امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها من قبلا ایندیگو میگرفتم خیلی خوی بود ولی این سری چند دست گرفتم به معنای واقعی کلمه افتضاح بود. تازه قیمت برنده لز بقیه برندها تو بازار گرون تره به نظرم. وبی حیف پول. من دو دست ست زمستونی گرفتن از اینا که توش پشمی. با آب سرد با دست شستم. همون بار اول هم رنگش رفت هم سرمه ای به سفید رنگ داد هم پرز گرفت و هم شل شد. هر دو دست همین شد. کلا لباس ترکید انداختم دور. دیگه من برند ایندیور ببینم فرار میکنم. به نظرم آدمک و تاپ لاین ( اگر اسمش اشتباه نگفته باشم( کیفیت خوب و قیمت خوبی دارن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، مینو
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۷:۱۲ عصر)Celin نوشته است: رز جان یه سر خیابون بهار برو به نظرم برای پسرا نسبت به پیجا ستای خوشگل تری داره
پسرم کلی لازم داره مامان تنبلش دستش به خرید اینترنتی نمیره
کاش یه داوطلب پیدا میشد پول میدادم زحمت میکشید براش خرید میکرد
فکر کنم مریضی خرید نکردن گرفتم
یکی دوبار که خرید کنی ببینی جنسش خوبه دیگه دلت میخواد اینترنتی خرید کنی
چون هم تنوع جنس بیشتری هم ارزونتر از مغازه میدن
  • آیسان ۹۶
پاسخ
آره دیگه ایرانیا برای تو خونه خوبن.اصل لباسی که بچه نیاز داره هم تو خونه ایه که دیگه نباید درگیر طرح باشی
مثلا آدمک طرحاش خیلی معمولیه ولی خوبه دیگه
  • آیسان ۹۶
پاسخ
به نظر منم کیفیت ایندیگو نسبت به قیمتش پایینه ولی من مدلاش رو می پسندم،امسالم واسه پسرم دو دست بیرونی گرفتم خوب بود.
  • آیسان ۹۶
پاسخ
بنسای پسرت چند وقتشه؟ الهی بگردم باهاش خداحافظی کرده بودی؟ شیر پاستوریزه خورده میل به شیرش کم شده. اگه تو سنیه که پاستوریزه میخوره بهتره که یواش یواش شیرتو کم بخوره که!
پاسخ
ناراحت نباش چیزی نیست. ولی حتما باهاش خداحافظی کن و بگو که برمیگردی. گمون نکنم قهر کرده باشه.
  • Bonsai، youtab
پاسخ
دخترا امروز چکاپ استا رو هم پرسیدم گفت اصلا قبل واکسن که ندید بعدشم فقط اگر تب و بیقراری داشت وگرنه ندید

دکتر اول دختر من میگفت قبلش بدید Smile گفت دستورالعملهای قدیم بودن
  • Celin، Sufii، youtab
پاسخ
نونا من قبلش دادم، بعدشم خیلی بیقرار بود و گریه کرد دیگه چهارساعت یکبار دادم تا فرداش که دوبار شش ساعتی دادم و بعدش اوکی شد ندادم دیگه...سر چهار ساعت تب میکرد...
راستی نونا دکتر واسه پسرم واکسن پرونار نوشت و گفت از داروخانه ۱۳آبان بگیرید انگار چند مدله، باید تا اونجا برم بپرسم دارن یا راه دیگه ای هست برای دونستن اینکه دارن یا نه؟
پاسخ
سوفی جان اره خوب کردی وقتی نب داره و یا بی قراره حتما باید داد

۱۳ آبان نداره معمولا ترجیح پریونار فایزر هست
قبلش تماس بگیر ازشون بپرس
اگه ازین داروخونه معروفا کسی داشته باشه سوم خرداده همیشه داره ولی حضورا میدن واتساپی معمولا میگن نداریم
اگر نداشتن بگو دوستمو معرفی کنم معمولا داره

سلام دوستان نازنین
این سوال یکی از والدین عزیز، ممکنه سوال بسیاری از شما عزیزان باشه:
? برای واکسن دوماهگی،قبل از زدن واکسن، به کودک استامینوفون بدیم؟یا اینکه فقط زمانیکه بعد از واکسن تب داشت نیاز به دادن استامینوفن هست؟
و اینکه کمپرس گرم و سردو چجوری روجای واکسن بذاریم؟
??پاسخ: در بچه هایی که بیماری زمینه ای ندارند،قبل از تزریق واکسن نیاز به دادن استامینوفن نیست،و بعد از واکسن در صورت تب،درد و بیقراری از استامینوفن با دوز مناسب استفاده میشه؛اما در کودکانیکه بیماریهای قلبی مادرزادی از انواعی که مستعد نارسایی قلبی هستند دارند، توصیه میشه همزمان وبعد از تزریق واکسنهای سه گانه وپنجگانه، تا ۴۸ ساعت استامینوفن با دوز مناسب داده بشه.
?درمورد کمپرس سرد وگرم : دستورالعمل واکسیناسیون کشوری،درصورتیکه در محل تزریق واکسن، قرمزی و تورم وجود داشته باشه،کمپرس سرد را بصورت گذاشتن پارچه سرد ومرطوب در محل تزریق، وبرای چند ساعت اول تزریق واکسن توصیه کرده.
اما مراکز بهداشت، کمپرس سرد برای ۲۴ ساعت اول و کمپرس گرم را از روز دوم توصیه میکنند که این دستورالعمل قدیمی واکسیناسیون بود.
⚫حمام دادن وشستشوی محل تزریق واکسن هم منعی نداره،فقط از پوشاندن لباس تنگ به کودک و فشار بر روی محل تزریق خودداری کنید؛همچنین در زمان تعویض پوشک یا درآغوش گرفتن شیر خوار وشستنش به محل تزریق فشار نیارید و پاشو زیاد تکان ندید.
#واکسیناسیون
#کمپرس_سرد
#استامینوفن #تب_در_کودکان
#کمپرس_گرم
#واکسن_سهگانه
#واکسن_پنجگانه
#دکتر_مهتاب_نظری
این موارد برای همه واکسنهای سه گانه و پنج گانه شیرخواران،قابل استفاده است.

اینم از کانالشون گذاشتم
  • Celin، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
نونا جان مرسی که اطلاعاتت رو به اشتراک گذاشتی
پس ناراحت نباشم بهش جگر و قلوه و ...نمیدم حس خوبی بهش ندارم برای غذای بچه

باید برم از دکتر پسرم حلالیت بطلبم Big Grin Cool
بنده خدا نظرش در مورد استا مثه دکتر نظری بود چقدر من حرص میخوردم دکتر فقط میخواد بگه دارو نه Big Grin
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان