۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۵:۰۴ عصر
شیدا آدرس بده بفرستم.
چی رو از کجا بخرم؟
|
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۵:۰۴ عصر
شیدا آدرس بده بفرستم.
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۵:۳۴ عصر
رز جان
ببخشید دیر جواب دادم پرسیدم همسرم گفت همون بر اصلی خیابون اذربایجان برید مشخصه چندتا مغازه کفش و لباسه عزیزم ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۵:۴۲ عصر
شیدا انگار منتظر بود ستیلیته یه چیزی درست کنه بگه همون خوشمزززه از کجا سفارش بدم.
ما هم خیلی دلمون میخواست اما نگفتیم تهچین شهمیرزادی خیلیییی خوشششمزه از کجا سفارش بدیم ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۶:۰۹ عصر
ترگل تهچین فیروزکوهی هم عین همیناست. تو پلوش سبزی داره و باقی مخلفاتی که بچهها گفتن. فیروزکوهم که سر راه محل کارته.
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۶:۲۴ عصر
سر راه محل کار
![]()
ستی جان فیروزکوهی هیچی نداره فقط گوشت و برنج و سبزیه و سیب زمینی با چربی فراوون من اصلا دوست نداشتم شایدم رستوران خوبی نرفتیم
تو راهته دیگه ترگل مسیرو ادامه بدی میرسی ستی از کجا چیز کیکو میخوای بسفارشی عشقم؟
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۷:۴۰ عصر
نونا تاپیک چیزکیک رو ببین، خودم دیروز چیزکیک تنوری/نیویورکی پختم عکسش رو گذاشتم.
http://khanumha.com/showthread.php?tid=3...7#pid80617 عکس تهچین فیروزکوهی که من خوردم رو هم میذارم تاپیک تهچین. راستش منم خوشم نیومد و دقیقا خیلییی چرب بود. ولی مخلفاتش همین هویج و آلو و اینا بود سبزیشم زیاد بود.
۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۸:۲۰ عصر
اسپری به نظر من هیچی بهتر از داو نیست فقط دااااوووو
وای بچه ها خیلی خندیدم ، ستی جون مرسی گلم
![]() ترگل جون آره دقیقا عکس چیز کیک ستی رو دیدم دلم خواست :| بالاشم فری برد گفته بود سن سباستین ، دلم سن سباستین هم خواست خخخخ کلا شکمو هستم ولی دنبال حاضر و آماده شم ![]() مثل همون ته چین شهمیرزادی ![]() |