امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
باید اولش حتما ی آموزشی باشه دیگه مگه میشه بی آموزش
چطور وقتی الفبا رو اموزش ندیم ممکنه بچه از چینش حرف ها کنار هم جملات رو بتونه تشخیص بده مگر ی نیروی فوقی داشته باشه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • مینو
پاسخ
مينو چقد حض كردم از هوش پسرت و پشتكار خودت
بفرستش كلاس موسيقي
پيانو
ويالون
يا هرچي كه دوست داره
چون ميتونه نت رو هم بخونه و ياد بگيره
  • مینو
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۴:۲۶ عصر)Targol نوشته است: نونا من پستوی کاله داده بودم. چدار ندادم.
بچه‌ها از کجا کفش خوشگل برای بچه‌ها بخرم؟ فوریه امروز باید بخرم.

ترجیحا سمت غرب
پاساژ گلستان طبقه دوم مرسی ماما
  • Targol
پاسخ
مینو بچه ها راست میگن از باری هایی که از اول باهاش انجام دادی نحوه آموزش الفبا و ... هم اگر تونستی به ما هم بگو.. البته میدونم ی بخش زیادیش هوشه تو این سن ولی آموزش هم بی تاثیر نبوده.
  • مینو
پاسخ
مینو بچه ها راست میگن از باری هایی که از اول باهاش انجام دادی نحوه آموزش الفبا و ... هم اگر تونستی به ما هم بگو.. البته میدونم ی بخش زیادیش هوشه تو این سن ولی آموزش هم بی تاثیر نبوده.

• youtab، مینو
پاسخ
بریکلا به پسرت مینو جان خیلی جالبه ولی هنوز من کامل متوجه نشدم یعنی حروف الفبا رو کامل بلده و آگاهانه به کلمه یا جمله رو میخونه؟ حتی اگر بار اول دیده باسه؟ اگه اینطوره واقعا نبوغش زیاده مخصوصا که میگی تمرین خاصیم نکردی و قطعا فشاریم بهش وارد نکردی
اگر اینطوره حتما با یه متخصص مشورت کن از الان خیلی نرم و اهسته بدون اینکه بهش فشار بیاد به مسیر درست هدایتش کن
منم مخالف کلا جهشی خوندن و فشار زیاد به بچه آوردنم اما میشه بدون فشار هدایتش کرد در حالی که کودکی هم میکنه

ترگل پاساژ گلستان مرسی ماما و انتهای همون سالن کفش دارند من گرفتم دو تا
  • Gitii، Targol، صنوبر۷۱، مینو
پاسخ
منم خیلی موافق آموزش تو سن پایین نیستم ولی هر کسی که اولین بار می بیندش تعجب میکنه و مدام تشویق می کنن که ادامه بدیم.
خودش خیلی علاقه نشون میده.
نونا
بله،حروف رو بلده و مدام سعی می کنه کلمات رو بخونه.
ستی
خیلی چیزا رو متوجه نمیشه ولی از روی متن می خونه.
شیطون خانم
باباش بیشتر باهاش کار کرده،راستشو بگم اصلا آموزش خاصی نداشته،در حد بازی حروف و اعداد مثلا اعداد رو تا یه جایی یادش دادیم ولی روندش رو که یاد گرفت خودش ادامه داد.تا ۱۰۰ رو می تونه بخونه یعنی هر عددی رو نشونش بدی می خونه.
  • Gitii، nona، Rose، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
سلین مرسی که گفتی عزیزم چه اشتباهی کردم امروزم نصف ورق ریختم ماکارونیش

بریکلا به پسرت مینو جان عاااالیه
  • Celin، مینو
پاسخ
مرسی نونا جون.
ستی‌لیته خدایی خیلی تعجب دارهه. سه ساله دیگه فسقل بچه‌ است. وای یاد عیسی افتادم.

اره نونا منم شنیدم این پنیرها اصلا پنیر نیستن. دیگه استفاده نکردم. البته نمیدونم ایرانی استفاده کردی یا خارجی. من در مورد ایرانیا شنیدم.
  • miss shin، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
ترگل نمیدونستم همین چدار ایرانی کالهدیگه نمیزنم اخه خودم عاشقشم هر روز یدونه به نیمروم میزنم گفتم به بچه هم بدم شاید خوشش اومد
وای بازم خدا نکشدت عیسی عالی بود

الان بخوام تو ساندویچ ساز براش اسنک درست کنم پیشنهادتون چه پنیریه؟
  • Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان