسیلون شیرین دوست دارم ترش خیلی دوست ندارم. تو اون ۷-۸ ساعت پختم هر دو سه ساعت بخ اضافه میکنم به مخلوط گردو پیاز رب
تشکر Received:
6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
اعتبار:
8,238
نونا جان از خدامه دورهم باشیم بچه هامون بازی کنن ما هم خوش بگدرونیم ، جدا میگم
منم فسنجون دقیقا همینجوری درست میکنم از صبح میذارم تا شب جا بیوفته
ندا جان مامانم دعوت کرد زبان گوساله ، دلمه ، جوجه ، باقالی پلو با گردن ، سالاد ماکارونی ، سوپ شیر ، فسنجون و ژله و پان اسپانیا
۷۰ درصد موند با خودشون بردن ، بنده خدا دست تنها خیلی سختش شد
ولی من با بچه نمیخوام خودمو اذیت کنم فقط میخوام مهمونیا در جریان باشن خداروشکر فامیلامونم اهل حرف و حدیث نیستن
نسیمه جان کاش تهران بودی واست میفرستادم بخدا الان همسایه بالاییم بارداره ، امشب آش و ماکارانی درست کردم واسش بردم اصلا از گلوم پایین نمیره
پسر ۱۹ ماه ❤