قیمتاش خیلی خوبه.جنساشم خوبه؟
البته خیلی به سلیقه ی من نمی خورن
گپ و گفت مامانهای 1401
|
قیمتاش خیلی خوبه.جنساشم خوبه؟
ندا کلکته چی ترگل جان
اگه اینستا وصلی پیجشو سرچ کن ادرس کانال تلگرامشم گذاشته مطب خودش بلوار کشاورزه اما شنبه ها تو مطب دکتر نظری هم هست که سعادت اباده ببینم من چجوری میتونم ادرس کانال تلگرامشو بدم تو لینک دادن گیجم کلا راستی ترگل اون جایی که میخواستی مشغول شدی؟ https://t.me/neda_kalkatehchi الان نمیدونم با این بتونی وارد کانال شی یا نه
۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۶:۱۸ عصر
زیر بیست چه قیمتاش خوبه کی معرفی کرد؟ دستش درد نکنه
مرسی نونا جان. عضو شدم
بله مشغول شدم جای جدید. چند ماهی میشه ![]()
۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۶:۱۹ عصر
رز جان اخه اون تور توریا رو که نمیشه به بچه پوشوند اذیت میشه پوستش داغون میشه یا پولک دارا و …. فقط نخی و پنبه ای جنس نرم میشه تن بچه کرد
تل سر و هدبند و گیره هاشون خیلی جیگرن واقعا اما خب پاپیون پسرا و تل کشی برای موبلندا هم خیلی جذابه
۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۶:۱۹ عصر
آره قیمتهاش خیلی خوبه. انگاری اتیکت هاش بریده شدست.
رز تو کلا دلت بچه میخواد باور کن حالا دختر پسرش بماند به نظرم بیا تاپیک اقدام ![]()
۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۶:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۶:۲۴ عصر، توسط خانم فسقلی.)
هم لباس دختر شیک هم پسر
فقط باید بگردید ست های جذاب بزنید دنیا اگر این تاپیک اومدی یک سر برو تاپیک غذای کودک لیست نوشتم از الان خودتو اماده کن قبلا بهت قول داده بودم
نه اگر بخاطر اون میخوای دختردار بشی کلا فراموش کن
بچه رو میخوره بدجور من برای عروسی یه پیراهن یکم زرزری گرفتم یعنی ته خلق بچه هم شد اکلیل دو تا دامن توری برام گرفته بودن یبارم حتی برای عکسم نشد بپوشونم حالا الان بزرگ شده اسفند یه عروسی در پیشه ببینم اباس عروس که استرش کامل تورارو بپوشونه پیدا میکنم اگر پیدا کردم و اکی بود بهت میگم اقدام کن ![]() ![]() |