امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
روشنک جان انشالا خدا سالم بهت ببخشتش
خواهر شوهر منم اول 7ماهگی به دنیا اومده نمیدونم هفته چند ااما
تازه 35 سال پیش و 2ماه تو دستگاه بوده
ماشالا الان از همه زرنگ تر و سالم تره
خدای مهربون مراقبشه عزیزم Heart Heart Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
من که برای خودت و نی نیت نذر کردم بوس به حفتتون
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، آنیدا، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنک جان توکلت به خدا باشه
الان امکانات خیلی زیاده.بیمارستانا مجهزن.
تو ایران بچه های بالای 24 هفته حالشون خوب میشه.
  • Hami99، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنک جان از ته دل برای خودت و نی نی کوچولوت دعا کردم. تو مطب دکتر اطفال که رفته بودم کلی عکس از بچه های نارس و خیلی کوچولویی داشت که به سلامتی بزرگ شده بودن. بد به دلت راه نده .انشالله که زودتر از دو ماه هم از دستگاه میاد بغلت.
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم واقعا ازتون
بچه ها مخصوصا که دکتر بارداری بعدی رو یجورایی برام ممنوع کرد دعا کنید دخترم برام بمونه...
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، nona، Rose، Sahraa71، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، کتایون خانم
پاسخ
روشنک جان میدونم خیلی شرایط سختی داری. از ته دلم برای کوچولوت دعا میکنم.
لینک یه پیج اینستا برات میذارم. این پیج یه پسر کوچولوئه که مثل کوچولوی شما زود به دنیا اومده و دو ماهی تو بیمارستان بوده. ببین الان چه بزرگ شده. امید و توکلت به خدا باشه. همه چی خوب میشه.
https://instagram.com/nikdad1396?utm_medium=copy_link
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
حتما میمونه روشنک جون هممون دعا میکنیم سالم و سرحال بیاد بغلت این روزا رو فراموش کنی
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنک جون حتما خدا برات نگهش میداره. توکلت به خدا باشه. منم برات صلوات نذر کردم.
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنک عزیزم برای سلامتی گل دخترت نذر امام جواد(ع)کردم ان شاالله سالم و سلامت مرخص میشه‌.نگران نباش.
فاطمه هستم
Heart
  • Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها مطمین نیستن کدومتون بودین برای پسر منم اون نوقع نذر امام جواد کردین
ممنونم ازتون یه دنیا
روشنک عجیب این نذر ته دلمو روشن کرده بود
جواب خوب میگیری حتما عزیزم
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان