امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۰/۹، ۰۶:۵۲ عصر)Targol نوشته است: خدا رو شکر نونا جون. فوقش یکم دماش بره بالا استا بدی. ولی قسمت سختش همین درد پا بود.
من غذاهای پسرهای ندا و لیانه رو میبینم میگم چرا من بچه اونا نیستم Sad
بعد مثلا مینویسید ناهار جوجه و بروکلی و سالاد شیرازی. من تصور میکنم یه سیخ جوجه با یه پیش دستی بروکلی و نمیدونم چی بود. با یه پیاله سالاد شیرازی Smile)
نه ترگل باور کن یک قطعه جوجه و دو سه تا تکه کوچولو بروکلی و کدو و یک قاشق چای خوری سالاد خورده 
بچه ام مگه فیله Smile))))
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Targol، youtab
پاسخ
ترگل اره همچین امروز جوجه ماستی بروکلی و سالاد و کدو رو خوندم خودم هوس کردم جوجه مباب بیرون گذاشتم برایرشام با دورچین سبزیجات ما بریم بچشون شیم Smile
ندا جون دقیقا منم تصورم مثل ترگل جون بود حالا قبلا کفتیا میزان غذای گل پسرو ولی ما برداشت خودمونو میکنیم باز بس که آرزوی چنین خوردنی رو داریم از بچه هاSmile

شیدا جون درسته
صنوبر جون همه جور بچه ای هست دیگه ولی کلا هر تاخیری مهمه واقعا این فرمای asq رو باید جدی گرفت در نهایت متخصصش باید بگه اشکال داره یا نداره
ولی طبق فرمای asq جدید دختر من الان باید جمله بگه که خب نمیگه تو کلمه هست جمله یک کلمه ای میگه زرنگ مثلا بیا خودمو بکشم بگم بگو مامان بیا میخنده فقط
برای همین اینبار هفته پیش که پیش دکترش رفتم قبلش فرمشو تکمیل کردم نوشته بودمم که جمله نمیگه
گفت اشکال نداره فرصت داره
  • Nedaaa28، youtab، شیدا، صنوبر۷۱
پاسخ
لوله جیش هم اضافه کنید Smile
هم پسر من میگه هم پسر سلین
  • Celin، nona، Targol
پاسخ
نونا چه شب بدي رو گذرونديد
خداروشكر گذشت عزيزم
منم تا قبل اينكه موتور حرف زدن پسرم راه بيوفته داشتم نگران ميشدم
مخصوصا اينكه خالم هروقت زنگ ميزد ميگفت كلمه جديد ياد گرفته ؟!
ولي يهو راه افتاد حرف زدنش بعضي از كلمه هارو فقط يه بار باهاش كار كردم و سريع ياد گرفت
  • nona، youtab
پاسخ
تجربه من در مورد پسرم این بود که هر وقت مهمون داشتیم خیلی کلمه یاد می‌گرفت و واقعا پیشرفتش محسوس بود با اینکه من خودم خیلی باهاش حرف میزدم شعر می‌خوندم آواز میخوندم
داستان و اینا هم بود ولی هیچ چیز مثل روابط اجتماعی مخصوصا بچه هم سن خودش تاثیر نداره
  • nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
دقیقا درسته مری منم دو هفته پیش مامانم بودم خواهر برادرمم بودن قشنگ چند تا کلمه جدید کفت
با اینکه من از صبح تا شب دارم باهاش حرف میزنم

ممنون ایانه جان ایشالا برای گل پسرت بی دردسر بگذره ما که مردیم زنده شدیم
  • Mari90، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
سلام مامانا، دختر منم یه سالشه هنوز حرف نمیزنه
من فکر میکردم طبیعیه، الان نگران شدم ...
  • nona، youtab
پاسخ
کتایون جان، از بچه ۱۲ ماهه انتظار نمیره که حرف بزنه، تو پرسشنامه ASQ، تو بخش برقراری رابطه فقط یک سوال در مورد حرف زدن میپرسه که آیا بچه غیر از بابا و ماما، کلمه دیگه‌ایی هم میگه؟
که حتی اگه جوابش خیر باشه ولی در کل حدنصاب امتیاز این بخش رو بگیره نباید نگران بشی.
و اینکه یه آمار دیگه هست که بچه‌های ۱۲ ماهه، نود درصدشون فقط یک کلمه میگن و ۵۰ درصدشون ۵ کلمه میتونند بگن، پس جای نگرانی نیست.
  • nona، Rose، youtab، کتایون خانم ۲
پاسخ
مری پس لوله جیش کلمه درستی من بلد نبودم!!!
دیدم پسرم بد نگاهم کردا!!!
  • liyane، Mari90، Nedaaa28، nona، Targol، youtab
پاسخ
بچه ها دخترم خورد زمین
خیلی استرس دارم حالم بده
چقدرررر گریه کرد
بمیرم براش الهی
تو روروئک کوفتی بود یهو عقبی رفت رو فرشی خونه مادرشوهرم جمع شده بود با سر به عقب افتاد
نیم ساعت مادرشوهرم باهاش بازی کرد تا آروم بگیره
  • liyane، Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان