۱۴۰۱/۹/۲۲، ۰۲:۳۲ عصر
بله ولی همه اطفالا تزریق نمیکنن یا ببر درمانگاه یا کلینیک اطفال
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۹/۲۲، ۰۲:۳۲ عصر
بله ولی همه اطفالا تزریق نمیکنن یا ببر درمانگاه یا کلینیک اطفال
۱۴۰۱/۹/۲۲، ۰۲:۵۹ عصر
کژال بیا غر بزن عزیزم تو خودت نریز.ما هم گوش مییدیم حداقل فشار از روت کم میشه اروم میشی
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۱/۹/۲۲، ۰۳:۰۴ عصر
اره کژال فاطمه راست میگه
بیا غراتو بگو و گریه کن پاشو بیا دختر مگه چقدر دل داری بریزی هی توش همه چیو ![]() ![]()
۱۴۰۱/۹/۲۲، ۰۷:۰۹ عصر
دو سال و هفت ماهشه ندا جان
۱۴۰۱/۹/۲۲، ۰۷:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۲، ۰۷:۲۶ عصر، توسط خانم فسقلی.)
من رسما دهنم سرویس شده از دستش
صبح برای خانم ابمیوه طبیعی گرفتم چند مدل میوه بعد شیرتوت فرنگی جدا که یک کدوم بخوره زد زیرشون باز عدسی درست کردم براش عین بیچاره ها زورکی تو حلقش ریختم چندوقتشه هی میبرد تو اتاق میگفت اه اه الان فرنی درست کردم با کلی التماس و خواهش تمنا جان ننه ات بخور یک کاسه خورد صبحونه اوردم بدم قاشق خالی میخوره ولی پنیر و مخلفات نه این دیگه چه مدلشه بعضی روزا واقعا روی اعصابم میره نیم ساعت دیگه میخوام ببرمش حمام دارم باهاش بازی میکنم ![]() ادمین انلاین شد پس از سال ها ![]()
من موندم برای پسرم غذا چی درست کنم طفلک گرسنه است اما نمیتونه غذا بخوره
از دیروز فقط یه کاسه کوچیک آب گوشت خورده یه ملاقه سوپ یه کم نون پنیر امروز به سوپ لب نزد صبحانه یک چهارم تخم مرغ هم نخورد عاشق بال بریونه درست کردم نصف یه بال فقط تونست بخوره با ناراحتی زنگ زده به مامانم میگه من مریضم بال نخوردم
۱۴۰۱/۹/۲۲، ۰۷:۵۳ عصر
سلين يعني حالت تهوع داره كه گرسنه ست ولي نميتونه غذا بخوره؟
عاشق اون جمله ش شدم من مريضم ولي بال نخوردم اي بگردم براااش
۱۴۰۱/۹/۲۲، ۰۷:۵۹ عصر
فدات لیانه جان
سرما خورده بردمش دکتر گفتم شاید گلوش عفونت کرده نمیتونه بخوره معاینه کرد گفت اوکیه انگار دهنش بد مزه است تا غذا رو میذار دهنش تف میکنه ترشح هم زیاد داره انگار نمیتونه غذا رو قورت بده تنها چیزی که به ذهنم میرسه رستوران بردنشه تو رستوران اشتهاش زیادتره اما آبریزش داره خوب نشده میترسم کسی ازش بگیره |