امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مامانا من تصمیم دارم به روش تدریجی تا دو ماه اینده شیرخشک از دخترم بگیرم
چه پیشنهاداتی دارید؟
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۵:۳۷ عصر)Mari90 نوشته است: نونا حالا که به فلفل دلمه ای علاقه داره براش دلمه شو درست کن شاید مواد داخلشم خورد

مری پختم  فقط فلفلشو میخوره اونم نه زیاد چون فلفل رو یا خام دوست داره یا نیم پز
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، youtab
پاسخ
نونا ولله منم دلم نمیاد به این اثر هنری دست بزنم.
حالا شاید دخترت ساده پسنده و مثل مامانش قرتی نیست. به قول رخشید پلو خورشت قاطی کن Big Grin
نونا چه کار خوبی میکنی میخوای بری سفر. ما یه بار خواستیم بریم کلی رو خودمون کار کردیم که باید تفریحاتمون برگرده، که همسرم! فرزند محدودیت نیست بلکه مصونیت است. دقیقا روز قبل سفر دخترم سینوسش عفونت کرد و تب کرد ما هم نشستیم سر جامون Sad
  • nona، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۵:۴۴ عصر)رخشید نوشته است: نونا بعضی بچه ها من دیدم غداهای خیس تر و له تر دوست دارن هرچند دندان دارن
ببین مثلا قیمه با برنج ، گوشت و سیب زمینی با چنگال له کنی و آب خورش با برنج مخلوط کنی و به دهان مبارکشون فرو نهی
حالا من تجربه ندارم ولی دیدم اینجوری بهتر میخورن تا این مدل تیکه ای متنوع رو
رخشید ه روز حتما یکی از غذاها یا هر دو ابداره دیشروز قیمه بود و لوبیا پلو شبم سوپ که کلا با حرکت تف پرتابی روبرو شد
دوره بدغذایی جامد کامل ترجیحشه
  • youtab
پاسخ
ترگل یه بارم ما رفتیم کیش دیگه از کیش متنفر شدم البته پسرم کوچیک تر بود
  • nona، Targol، youtab
پاسخ
بعد رخشید به بچه از بعد یکسال نباید فقط غذای له ارائه داد به صرف خوردن هرچند باز هم اصول رو زیر پا گذاشتم ارائه هم دادم و نه تنها لب نمیرنه بدشم میاد باز دوران غذا خوردن غذاهای عادی رو میخوره اما سمت غذاهای میکس پوره مایع نمیره
حتی دکترشم بهم کفت کته عین کته خودتون باشه ولی میبینید که امروز نرمترشم کردم خیلی
مثلا دیروز براش فرنی سیب و خرما درست کردم همون اولین قاشقو چنان با فشار تف کرد نپرس این خرکتشم یعنی دفعه اخرت باشه اینو بهم میدی Smile شبم سر سوپ ماهیچه که همسرم کفت استثنائا میکسش کن خودم بدم همین مارو کرد ختی یه قاشقم نخورد در صورتی که تا هفته پیش یبار تو هفته با قطعات جامد درشت میخورد
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
ماری جدا؟؟ ما گفتیم بریم ببینیم به این نتیجه میرسیم که “این چه اشتباهی بود کردیم” یا “کاشکی زودتر این کارو میکردیم”.
  • Mari90، nona، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۰۵:۴۷ عصر)Targol نوشته است: نونا ولله منم دلم نمیاد به این اثر هنری دست بزنم.
حالا شاید دخترت ساده پسنده و مثل مامانش قرتی نیست. به قول رخشید پلو خورشت قاطی کن Big Grin
نونا چه کار خوبی میکنی میخوای بری سفر. ما یه بار خواستیم بریم کلی رو خودمون کار کردیم که باید تفریحاتمون برگرده، که همسرم! فرزند محدودیت نیست بلکه مصونیت است. دقیقا روز قبل سفر دخترم سینوسش عفونت کرد و تب کرد ما هم نشستیم سر جامون Sad
ترگل کل هفته اکثر غذاها چلو خورشته قرمزه ( سبزا رو دوست نداره) دوره عادی خوش غذایی میخوره کم و بیش الان تعطیله 
وای مردم از خنده Smile
رو صندلیشم خوابش برد با فلفل دلمه تو دستش بردمش گذاشتم سر جاش
  • Targol، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
الهیییییی بچهههه Heart
  • nona، youtab
پاسخ
نونا جان یه بار بهاره ایمانی تو لایو گفت کل غذارو یه جا جلوی بچه نذارین چون باهوشن با خودشون میگن اوه اینهمه باید بخورم ول کن بابا
حالا این بشقاب که سه وعده غذایی پسر منه
ولی منم بعد اون حرفش خیلی کم کم تو سینی غذاش میذارم مثلا سبزیحات رو که خودش برمیداره ، دیگه پرت نمیکنه اینور اونور میبینه کلا سه تکه اس میخوره
برنجم گرد گرد میذارم جلوش
ولی یهو همه اینارو بذارم با کف دست میکوبه روشون جشن میگیره
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Mari90، youtab، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان