۱۴۰۱/۹/۲۸، ۱۱:۱۲ عصر
نونا
من تو نخ این چیزا نیستم متاسفانه.هر سال میگم دیگه از امسال تدارک می بینم ولی هر سال دریغ از پارسال.
من تو نخ این چیزا نیستم متاسفانه.هر سال میگم دیگه از امسال تدارک می بینم ولی هر سال دریغ از پارسال.
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۱۱:۱۲ عصر
نونا
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۱۱:۱۳ عصر
سلین انگیزه خوبیه جز معدود مواردی که من هیجانزده میشم بابتش
مینوجان منم بدتر از شما یعنی هر سال میگم سال بعد ال بکنم بل بکنم هیچی به هیچی
سال پیش البته استثنائا مهمونی دادم برای دخترمم اباس دقیقه ۹۰ سفارش دادم بد نشد
نونا جان من دقت نکردم ولی چیزی هم تو چشم نبود.
پرستار بچهها براشون داره کاردستیهای یلدایی درست میکنه. میخواد منو سر ذوق بیاره یه حرکتی بزنم. فکر کنم مادر به این بی ذوقی ندیده تا حالا ![]() نونا پارسال یلدا گرفتی؟ خوب چه مناسبتی رو نگرفتی؟ ازتون بذم میاد همتون با ذوقید.
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۱۱:۴۳ عصر
بریکلا چه پرستار با ذوقی
نه دیگه دست خودشو میبوسه از مادر کارمند انتطاری نمیره بگو یه چند تا بادکنک تینام بگیره این مغازه های ابنبات چوبی جیزای با مزه ای برای یلدا میاره همیشه خودتم سر بزنی کلی چیز پیدا میکنی قیمت مناسب از شکلات کرفته تا بادکنک و انار سفالی و … حالا اونطور که فکر میکنی که نه خانواده همسرم اینجا اومده بودن مامانمم اتفاقی تهران بود همرو دعوت کردم یه شام پختم یه میز کوچولو
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۱۱:۵۰ عصر
خوب همینم عالیه دیگه.
خیلی ذوق دارید خدایی. خوش به حال بچهها و اطرافیانتون. هییییی
۱۴۰۱/۹/۲۹، ۱۲:۴۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۹، ۱۲:۴۷ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
ترگل تنها نیستی منم یلدا ندارم انگار
یلدا سالگرد ازدواجمون هست هرسال خانوادمون میومدن پیش ما چون جفتمون بچه اول خانوادمون هستیم الان ک نوه بدنیا اومده بابام کلا با عموهام رابطه داره امسال یلدا خونه عمو هستن شب قبلش گفت بیاین خونمون یلدا بگیریم
۱۴۰۱/۹/۲۹، ۰۱:۳۵ صبح
نه بابا ترگل تعارف ندارم که بسی مامان بی ذوقیم اماااا خودمو هل میدم میگم این بچه چه گناهی کرده مامانش بی ذوق و بی هنره خداقل چهار تا مراسمو اجرا کنم فردا عکساشو ببینه
وای منم یادم اومد نبوغ داشتم برای جرائم یقه سفیدان
![]() آقا من کلاس زبان میرفتم تصمیم گرفتم همون جایی که خواهرام میرن منم برم که مامانم ادیت نشه برای رفت وآمد ماها، اونجا یه شرایط سنی داشت مثلا ۱۴ سال به بالا (سن دقیق یادم نمیاد) منم سنم کمتر بود ولی زبانم خوب بود رفتم مصاحبه نتیجه خوب بود بعد گفتن مدارکتو بیار گفتم بابام با خودش برده خارج ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۱/۹/۲۹، ۱۱:۲۷ صبح
وای بچه ها
این ماه تولد دخترم منم خییییلی بی ذوقم و البته تنبل کلا از زیر بار گرفتن هرگونه مراسمی شونه خالی میکنم از طرفی هیچ مراسمی برای دخترم نگرفتم عذاب وجدان دارم کل فامیلامون منو میبینن میگن کی دیگه میخوای مراسم بگیری خونمون الان وسیله هام قدیمی شده از طرفی خونه جدیدمون چند ماه دیگه حاضر میشه دوس داشتم خونم شیک باشه مراسم بگیرم از طرفی کلا تنبلم در حدی ک هنوز گوشای دخترمو سوراخ نکردم غم عالم اومده تو دلم ک چه کنم !!! |