امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جون این که میگی قهره ممکنه. ببین هلاکویی میگفت تو این سن ممکنه برای واکسن شما رو مقصر بدونه که بهتون اعتماد داشت اما اذیتش کردین. اما به نظرم گذراست. دوباره برمیگرده به همون وضعیت که خیلی کم میخورد Sad
نونا اون کتابه برای عزت نفس و دوست داشتن خوده، اخرش عطسه میکنه همه چی رو میده بیرون. نخر نخر Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، nona، ستی‌لیته
پاسخ
اومدم از خواب پسرم بنویسم دیدم نونا هم گرفتاره مثل من
وای نونا جون و بچه ها از همون روز واکسن تا الان اصلا خواب نداره که!!!!
داریم تموم میشیم ما دیگه
نه شبا نه روزا نه صبحا هوووووووف 
...
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Bonsai، nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۳:۰۶ صبح)هلیا نوشته است: لیانه جان پسرت رو کی از شیر میگیری
من میخوام از فردا کم کم تو لیوان بهش بدم جای شیشه شیر که عادتش به مکیدن کم بشن اشتهاش زیادتر بشه

احتمالا بيست روز بعد واكسن ١٨ ماهگيش ديگه فقط قبل خواب بهش شير بدم
پاسخ
سلام بچه ها باز برای من سوال پیش اومده Big Grin
شما تجربه استفاده از پمپ درد دارید؟ به درد میخوره به نظرتون؟
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
نه سلین جون هیچ مشکلی تو بلع نداره از ۹ ماهگی غذای غیر میکس و از ده ماهگی کامل غذای جامد خورده غذای سفره برنج ابکش تهدیگ، مامارونی، شیشلیک اگه قصد بکنه قشنگ میخوره میجوه قورت میده اما وای به حال اینکه نخواد بخوره باز دندون کوفتی داره در میاد این ۱۷ امیه دیگه دیوونه شدم رسما دستش تو دهنشه
الان قهر کرده رو میز نشسته نیم ساعته داره کتاباشو ورق میکنه منم قهرمردم تو اشپزخونه نشستم دارم میوه میخورم
صبحانه لب نزد منم رفتم یقه اسکی بادی پوشیدم نتونه شیر بخوره بهشم گفتم دیگه شیر بهت نمیدم شبام بابات پیشت میخوابه
الانم میخوام بلیط رزروکنم برم یه هفته اینجا نباشم به همسرم کفتم تاریخ بده کی میتونی چهار پنج روز مرخصی بگیری من برم فقط این بچه شیر نبینه

پررو اصلا محلم نمیذاره ها هیچچچچچچ

یوتاب خواب که نگو نمیخوابه رسما
  • Celin، Nedaaa28، Targol، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
ساغر من استفاده نکردم ولی درد خاصی هم نداشتم. تخت بغلی من هم پمپ درد نداشت دردی هم نداشت. به نظرم هزینه الکی. درد داشته باشی بیمارستان بهت مسکن میزنه دیگه. نمیگه چون پمپ درد نداری درد بکش خخخ. الیته میگم من استفاده نکردم نمیدونم خوبه یا نه. در ضمن من سزارین بودم شاید طبیعی فرق داشته باشه
  • Saghar685
پاسخ
نونااااا الهی بگردمممم. چقدر حس بدی داری. چقد میفهممت.
نونا غذاهایی که مطمئن بودی نمیخوره رو دوباره درست کن شاید ساعت دیگه‌ای از روز دوست داشته باشه. مثلا من عصر که هلیم پختم دخترم لب نزد اما فردا صبحانه نه با اشتیاق ولی با اکراه خورد. یا یه مدت غذای خوش‌نمک یکم امتحان کنی چی؟ نمیخوای به هیچ وجه کره و نمک و شکر و اینا بدی؟
  • Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۱:۲۱ عصر)Saghar685 نوشته است: سلام بچه ها باز برای من سوال پیش اومده Big Grin
شما تجربه استفاده از پمپ درد دارید؟ به درد میخوره به نظرتون؟

ساغر جان من تو بيمارستان درخواست پمپ درد دادم ولي دكتر خودم گفت پولت رو الكي هدر نده و با داروهايي كه تو سرمت ميزنيم اوكي ميشي
منم كنسلش كردم.

نونا
نميدونم چرا خنده م گرفت
تصور قهر كردنتون باحال بود.
واقعا خسته نباشي
  • nona، Saghar685
پاسخ
صنوبر من به دخترم غذا میدادم. تو دهنش نگه میداشت. بعد من ناراحت و نگران که بخور دیگه، حالا بجو، ببین منم غذامو میجوم، اینجوری اینجوری. بعد فقط نگام میکرد و هیییچ ری‌اکشنی نداشت که یعنی انقد زر نزن. خواهرشوهرم از اونور میگفت وای چقد بلائه و غش غش میخندید. دلم میخواست کله‌شو بکوبم به دیوار!
  • Nedaaa28، nona، Sufii، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
من که ضعف کردم برای قهر کردنش
حق داری عصبانی باشی
طفلک تو روز هم که میگی در دسترسش نباشی شیر نمیخوره
خودتو عذاب نده کاری نیست نکرده باشی ،سیستمش اینجوریه کم غذاس

نونا جون میدونم خودت همه راه ها رو تست کردی فقط جهت همفکری
بری خونه خواهرت یا دوستی احتمال نداره دستپخت اونا رو بخوره؟
من سر دندون در آوردن که بد غذا میشد هرچی درست میکردم انگار بد مزه ترین براش بود میبردمش خونه مامانم اشتهاش باز میشد چشماش برق میزد که غذای مامان جون خوشمزه است
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان