امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۹/۲۰، ۱۱:۴۵ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها قطره استا رو چند ساعت یکبار بدم؟ امروز بهداشت گفتن هر چهارساعت، نگرانم زیاد باشه

تب داره؟
بی قراری چطور؟
اگه تبش داره و هنوز بالاست فاصله 4 ساعت خوبه چون خود تب خطر داره...
اگه تحت کنترله 6 ساعت بده...
اگه هم نداره که نمی خواد بدی به نظر من...

ای بابا نونا چه بد شد دوباره درگیر شدید...
میگم میخواستم چند روز پیش که تعریف کردی بگم...
اینکه گربه های خیابون پرررر از آلودگی و شپش و انگل هستن...
نذار دخترت بهشون دست بزنه... 
خیلی هم خطرناکن یه وقت پنجولی چیزی بکشن اگه سر و صورت باشه جبران نشدنیه... چشم باشه باز یه جور دیگه خطرناکه، بدن باشه باز باید درگیر شید برید واکسن و اینا بزنید...
شاید اصلا از همون گربه ها گرفته؟

ولی در مورد برخورد با بقیه هم سعی کن از خودت دورش نکنی، تا کسی خواست دست بزنه، یه گارد با دستت درست کنی و خودتون رو عقب بکشی که حریمتون نشکنه... واقعا چاره ای نیست... تازه اونم غریبههههههههههه... اصلا و ابدا خجالت مجالت نکش... خیلیییی جدی برخورد کن... کسی که توی فضای عمومی به یه بچه ی غریبه دست میزنه یا اصلا حتی چیزی بدون اجازه ی پدر و مادرش میده، یعنی درست تربیت نشده و این وظیفه ی خطیر الان به عهده ی شما افتاده Angel پس این تربیت رو جدی بگیر و از دخترت حسابیییی محافظت کن... اونا ممکنه حتی به عمد هم بچه ی آدم رو بیمار کنن... آدم مریض کم نداریم... حتی شانسی هم باشه، واقعیتش زحمتش مال شما و دردش مال بچه اس... روی سلامتی بچه ت با هییییچکس رودربایسی نداشته باش Sleepy

ستاد آموزش مادران مسلح  Cool
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، liyane، Nedaaa28، nona، Sufii، youtab
پاسخ
حالا جدا از بحث اسهال
گربه هاي خيابوني بزرگترين حامل جَرَب هستن كه درمان خيلي سختي داره يه انگليه كه زير پوست راه ميره
  • nona، Rose، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
نه رز و لیانه خیلی حواسم هست کلا نمیذارم دست بزنه علاقه به دم گربه داره وای حتی به گربه خونگی خواهرزادمم که مدام پیش دامپزشکه و واکسناش تکمیله نمیذارم دست بزنه چه برسه خیابونی اصلا خودمم به حیوون خونگی دست بزنم سیصد بار باید دست بشورم وسواس دارم تو این مورد
دو سه بار شده دم گربه رو کشیده در لخظه دستشو با صابون شامپویی و آب که همیشه همرامه شستم حسابی یعنی به ثانیه نمیکشه حتی دستشو بخواد جای دیگه بزنه
قشنگ میدونم از همین بیرون رفتنمون کرفت اول رفتیم رستوران بعد پاساژ از همون رستوران هرکی رد شد یه دست به این بچه کشید وایم نمیسادن که حداقل دعواشون کنم اونم که پاساژ
یا مردم زیادی بچه دوست شدن یا نمیدونم چی والا
رز باید فرصت بشه گارد درست کرد اصلا میریم جای خلوت این بچه بدوئه بلاخره یکی پیدا میشه
یا رستوران بچه بغل باباش بود راه میرفتن اروم شه من داشتم میرفتم سمت سرویس یهو دیدم سه تا خانم جوون با دو تا آقا دورشون کردن هی قربون صدقه میرن همسرمم بچه رو سفت چسبیده بودا اما خب صورتشون قشنگ تو ده بیست سانتی بچه بود خب بابا ازین فاصله هر ویروسی منتقل میشه
بعدم پنج نفر یهو دور به بچه مریضم نشه خب وحشت میکنه

اره اصلا بخث کنه لیانه جان بجز گربه، سگ تو کبوترم زیاده
  • 2015، liyane، Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
نونا ناراحت شدم دیدم امیدوارم زود خوب شه
بنظرم محیط رستوران ها هم زیاد تمیز نیست حالا نمیدونم در چه حد خودت سعی میکنی مدیریت کنی ولی اگر ادم فوق تمیزی باشی احتمال اسهال گرفتن زیاده حتی برای بزرگسالان
مثلا من خودم سالهاست نان نانوایی نمیخورم و واقعا نجات پیدا کردم اگر بخورم درجا شکم درد و بی روی پیدا میکنم
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
الهی نونا ناراحت شدم که دیدم گفتی دخترت دوباره درگیر اسهال شده.ان شاالله زودتر خوب بشه و طولانی نشه.گناه داره نازدار خانمت
فاطمه هستم
Heart
  • nona، youtab
پاسخ
انشالله دخترت زودی خوب میشه نگران نباش
  • nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۷:۳۴ صبح)رخشید نوشته است: نونا ناراحت شدم دیدم امیدوارم زود خوب شه
بنظرم محیط رستوران ها هم زیاد تمیز نیست حالا نمیدونم در چه حد خودت سعی میکنی مدیریت کنی ولی اگر ادم فوق تمیزی باشی احتمال اسهال گرفتن زیاده حتی برای بزرگسالان
مثلا من خودم سالهاست نان نانوایی نمیخورم و واقعا نجات پیدا کردم اگر بخورم درجا شکم درد و بی روی پیدا میکنم
رخشید جان ما رستوران تو کرونا و انفولانزا خیلی خیلی خیلی کم میریم اونم فقط یه جای مشخص که کاملا خلوتهذبعدم ختی با اینکه رستوران مطمئنیه غذای بچه رو از خونه میپزم میدم غذای رستوران تا حالا ندادم بجز یکبار چند ماه پیش یکم سوپ

مرسی فاطمه جان و گیتی جان فقط خوشحالم بچه واکسن انفولانزاشو زده همین
  • رخشید
پاسخ
نونا جان منم مثل شما حساسم و سر این حساسیت بیشتر مزیض میشه
گاها تو خانواده طرف از در میاد بچه را میگیره به بوس و بغل و هنوز نمیبینند ما از در نیومده میریم دست میشوریم حتی دست بچه که به ماشین زده
بیرونم گاها پیش اومده
ولی معلومه دختر نانازی داری
ایشاله زودی خوب بشه
ما هم از شنبه درگیر سرماخوردگی شدیم
4 شنبه هم میخواهیم بریم کرج که همسر کلاس داره
امیدوارم خوب بشه
  • 2015، Celin، nona
پاسخ
انگار هرقدر بیشتر مراقب باشی بدتره،
پسر منم از ۵شنبه مریضه برای اولین بار سرما خورده ،چندساعت تب کرد خداروشکر تبش طولانی نشد
تک سرفه داره و آبریزش
امروز هم گریه که تو گلوم استخونه
۵ روز شده ،امیدوارم امروز دیگه دکترش باشه ببرمش ویزیت بشه
جرات ندارم پیش دکتر دیگه ببرم سریع یه طومار دارو مینویسن
  • nona
پاسخ
اره سلین واقعا
طفلی بچه Sad
کاریشم نمیشه کرد که بلاخره بچه مقاومم میشه ما تا حد امکان فقط مراقبت میتونیم بکنیم همین

پروانه جان نگم برات تقریبا همه میدونن من وسواس نظافت و بهداشت فردی دارم یعنی ختی یه لحظه برم پایین با اینکه به اسانسورم با دستکش یا دستمال دست میزنم حتما باید دستمو بشورم خونه کسی هم میریم اولین کارمون اینه من و همسرم و دخترم میگیم اول دستامونو بشوریم
حالا گاهی بعضیا میان میبینم به کفشش دست زده یا در ایانسورو باز کرده یا بلاخره فرمون ماشین کلی الودگی داره میاد میشینه همونطوری بدون دست شستن که البته ما بلاخره به یه بهانه ای بلندش میکنیم دستشو بشوره مثلا میگیم تا شما دستتونو بشورید من چایو بریزم یا فلانی زحمت نیست پاشو این سالادو درست کن قربونت یه دستتم قبلش بشور
ملتم جوابشون جالبه اغلب یه چیزی یاد گرفتن طوطی وار تکرار میکنن که کرونا از سطح منتقل نمیشه خب عزیز جلبک کرونا نمیشه آلودگی عفونت میکروبای مختلف عامل اسهال استفراغ ، وبا و هزار تا مریضی دیگه که میشه
  • 2015، Celin، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان