امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۳/۲۸، ۰۷:۱۷ عصر)youtab نوشته است: مامانای خوشگلی که پسر و تجربه دارین لطفا منو راهنمایی میکنین؟
چقدر بعد از تولد باید برای ختنه اقدام کرد؟
آخه حس میکنم وقتی به دنیا بیاد خیلی کوچولوعه و هنوز جون نداره... Confused

لیانه جون و آرزو جون شما تاریختون کی قطعی میشه؟

یوتاب جان من زایمانم طبیعیه.
نشستم منتظر  Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها
گفتم بیام از تجربه هام بگم، شاید به دردتون بخوره Heart

درباره ی ختنه، حتما بیشتر در موردش تحقیق کنید... پزشک اطفال که ما بچه ها رو می بریم پیششون، مثل دکتر عمومی بزرگترا هستن ولی خب تخصصشون روی تشخیص و ارجاع دادن بیماران کوچولو هست... اطفالی ها میگن که هر چی زودتر بهتر، چون از دید خودشون نگاه می کنن که بچه کمتر اذیتشون می کنه نسبت به بچه ای که دست و پا پرت می کنه یا راه میره ووو... خب راحت تر می تونن ببرن... بعد چون بچه کمتر می تونه اعتراض کنه و خانواده ها هم راحت تر هستن، توی عموم این جا افتاده که بچه کوچیکتر باشه راحت تره... بله خب چون حرکت نمی کنه یا توانش کمه و نمی تونه جیغ و داد کنه، با بی حسی هم تمومش می کنن، به نظر میاد که راحت تره اما دلیل نمیشه بچه درد نداشته باشه...

اما نظر متخصصین ارولوژیست نوزادان و کودکان متفاوته... بچه توی سنین کم هم بدنش ضعیفه، هم اینکه بحث آسیب به مجاری مختلف بچه هست (چون خودشون و اندام هاشون خیلی خیلی کوچولو هست و یه آسیب یا دفرمگی یا جابجایی کوچولو توی هر قسمتی از بدن بچه، با بزرگ شدنش بزرگتر هم میشه)... متخصص ارولوژی نوزاد که ما رفتیم پیشش، گفت اصلا ختنه رو توصیه نمی کنم و از نظر علمی اصلا واجب نیست، اگه خواستید بکنید هم زیر 6 ماه اصلا نباید بشه، الان که مد شده بچه های چند روزه رو ختنه می کنن، عوارضش بعدا توی جامعه مشخص میشه... 
بعد 6 ماه هم بیهوشی میدن که به نظرم نسبت به عوارض احتمالی آسیب مجاری خب چیزی نیستش... 
خلاصه که از الان استرس ختنه رو نداشته باشید... طبق نظر پزشک جلو برید، شاید یه وقت اصلا فتقی چیزی داشته باشه که لازم باشه که بررسی شه و حتی عمل لازم شه که طی اون دیگه هر دو رو راحت با بیهوشی و کمترین عوارض انجام میدن...

درباره ی سوراخ کردن گوش هم مشابه این نظرات هست و من شخصا برای بدن بچه احترام قائلم و دوست ندارم توش دست ببرم... اگه بعدا دوست داشت ختنه یا سوراخ می کنه دیر نمیشه...

درباره ی همراه، واقعیت اینه که هر کسی که باهاش راحتید باشه... چون جلوش بدنتون دیده میشه، شاید حتی جلوش بیان براتون پد عوض کنن یا سوند رو بکشن ووو... 
اگه خصوصی میرید هم بالاخره یکی برای بچه لازمه... چون پرستارهای ما پیگیر نیستن... من برای خودم کمک نمی خواستم و البته یه سری خانم هایی هستن، مال ببخشید عوض کردن پد و دستشویی رفتن و لباس و اینها پوشیدن حسابی کمک می کنن، اما خب بچه دائم بیدار میشه لازمه یکی بیاد رسیدگی کنه که پرستارها و اون خانمها به بچه رسیدگی نمی کنن مگه موردی پیش بیاد که نیاز به مداخله باشه... و گفته میشه هر 2-3 ساعت بچه رو بلند کنید شیر بدید که خانم تازه زایمان کرده اصلا توانش رو نداره، داشته باشه هم خودش خوابش میاد و واقعا تا حدود 12 ساعت توی خواب و بیداری هستیم انگار... البته طبق نظریات جدید و پزشکان خارجی، لازم نیست بچه رو هر 2-3 ساعت برای شیر بیدار کنیم و میگن اگه بچه سالم و کامل به دنیا اومده، هر موقع خودش بیدار شد شیر بدید، خوبه که خوابش هم بهم نریزه و اینجوری بعد چند ماه خودش خوابش تنظیم میشه...

درباره ی اینکه همسر می تونه باشه یا نه هم بستگی به بیمارستان داره... من همسرم بود و خیلیییی راضی بودم... می تونید براحتی بپرسید... البته من اتاق VIP گرفتم و همسرم کلا بیرون نرفت جز وقتی که می خواست پرستار رو صدا کنه... توی اتاق روشویی و کمد و مبل تختخواب شو و یخچال ووو... بود، دستشویی هم داشت اصلا مشکلی نداشتیم...

بچه ها درباره ی بیمارستان بهمن برای جراحی کیسه صفرا اطلاع دارید؟ الان دیدم که درباره ش نوشتید، توی تحقیقاتتون به مورد منفی برنخوردید درباره ی جراحی کیسه صفرا توی این بیمارستان؟ چقدر مورد اعتماده؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Hami99، Nedaa28، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون، 2015 جون، سروناز جون و بن سای جون
ممنونم از جواباتون Heart Heart Heart Heart
نه جوش نمیزنم واقعا عادت دارم اصلا داشت همه چی عادی میرفت جلو در عجب بودم!!! Tongue
مهم نیست
احتمالا با خواهر شوهر مجردم هماهنگ میکنم باهام باشه

نونای عزیزم خیلی دلم میخواست جات بودم الان
یک دنیا بابت کمکات ممنونم ازت Heart 
الهی راحتترین شکل ممکن زایمان کنی و هردوتون صحیح و سالم باشین مهربون
برای من و نینیمم اگر یادت بود دعا کن Blush
چقدر زود ... اما خوبه من خودمم 6صبح دنیا اومدم Big Grin
منتظریم تا بیای و خبرای خوش بهمون بدی
اگه قابل باشیم دعای ماهم پشتته
این حرفا چیه بسیاااااااااااااااااااااااار لطف کردی بهم خدا میدونه عزیزم Heart 

آرزو جان به سلامتی باشه الهی
چیزی نمونده
الهی به خیر و سلامتی بگذره عزیزم Heart

رز عزیزم ممنونم از اطلاعاتی که دادی Heart

در مورد بهمن چون دکتر منو نونا جون فقط اونجا هستن ما حق انتخابی نداشتیم
اما من چند نفر از آشناها اونجا زایمان کردن که بسیار راضی بودن و میگفتن خیلی رسیدگیشون خوبه و تمیزه
در مورد جراحی های دیگه اطلاعاتی متاسفانه ندارم عزیزم
  • 2015، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها جون حتما اگر قابل بودم همتونو یادمه
رز عزیز بهمن و لاله و آتیه هر سه عالین تو جراحیهای عمومی وزشکای خوبیم دارن ، بهمن خلوتتره
  • Arezoo1984، lili_61، liyane، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون چ سوپرایزییییی
انشاله ب سلامتی تا چند ساعت دیگه پس کوچولوت تو بغلته
الهی
یوتاب جان من پسرمو 75 روزگی ختنه کردم متخصص اورولوژی ختنه کردش و راضی بودم
درباره همراه هم بنظرم ی آشنا پیشت باشه بهتره
برا کمک ب کارای بچه
برا خودت هم اگه سختته ب بهیارا میتونی هماهنگ کنین و مبلغی بدین کمک میکنن
شب بیمارستان من مادرشوهر و خواهرم هردو موندن و راضی نش ن برن ولی اینقد پسرم کولی بود هردو له شدن خخخخخ
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جااان تبريك ميگممممم
من از سه صبح بي خواب شدم ، يهو خوندم امروز زايمانته كلي غافلگير از نوع مثبت شدممم
مطمعنا تا الان كه ساعت يك ربع به هفته زايمانت تموم شده و پرنسس خانوم رو بغل كردي، حسابي بوش كن و از امروزت لذت ببر
الهي كه برات خوش قدم باشه

يوتاب جان ١٤ تير دكترم تاريخ زده
در مورد ختنه بهتره تا قبل از يك ماهگي انجام بشه حالا چرا؟!
چون هم مراكز درد توي مغز بچه حساس نيست و بچه عذاب كمتري ميكشه
هم بچه تكون نميخوره كه زخمش اذيت بشه
واسه همين ميگن ٦ ماهگي كه بچه به دمر برميگرده نبايد بچه رو ختنه كرد چون ميخواد تكون بخوره بدنش زخمه آسيب ميبينه

يوتاب جان مادرشوهرت يا خواهرشوهرت و باخودت به عنوان همراه ببر، عزيزم تنهايي سخته اخه يه نفر بايد باشه يه ليوان آب دستت بده، حالا اومديمو پرستاراي كشيك بداخلاق يا بي حوصله يا خونسرد بودن يه نفر بايد باشه به دادت برسه ، كمكت كنه
تنها بودن توي ايران رو نميشه با تنها بودن توي خارج مقايسه كرد چون كلا سيستم درمانيه اونجا با ايران متفاوته اگر يه نفر كارشو درست انجام نده يا اخلاق حرفه اي نداشته باشه به راحتي ميتوني از دستشون شكايت كني ولي ايران كه خودت درجرياني حتي به بيمارستان خصوصيشم اعتباري نيست
خجالت رو بذار كنار آدما بايد توي سختي كنار هم باشن، من مطمعنم مامانت دلش طاقت نمياره و مياد كمكت ولي اگر يك درصد نشد حتما مادرشوهرتو با خودت ببر عزيزم
  • 2015، Arezoo1984، lili_61، Nedaa28، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها
میشه لطفا تاپیک سیسمونی رو فعال کنید؟ من دیروز رفتم خرید واقعا گیج شده بودم
تصمیم داشتم لوازم بهداشتیشو ماستلا بگیرم که خیلی گرون شده بود تازه گفتن گرونترم میشه ۴۰۰خورده ای بود شامپوش فقط کرم سوختگیشو گرفتم واقعا نمیدونم چی جایگزین کنم واسه شامپو و روغن و لوسیون..
  • 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به سلامتی دیگه نونا جون هم فارغ شد.خدا رو شکر .
یوتاب جون حالا جدا از اینکه یکی باشه کمکت بده .من خودم شخصا میگم تنها باشم حوصلم سر میره  Big Grin  یا حس میکنم از نظر روحی وقتی یکدفعه بعد زایمان با افت شدید هورمون مواجه میشی این تنهایی اذیت کننده هست .  
سحر جان برای وسایل بهداشتی من جانسون برداشتم .فیروز هم میگن خوبه .
  • 2015، liyane، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۹، ۰۹:۳۸ صبح)سحر بانی نوشته است: سلام بچه ها
میشه لطفا تاپیک سیسمونی رو فعال کنید؟ من دیروز رفتم خرید واقعا گیج شده بودم
تصمیم داشتم لوازم بهداشتیشو ماستلا بگیرم که خیلی گرون شده بود تازه گفتن گرونترم میشه ۴۰۰خورده ای بود شامپوش فقط کرم سوختگیشو گرفتم واقعا نمیدونم چی جایگزین کنم  واسه شامپو و روغن و لوسیون..

سلام عزیزم
بچه ها حتما میان از تجربیاتشون میگن ولی درباره ی برندهای گرون مثل ماستلا، حتما حتما به تاریخ انقضاش توجه کنید... محصولاتش بد نیست اما چون زیاد نمی خرن، خیلیاش نزدیک انقضاشه... به واقع مدتهاست مونده... من خودم کرم پوشک موستلا هم گرفته بودم ولی واقعا فرق خاصی با بقیه ی برندهای خیلی ارزونتر نداشت! حتی اون یکیا راحت تر هم مالیده میشدن روی پوست و پوششون کاملتر بود!! و مهم هم پوشش دادن کامل اون کرم هست که از برخورد مواد زائد با بدن جلوگیری کنه... حالا شاید برای بچه های حساس تر یا دخترها متفاوت باشه... نمی دونم لیانه جان حتما در این موارد اطلاعات بهتر و به روزتری دارن Heart

کلا توی استفاده از مواد مختلف، من از اول همه مدلی زدم که بدنش حساس نشه... از پمپرز تا مای بیبی برای پوشکش استفاده کردم... آهن و مولتی چند مدل مختلف دادم... محصولات داروخانه ای رو با خیال راحت می تونید استفاده کنید... بچه ی سالم و نرمال احتمالا مشکلی با این مساله نخواهد داشت و نظر شخصیم اینه که بهتره بچه به برند خاصی عادت نکنه... چون امروز هست فردا نیست... اصلا شاید بعدا از پس هزینه هاش برنیام... پس عادتش میدم به برندهای مختلف Big Grin

کرم سوختگی هم پسر من تا حالا یه بار فقط موقع اسهال یکم سوخت (در حد قرمز شدن) و داروخونه یه ماده ای داد باید میزدیم یه یه ربعی می موند و بعد خشک میشد و بعدش هم کرم پوشکش رو میزدیم... اصلا کرم سوختگی نیاز نشد... فقط سریع بعد پی پی باید تعویض شن.... اصلااااا نمونن که نسوزه... ادرار هم حتی الامکان زود زود عوض شه... ولی اونجوری نیست که بگیم اگه نشه خیلی می سوزه... نه... اون روزای اول بچه تا 7-8-10 بار پی پی می کنه و تند تند عوض میشه، هر چی هم بزرگتر میشه بدنش یه روتین پیدا میکنه و همه چیز قابل پیش بینی تر از روزای اول میشه Angel

در کل اگه بچه تون حساس نباشه و بهداشت رو خووووب رعایت کنید احتمالا نیاز به خیلی از محصولات بهداشتی پیدا نمی کنید... حتی پستونک یا شیشه شیر اگه بچه تون قراره شیر خودتون رو بخوره، یه دونه بخرید بعد اگه نیاز شد دوباره میخرید (بخصوص روزای اول دائم توی مسیر دکتر و داروخانه اید و اصلا ازش دور نخواهید موند) چون چیزی نیست که پیدا نشه ولی با گذشت زمان ممکنه کیفیتشون تغییر کنه و اصلا بچه استفاده نکنه!! من خودم اونت خریده بودم و واقعا جز چند هفته ی اول اونم روزی 1 بار، هفته ای یه بار، استفاده ای نشد! حیفه با اینهمه گرونی مثلا نیم میلیون پول شیشه داده بشه بعد استفاده نشه... اگه دوست دارید، این مدل هزینه ها رو برای خود بچه سرمایه کنید Big Grin یا برای سلامتی خودتون یه بیمارستان خوب و با کیفیت انتخاب کنید که بدنتون سالم باشه... بچه یادش نخواهد موند توی چه شیشه ای شیر خورده، ولی یادش می مونه مامانش چقدر درد داشته و یه مامان شاد نداشته... بچه ها اینطور بگم، کیفیت بیمارستان و خدمات حین و بعد از زایمان و در ادامه اتفاقات و خدمات اون هفته های اول بعد از زایمان در خونه، توی کل زندگی شما هم خیلی محدوده، هم خیلییییییی روی آینده و سلامتتون تاثیر میذاره...

ما توی این دو سال خدا رو شکر حتی سرماخوردگی هم نداشتیم با اینکه میدیدم که خیلی از اطرافیان بچه هاشون اینقدر مریض میشن که واکسن هاشون عقب میفته... و واقعا رمز سلامتی (عفونت ها، سرماخوردگی و آنفولانزا، التهاب ها، اسهال وووو...) رعایت بهداشته... من پسرم 8-9 ماه قبل از کرونا به دنیا اومده بود و من توی سیسمونی کلی ژل ضدعفونی کننده و زیرانداز یکبار مصرف و دستکش های پلاستیکی و لاتکس داشتم... خدایی همه تعجب می کردن و می گفتم بدون شستن کسی بهش دست نزنه مادر همسرم میومد رد میشد و حالت متلک گونه میگفت واااای که نمیشه بهت دست بزنم!!! ولی ما واقعا 1 سال تمام همیشه بیرون می رفتیم و میومدیم دائم درحال ضدعفونی بودیم و همون قبل کرونا هم کسی با دست نشسته بهش دست نزد، کلا نذاشتم کسی بوسش کنه... حتی خودم موقع نفس کشیدن یا بوس کردن حواسم بود که نزدیک دهان و بینیش نباشه با اینکه خیلییییییی حس خوبیه و البته بزرگتر شد خودش همینجور میاد بوس بوس می کنه Big Grin

خلاصه که خواستم اینجا از اهمیت رعایت بهداشت بگم که چقدر توی کیفیت بچه بزرگ کردنتون تاثیر میذاره و زندگی راحت تر پیش میره چون بالا سر بچه ی مریض بودن اونم بچه ی کوچولو آدم رو پیر می کنه.... خیلی سخته...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Hami99، mona70، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام گلی جان، لیانه جان و سروناز جان ممنونم از راهنماییاتون
خودمم حس میکنم نتونم تنهایی رو
باید به خواهر شوهر بزرگم بگم بیاد

به سلامتی لیانه جانم 14 تیر مبارکت باشه Heart

من تاصبح خواب بچه و اتاق زایمان میدیدم انقدر که تو فکر نونا بودم
الان دیگه با پرنسسش داره کیف میکنه Angel Angel Angel
الهی براش راحت بوده باشه
چقدر دلم میخواد ازش خبر بگیرم Blush Big Grin Tongue Heart Heart Heart
  • 2015، Arezoo1984، liyane، Nedaa28، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان