امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جان، پنیر موزارلا گیلاسی کاله، که در واقع پنیر تازه حساب هست و کمتر پروسس شده‌ست.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، nona، Targol
پاسخ
ستی جون موزارلا رو از هست ماهگی بهش ارائه دادم میخوردا ولی در نهایت تف میکرد الان چند ماهه ارائه ندادم باشه حتما فکر کنم تو اسنک خوب بشه خالیش رو هم دوست داشت هم نداشت Smile
  • Targol، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۶:۴۷ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: اخه تا حالا ندیدم Smile) آدم باهوش زیاد هست دوروبرم ولی ندیده بودم چون علاوه برهوش یا حتی بیشتر از هوش به نظرم اموزش میخواد که با این اوصاف دمت گرم مینو جان
ترگل چرا زیر اسمت نوشته بیسکوییت؟
پیشکسوت که نیستم گفتم یه نفر هم اشتباهی بخونه پیشکسوت یه نفره Rolleyes
  • nona، sims s، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
وای مینو ماشالله به پسرت. پسرت قطعا هوش خیلی بالایی داره. حتی شاید گفت نابغه هستش.
من باشم به طور رسمی و چارچوب دار تحت آموزش نمیزارمش. فقط سعی میکنم شرایط مختلف رو براش مهیا کنم که ببینم تو کدوم استعداد و علاقه بیشتری داره تا توی سن های بالاتر سریع بره دنبال علاقش و ایشالله توی اون زمینه یه اسطوره بشه. تحت آموزش مستقیم قرارش نده که تحت فشار قرار بگیره، تحت اموزش غیر مستقیم قرارش بده، یعنی مثلا تو محیط موسیقی و آلات موسیقی زدن قرارش بده ببین عکس العملش چیه و چیزی یاد میگیره یا نه، یا تو محیط زبان انگلیسی قرارش بده، بازی های همراه با اموزش زبان براش تدارک ببین، ببین چیزی یاد میگیره یا نه.
البته به نظرم صد در صد با مشاور هم مشورت کن،اون صد در صد درست تر راهنماییت میکنه
  • youtab، مینو
پاسخ
بچه ها من امروز آبریزش بینی دارم ، حالا هر چقدر ماسک میزنم پسرم گریه میکنه میاد درش میاره
Sad Sad
پسر ۱۹ ماه ❤
پاسخ
ای بابا ندا کافیه کنی فاصلتو حفظ کنی موقع شیر دادن که چاره نداری اما باقی موارد خفظ کن اگر مریض باشی از شیرت پادتن میگیره نگران نباش ولی احتمال بده با هم دچارش شده باشید استا اینا خونه داشته باش
  • Nedaaa28
پاسخ
ندا پیاز چهار قاچ کن و بذار جاهای مختلف خونه
  • Nedaaa28
پاسخ
نداجان شاید به چیزی حساسیت داشتی
  • Nedaaa28
پاسخ
نه شیدا جان همسرم ۵ روز پیش شروع شد فقط آبریزش داشت ولی کلا تو اتاقه
امروزم من
تو مهمونی هفته پیش یه نفر اونجا بیحال بود از همون گرفتیم
پسرم فعلا علایم نداره موقع شیر خوردن ماسک در میاره فکرم نکنم تاثیری داشته باشه Sad
به نظرتون بهش پلارژین بدم؟
پسر ۱۹ ماه ❤
  • شیدا
پاسخ
آهان پس نگران نباش عزیزم یه سرماخوردگی ساده ست
چون 
من بعد از یک هفته آنفولانزای نفس گیر تازه امروز خیلی خیلی کم آبریزش بینی پیدا کردم
  • Nedaaa28
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان