امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
صنوبر نخند همدردی کن به سرت نیاد Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
اتفاقا چون میگن رخشید نباید هیچ حالتی چهرتون داشته باشه حتی غذا هم نخورن از همون اول شاید من فقط یکبار نشون دادم ظاهری باقی موارد میگم خب مامان گویا اشتها نداری بلند شو از صندلی بعد میرم تو اتاق درو میبندم به همسرم زنگ میزنم تخلیه میکنم خودمو دوباره با روی باز از اتاق میام بیرون
این تکنیکا فقط رو کاغذن عملی بچه بدغذا باید خودش انتخاب کنه اون روز چکار میخواد بکنه با مادر بدبخت Smile

صنوبر امیدوارم چند تا ازین نمکدونا نصیبت بشه البته ورژن خوش خواب و خوش خوراک
  • liyane، Targol، youtab، رخشید، صنوبر۷۱
پاسخ
گفتی و کردی کبابم نوناSad
  • nona، youtab
پاسخ
با اين چيزايي كه خوندم فكر كنم من از همه شما سهل گيرترم
رستوران كه هر وقت ميرم حتما از غذا يا اردوهاي روي ميز به پسرم ميدم
صندلي غذاي كودك رستوران رو استفاده ميكنم يه موقع هايي حتي يادم ميره روش پد الكي بزنم!!! انقد كه خودم هولم واسه غذا خوردن
حتي توي جاده شمالم از سوپ رستوران ميدم اصلا حساس نيستم
باورتون نميشه من در رابطه با پسرم از تنها چيزي كه ميترسم بدغذايي و نخوردن بچه ست
حالا اتفاقا با خوندن ماجراهاي دختر نونا توي پارك و شيطونياش حس ميكردم نونا هم ديگه شل كرده
  • nona، Targol، youtab، رخشید
پاسخ
دیروز بلند بلند از آشپزخونه میگفتم مااااادررررر لاااای درررر Big Grin
اینو همیشه مامانیم میگفت به همه  Tongue
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona، رخشید
پاسخ
من دیگه تاپیک امروز بچه هاتون چی خوردنو وا نمیکنم Smile استرس میگیرم میگم تو رو خدا نگاه کن بچه های همسنش چیا میخورن این خانم نصفشم بخوره من خدامو باید شکر کنمSmile همون فقط دستور کارشناس تغذیمو رعایت میکنم ببینم از نیاز روزانش چیا تامین شده
  • Targol، youtab
پاسخ
نونا بعد که بهش میگی اوکی عزیزم اشتها نداری واکنشش چیه ؟
خوشحال و خندان پا میشه میره
  • nona
پاسخ
رخشید من به پسرم اینجور وقتا میگم پس دیگه نمیخوری مامانی؟ بیا بغلم بریم پایین با ذوووق دستاشو میاره بالا انگار 3 روز و سه شب تو حبس بوده  Dodgy
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • رخشید
پاسخ
نه بابا لیانه جان من هیچی رو شل نکردم همچنان با قدرت طبق برنامه و توصیه های کارشناس تغذیه و دکتر دخترم پیش میرم
سر نطافتم به شدت حساسم تو محوطه که میبرم همه جوره مراقبم دستشم جایی بزنه سریع صابون و آب و حوله Smile
با تمام گربه های محل هم فاصله ایمن حفظ میشه دو بار از دستم در رفته که بعد شیتن دستش اومدیم خونه حمومم بردمش حتی Smile
ولی خوبه که غذای رستورانم دادی به ما مادرای حساس نگاه نکن خدارو سکر پسرت خوش غذاست به همین روند ادامه بده
  • liyane، youtab، رخشید
پاسخ
من امروز ششمین روزه که با این دو تا تنهام.واقعا دلم میخواد یه ربع جفتشون رو نبینم.اگه قراره کسی بچه ها رو ببره بچه های منو بذارین اول صف Sad
  • nona، Targol، youtab، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان