امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
اولین سال تولد نوزاد به زبان آدمیزاد عالیه ساغر جان

ببین سخت هست ولی شدنیه ولی آسیب زیادی هم داره...
اگه پرستار می شناسی، با پرداخت هزینه می تونی بگی بیاد و مراقب بچه باشه جلوی تودتون تا یاد هم بگیرید...
اگر نیروی خدمات برای آشپزی و تمیزکاری سراغ داری که حتما حتما استفاده کن، اگر نه، به فکر باش و یکی دو نفری رو نشون کن و تا بچه‌ ت دنیا بیاد، تستشون کن...
به همسرت بگو تا جایی که می تونه مرخصی بگیره.. من از بیمارستان که اومدم، ۲ روز خ.ش و م.ش بودن که ه.ش خوب بود ولی م.ش اف آف بود.. صبح روز ۵ زایمان مامانش رفت.. صبح روز ۶ زایمان هم خودش رفت سر کار... و من واقعا واقعا آسیب دیدم... روزهای سخت و نفرت انگیزی بود، پر از توهم و دلوژن و مشکل و گریه و آروغ و حس بد... ولی همسر که میومد اوضاع بهتر بود... و خیلی وقتا آرزو می کنم که کاش همسر بیشتر می موند پیشم تا من یکم ریکاوری بشم... تا می تونی بگو همسرت پیشت باشه و کارای بچه رو یاد بگیره و بدون هیچ رودروایسی، ازش کمک بگیر چه برای بلند شدن از جات، چه برای آوردن بچه، چه غذا و تقویتی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Saghar685، youtab
پاسخ
ليانه جان الان همينطوري خودمو دلداري ميدم كه مشكلي نباشه
اگرچه اطرافمون هر بچه اي رو ميبينم به دنيا مياد كوليك دارن
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
ساغر همسرت میتونه مرخصی بگیره
همسر من اولش یکماه خونه موند
به نظرم همون دو هفته خونه باشه بعدم واسه واکسنا بمونه پیشتون اوکیه
پسر منم رفلاکس داشت ولی آروم بود ، شبا شیفتی بیدار میموندیم
روزا هم همه کارارو دوتایی انجام میدادیم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Gitii، Saghar685
پاسخ
رز جان خانواده همسر در حد يك ساعت بيان كمك بعدش تو همه چيز خودشون رو صاحب نظر ميدونن و ميخوان تو همه چيز دخالت كنن اين تجربه رو قبلا تو يه مورد داشتم بدتر شرايط بهم ريخت يعني تو كمد لباس و يخچال و فريزر و كابينت ها هم نظر خودشون رو اعمال كرده بودن هرچي به نظرشون غير ضروري بود دور انداخته بودن بدون اينكه از من بپرسن در صورتي كه من به اون وسايل احتياج داشتم واقعا كلا حس ميكردم اين خونه ديگه مال من نيست نميدونستم چي به چيه

دقيقا فكر ميكنم مرخصي گرفتن همسرم تنها گزينست
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • Rose، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۸، ۰۲:۲۶ عصر)Targol نوشته است: بچه‌ها خانه بازی خوب سمت غرب تهران که تمیز باشه، خیلی شلوغ نباشه، قبمتش سر به فلک نکشه و مناسب بچه‌های زیر دو سال هم باشه معرفی میکنید؟

ترگل جان
این سوال منم هست!
من دیروز دخترم رو اپال بردم ولی برای زیر دو سال خیلی مناسب نبود، یه بارم کیدزگاردن تو باملند بردم که اون بهتر بود و قیمتش هم فضایی نبود، یوتاب سمت غرب، مجتمع طوبی رو معرفی کرد که من تا حالا امتحانش نکردم.
  • youtab
پاسخ
طوبی هم واسه بچه زیر دو سال خوب نیست به نظرم
آرزو جان قیمت کیدزگاردن ساعتی چند بود؟
پسر ۱۹ ماه ❤
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۸، ۰۳:۵۹ عصر)Saghar685 نوشته است: رز جان خانواده همسر در حد يك ساعت بيان كمك بعدش تو همه چيز خودشون رو صاحب نظر ميدونن و ميخوان تو همه چيز دخالت كنن اين تجربه رو قبلا تو يه مورد داشتم بدتر شرايط بهم ريخت يعني تو كمد لباس  و يخچال و فريزر  و كابينت ها هم نظر خودشون رو اعمال كرده بودن هرچي به نظرشون غير ضروري بود دور انداخته بودن بدون اينكه از من بپرسن در صورتي كه من به اون وسايل احتياج داشتم واقعا كلا حس ميكردم اين خونه ديگه مال من نيست نميدونستم چي به چيه

دقيقا فكر ميكنم مرخصي گرفتن همسرم تنها گزينست

ساغر جان، مادر خودم و مادر همسرم تا چهل روز نوبتی پیشم بودن ولی خب من ازشون فقط و فقط تو کارهای خونه کمک گرفتم و کارهای دخترم فقط به عهده خودمون بود، همسرمم که یک هفته بیشتر مرخصی نداشت.
در کل اگه مشکل خاصی پیش نیاد، خودت خیلی راحت میتونی از پسش بربیای و اگه برات مقدوره از جایی یه نیروی کمکی بگیر که تو کارهای خونه و آشپزی کمکت کنه.
آزاد بودن ذهن از اینجور مسائل خیلییییی به آرامش خودت کمک میکنه.

(۱۴۰۱/۱۰/۸، ۰۴:۲۶ عصر)Nedaaa28 نوشته است: طوبی هم واسه بچه زیر دو سال خوب نیست به نظرم
آرزو جان قیمت کیدزگاردن ساعتی چند بود؟

خب پس هیچی!
کیدز گاردن نیم ساعت ۱۳۰ و یک ساعت ۱۹۰

من خانه بازی باغ‌کتاب رو خیلی خوشم اومد که خب جای پارکش مکافاته.
بولینگ عبدو هم بدک نیست و برای زیر دو سال مناسبه.
  • Nedaaa28، Rose، Saghar685، youtab
پاسخ
اوه گرونه که
من فعلا مجتمع آفتاب میبرم چون در حد بدو بدو بازی میکنه یه کمم تو خونه هاش میچرخه
موتور اینا سوار نمیشه
دور میدان موج هست
طبقه سومشم شهربازیه که وسایلش واسه بچه کوچولوها مناسبه
شن بازی هم داره ولی فعلا پسرم همه چیو میخوره نبردمش
خانه بازی ساعتی ۷۰
بقیه وسایلم باید کارت شارژ کنی
از این وسایلا که تکون میخوره هربار چهار پنج بار سوار میشه بلند نمیشه
قبلا ما بچه بودیم سکه ای بود Smile الان فکر کنم هر بار ۱۲ تومنه
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Arezoo1984، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۸، ۰۳:۵۲ عصر)Saghar685 نوشته است: ليانه جان الان همينطوري خودمو دلداري ميدم كه مشكلي نباشه
اگرچه اطرافمون هر بچه اي رو ميبينم به دنيا مياد كوليك دارن

ساغر جان كوليك دوره ش كوتاهه
و يه سري كارهارو انجام بدي مثل ( كم كردن نور، روشن كردن هود، در مواقع شديد ماشين سواري ) آروم ميشه
و از يه ساعت خاصي شروع ميشه 
پسر من ٢ ماهگي كوليكش كاملا برطرف شد
فقط ريفلاكس و شير نخوردنش گند زد توي زندگيمون
البته بچه دوست منم ريفلاكسي بود ولي خوب شير ميخورد و مامانش اصلا اندازه من اذيت نشد
موارد مثل من خيلي كم و نادره
بنابراين اميدوار باش و فقط از خدا بخواه بچه ت آروم و سالم باشه
  • Saghar685
پاسخ
پس شاید یوتاب همونو معرفی کرده‌بود، من قاطی کردم.
مرسی از معرفیت ندا جان، امتحانش میکنم.

من الان مامان یه بچه واکسن زده هستم
تا الان که چهار ساعت از واکسنش گذشته، به‌خیر گذشته.
  • liyane، Nedaaa28، nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان