امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
خیلی پسر باهوشی داری، قطعا تو هم مامان نمونه ای هستی که بهش آموزش دادی
افریین
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، مینو
پاسخ
مینو من بازم متوجه نشدم خخخخ
یعنی اگه ی کتاب یا جمله رو برای بار اول ببینه خودش میخونه؟؟؟
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • nona، مینو
پاسخ
بله میس شین.کلمات آسون رو می خونه ولی کلمات سخت تر رو ممکنه اشتباه تلفظ کنه.
نه گیتی جان.متاسفانه من اصلا مامان خوبی نیستمSad
  • Gitii، nona
پاسخ
بله، یعنی الان پست‌های ما و مامانش رو هم می‌تونه بخونه و نباید پشت سرش حرف بزنیم! بچه باسوادتر از سنش هست و قطعاً آی‌کیوی بالایی هم داره و باید پی‌گیری بشه که اگر واقعاً خیلی باهوشه برای آموزشش تدابیر ویژه‌تری اتخاذ بشه.
  • Nedaaa28، nona، مینو
پاسخ
اخه تا حالا ندیدم Smile) آدم باهوش زیاد هست دوروبرم ولی ندیده بودم چون علاوه برهوش یا حتی بیشتر از هوش به نظرم اموزش میخواد که با این اوصاف دمت گرم مینو جان
ترگل چرا زیر اسمت نوشته بیسکوییت؟
  • nona، Rose، Targol، youtab، مینو
پاسخ
وای عالیه مینو جان خدا حفظش کنه
حتما ببر تست هوش ازش بگیرن احتمالا بهره هوشی خیلی بالایی داره این عالیه
  • Gitii، nona، مینو
پاسخ
مینو آفرین بهت. من جای شما باشم به بچم شروع میکنم استفاده از کامپیوتر ، یوتیوب و خان آکادمی میدم. و همچنین بهش زبان آموزش میدم. که بتونه انگلیسی حرف بزنه و رفرنس انگلیسی بیینه. خیلی ماشالله بچت باهوشه. کم در نظر نگیریم حیفه. بهش آموزش بده در جهت درست. بهش تایپ یاد بده. مثلا تایپ و استقاده از کامپیوتر، سرچ گردن و ی سری مفاهیم اولیه کامیپوتر به نظرم در همه شغل ها خیلیییی مهمه و دونستنش تو بچگی ی جهش عالی تو بزرگسالی
  • مینو
پاسخ
مینو جان من تا جایی که دیدم بچه‌ها اگر هوش خوبی داشته باشن از مثلاً ۵ سالگی خوندن کامل رو یاد میگیرن. سه سالگی خیلی زوده. بامزگیش اینجاست که احتمالا چیزایی که میخونه رو بیشترش رو نمیفهمه، نه؟ چون به هر حال درک مطلبش که خیلی بالاتر از سنش نیست، مگر خیلی روش کار شده باشه.
من اگر جات بودم با مشورت متخصصین سریعتر زبان دوم و سوم رو هم باهاش شروع میکردم. انگلیسی، آلمانی و فرانسه.
  • Gitii، nona، مینو
پاسخ
مینو اگه دوست داشتی بیا بهمون بگو چطور به این درک از کلمات رسیده از آموزش هات بازی هایی که باهاش میکنی بگوووو چطور بار اول ی کلمه رو خوند؟؟؟برای من خیلی اعجاب انگیزه حقیقت تاحالا نشنیدم
  • مینو
پاسخ
ولی من اگه بودم تا سن مدرسه کاریش نداشتم.دیگه بچه باهوش، باهوش میمونه دیگه پس برای پیشرفتش حسابی وقت هست. حالا دو سه سال زودتر شروع کردن و فشار اضافه بهش اوردن فکر نمیکنم خیلی جلو بندازتش.

البته به جز زبان انگلیسی.که اونو کلا فک کنم از ۴ ۵ سالگی برای همه بشه شروع کرد
  • Gitii، miss shin، nona، Targol، آیسان ۹۶، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان