وای ترگل این حجم از پیگیریت قابل ستایشه
مشاور پروژه واقعا درست گفته
مینو جون مرسی همین امروز میگیرم
الان تلویزیون خدا تومن پولشه والا مگه میشه خرید

مینو جون مرسی همین امروز میگیرم
الان تلویزیون خدا تومن پولشه والا مگه میشه خرید
گپ و گفت مامانهای 1401
|
وای ترگل این حجم از پیگیریت قابل ستایشه
![]() مینو جون مرسی همین امروز میگیرم الان تلویزیون خدا تومن پولشه والا مگه میشه خرید
۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۲:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۲:۳۳ عصر، توسط خانم فسقلی.)
بچه هایی که دختر دارید یک سوال قرتی
دخترای شمام قر تو کمرشون فراوونه؟ دختر من باباش میاد باهم مثلا ورزش میکنن انقددددر میرقصن دیشب کلی فیلم ازش گرفتم قشنگ پا میکوبه دست میزنه هر حرکتی باباش انجام بده فوری تکرار میکنه بعد صدام میده مثلا داره هم خوانی میکنه با موسیقی ترگل گوشی من کلا فیلم و عکسایی که هلیا از خودش و من گرفته یا صدا ضبط میکنه برای خودش یا پیام میده و ویس میفرسته خداروشکر اینستا نمیتونه بره چقدر استوری برای ملت میذاشت هی پاک میکردم تند تند دیروزم با فیلیمو انیمیشن گذاشت برای خودش! کلا اسمی گوشی من ولی مالکیت دست دخترم یک جوری گوشی ازم میگیره انگار مال اون داده من بازی کنم بازی ام برای خودش میاره یک بازی باربی یکی انگری بردز بابل پاپ چون ضرر داره من خودمم استفاده از گوشیم کم شده تایمی که ایشون لالا باشن
۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۲:۴۳ عصر
بله دختر منم میرفصه
۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۲:۵۰ عصر
هلیا جان پسر من خیلی قریه
![]()
پسر ۱۹ ماه ❤
(۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۲:۱۵ عصر)nona نوشته است: وای ترگل این حجم از پیگیریت قابل ستایشهوای نونا، اگه بدونی یه لحظه ذهنم تا کجاها که نرفت. فکر کردم به این کارمون میگی پروژه. بعد مشاور پروژه باید یه نفر سوم باشه که از قولش داری حرف میزنی، پس لابد میشه ستیلیته، بعد همزمان گفتم مگه چی گفته؟ اون که تو یه بخش دیگه از پروژه بود ![]() (۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۳:۴۶ صبح)nona نوشته است: چه خوب ایانه جان من اصلا نمیدونستم چنین چیزی وجود داره نونا جون نميدنم چند ميله ولي سال ٩٩ خريديم ٦٠٠ از خود شركت پسر منم عاشق رقصه يه سري حركات موزون هم ياد گرفته باهم هماهنگ انجام ميديم
واااای ترگل.
![]() ![]() ![]() ![]() مرسی لیانه جان چک میکنم
۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۴:۰۳ عصر
دخترا تا حالا به بچه هاتون پنیر چدار دادین تو غذاها
من یبار دادم تو ماکارونیش یه نصف ورق ریختم از پس فردا اسهالش شروع شد میگم نکنه به اون خاطر باشه دیگه نزدم تو غذاش
مامانا
پسر من سه سال و سه ماهشه و توانایی خواندن رو داره(به اندازه ی یه بچه ی کلاس دوم یا سوم).به نظر شما لازمه کاری بکنم یا طبیعیه؟ نونا من فعلا چدار ندادم. |