۱۴۰۰/۶/۳۰، ۰۶:۴۵ عصر
من کلا از اولش ماهی یکبار میرفتم الانم همونه
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۶/۳۰، ۰۶:۴۵ عصر
من کلا از اولش ماهی یکبار میرفتم الانم همونه
۱۴۰۰/۶/۳۰، ۰۷:۲۵ عصر
برای منم ماهی یکباره، اینبارم همونجوری وقت داد
آخه بعضی بچه ها اینجا گفتن قبلا زود به زود میرفتن حتما سن بارداریشون بیشتر بوده
۱۴۰۰/۶/۳۱، ۰۳:۱۰ عصر
روشنک جان از صمیم قلب مثل همه بچه های اینجا آرزو دارم بیای بگی داری با دختر گلت میری خونه
عزیزم توکلت به خدا باشه اول و آخرم خدا باید بخواد که بچت صحیح و سلامت باشه ان شاء الله که این دو ماه هم بخیر میگذره شاید حتی زودتر مرخصش کردن و صحیح و سالم و با دل خوش بردیش خونه
۱۴۰۰/۷/۱، ۱۲:۲۸ صبح
روشنک جان اول قدمش مبارک. بعدم انشالله هر چه زودتر به سلامت مرخص میشید و همه چیز شیرین میشه
![]()
۱۴۰۰/۷/۱، ۰۳:۱۰ عصر
بچهها من دیشب شکم درد گرفت چند ثانیه ای میگرفت و ول میکرد، بعد دوباره، ۲،۳ بار شد ، از ترسم نرفتم بیمارستان
از چی بود؟ خطرناکه؟ کسی تجربه داشته؟
۱۴۰۰/۷/۱، ۰۳:۳۷ عصر
(۱۴۰۰/۷/۱، ۰۳:۱۰ عصر)Seti69 نوشته است: بچهها من دیشب شکم درد گرفت چند ثانیه ای میگرفت و ول میکرد، بعد دوباره، ۲،۳ بار شد ، از ترسم نرفتم بیمارستان ترسیدی نرفتی بیمارستان؟ وقتی می ترسی باید پیگیری کنی عزیزم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۷/۱، ۰۴:۴۵ عصر
نصف شب بود بعد شنیدم همه میگن شیفت شب بیمارستان خوب نیستن و فلان بخاطر اون ترسیدم
۱۴۰۰/۷/۲، ۰۲:۲۶ صبح
ستی جان من نصفه شب رفتم بیمارستان برای زایمان. تازه دو تا بیمارستان مختلف. هم بهیارا و هم ماماها خیلی خوب و خوش برخورد بودن.
پرسنل بیمارستان شیفتی هستن. هم شیفت روز دارن هم شب. اینجوری نیست که روزا خوب باشن شبا بد ![]() • lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69،
۱۴۰۰/۷/۲، ۰۳:۱۰ صبح
چه ها تو هفته های بالاتر تکون بچه کمتر میشه؟
من تا دوروز پیش پسرم خیلی تکوناش بیشتر بود دیروز و امروز تکون میخوره اما کمتر شده |