موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
(۱۴۰۱/۹/۲۵، ۰۹:۴۸ صبح)Rose نوشته است: ندا برای پیشگیری همون قطره خوبه
به موازات خودت، بخوابونش لای پات، دستاش رو باز کن و دستاش رو با دوتا پات کنترل کن، قطره رو بریز... روزی ۲ تا بسته رو اینجوری استفاده کن...
سرم شستشو بگیری هی پرش کنی به صرفه تره
بچه نمیذاره دلیل نمیشه ما کوتاه بیایم نگران نباش از واکسن زدن یا عفونت بهتره، خودتم نگران نکن، چیزی نمیشه... کارت به نفعشه حتی اگه کسی مریض نباشه بهتره که آدم سالین رو استفاده کنه... وای من امروز خواستم با این روش اسپری بریزم بچه ام از گریه غش کرد بعد پا شد مثل قبل ریختم اصلا گریه نکرد. خودم کلی خندیدم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28، Rose، youtab
تشکر Received: 6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
اعتبار:
8,238
من یه قطره به زور میریزم واقعا یه دونه در روز بریزم؟؟
پسر ۱۹ ماه ❤
• youtab
موضوعها: 1
تشکر Received: 9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
۱۴۰۱/۹/۲۵، ۰۱:۲۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۶، ۰۱:۴۳ عصر، توسط صنوبر۷۱.)
سلام بچه ها
ترگل من گااهی در حد سه ماه یه بار نیم ساعت با خواهرزاده و برادرزاده همسرم بازی میکنم اونام پسرن و خب اصلا اهل بازی نشستنی نیستن ولی من سعی میکنم همون بازی کوتاهم به سمت اموزش ببرم نمیدونم چرا احساس میکنم همواره باید مفاهیم اموزشی رو بگنجونم تو بازی و همه چی  )
یه بار به من گفتن بیا دوچرخه سواری ما رو ببین منم رفتم ببینماون روی معلمیم گل کرد گفتم به جای اینکه بی هدف بازی کنن چهارتا قانون یادشون بدم.خلاصه نشونه گذاشتم براشون که این چراغ سبزه این چراغ قرمزه و باید وایسین.سبقت بگیرین از هم و سرعتتون زیاد باشه جریمه میشین.
حتی امتیاز اضافه براشون گذاشتم اینجوری که خودم گاهی میرفتم توی نقش پیرزن.بهشون گفتم اگه به خاله پیرزن کمک کنین از خیابون ردش کنین امتیاز اضافه دارین. انقدرر خوششون اومده بود مخصوصا برادرزادهش که ۵ سالشه از ذوق دستاشو تکون میداد میگفت خیلی بازی خوبی شد
اعتبار:
25,418
وای صنوبر چقدر تو مفیدی 
من خودم از بس تو بچگی ول بودم زیر درختهای حیاطمون و از بازی با پرتقالهای نرسیده و افتاده بگیر تا تیکههای چوب و گلهای خودرو، دلم میخواد بچههام تو عالم بچگی و سر به هوایی بازی کنن. ولی حیف که طبیعت در اختیار ندارن.
موضوعها: 1
تشکر Received: 9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
حالا اتفاقا من فکر میکنم بازی باید همینجوری که تو میگی باشه.
من ازینام که همش به بچم بکن نکن میکنم احتمالا  )
• Targol، youtab
اعتبار:
25,418
نه بابا تو بچهها رو زرنگ بار میاری من سر به هوا  )
• youtab، صنوبر۷۱
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۱/۹/۲۵، ۰۱:۰۸ عصر)Targol نوشته است: (۱۴۰۱/۹/۲۵، ۰۹:۴۸ صبح)Rose نوشته است: ندا برای پیشگیری همون قطره خوبه
به موازات خودت، بخوابونش لای پات، دستاش رو باز کن و دستاش رو با دوتا پات کنترل کن، قطره رو بریز... روزی ۲ تا بسته رو اینجوری استفاده کن...
سرم شستشو بگیری هی پرش کنی به صرفه تره
بچه نمیذاره دلیل نمیشه ما کوتاه بیایم نگران نباش از واکسن زدن یا عفونت بهتره، خودتم نگران نکن، چیزی نمیشه... کارت به نفعشه حتی اگه کسی مریض نباشه بهتره که آدم سالین رو استفاده کنه... وای من امروز خواستم با این روش اسپری بریزم بچه ام از گریه غش کرد بعد پا شد مثل قبل ریختم اصلا گریه نکرد. خودم کلی خندیدم 
آره خب، وقتی به زبون خوش نمیان براشون قطره بریزیم یا مسواک بزنیم و کاری هم هست که حتما باید انجام بشه، خب مجبوریم که از این روشا استفاده کنیم... این روش هم والا یه بابای دندونپزشک برای بچه اش از اول استفاده می کرد، دکتر پسرمم گفت اصلا کوتاه نیا، منم گفتم این رو پیدا کردم... دیگه خودش میدونه یا مسالمت آمیز میذاره انجام بدیم، یا زور دیگه... خدا نکنه گذر بچه ای به بیمارستان بیفته، ولی حتی ریسه رفتنشون میارزه به عفونت بدنشون............
ندا یه قطره فایده نداره به نظرم... دکترش که گفت اگه میخوای بچه توی مهد مریض نشه، ازت انتظار دارم حداقل یه دونه رو توی دوتا سوراخ بینی خالی کنی... هر کاری هم کرد، دیگه کاریه که باید انجام بدی وگرنه یه باد بهش بخوره همین آشه و همین کاسه.... منم جدی گرفتم، و از وقتی سفت و سخت گرفتم، دیگه فعلا 2 ماهیه خبری از بیماری تنفسی و این چیزا نبوده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 7
تشکر Received: 20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
میگم این قطره واسه بزرگسال هم جواب میده؟
همسرم خیلی زود ب زود سرما میخوره ،اگه برای اونم مؤثره
دست و پاهاش رو بگیرم ،بریزم براش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
• Rose، youtab
اعتبار:
25,418
رز مسالمت امیز نمیومد. این روشو بکار بردم به قبلی قانع شد  ) خیلی هم خوب بود.
دکتر بچههای منم گفت انقد بریز که عفونت سینوسهاش روون شه در حدی که بگی از وقتی بردم دکتر بدتر شد. هر ۴ ساعت ۲ قطره.
• Rose، youtab
اعتبار:
25,418
بچهها از وقتی برگشتم هر موقع بیکار میشم میرم رندوم تاپیکهایی که این مدت نبودم رو یه صفحهایش رو باز میکنم میخونم. چقدر دعوا شده بود
|