امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
۱. Sahraa71 /هفته ۳۷/ پسر
2. بن سای/هفته ۳۵/پسر
3. سحر بانی /هفته 35/ پسر
4.shiningdiamond/ هفته30/ پسر
5.کتایون خانم/ هفته ۲۹/دختر
6. ستی ۶۹/ هفته ۲۸/ دختر
7. لی لی /هفته ۲6/ دختر
8. **مینو** / هفته ۲۵ /دختر
9. ♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
10. atefejjj/ هفته۱۸
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام خانوما
شما تجربه سقط در هفته های اول رو داشتین؟ دلیلش چی میتونه باشه؟ دلدرد و خونریزیش کی تموم میشه؟
  • mona70، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱. Sahraa71 /هفته ۳۷/ پسر
2. بن سای/هفته ۳۵/پسر
3. سحر بانی /هفته 35/ پسر
4.shiningdiamond/ هفته30/ پسر
5.کتایون خانم/ هفته ۲۹/دختر
6. ستی ۶۹/ هفته ۲۸/ دختر
7. لی لی /هفته ۲7/ دختر
8. **مینو** / هفته ۲۵ /دختر
9. ♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
10. atefejjj/ هفته۱۸

(۱۴۰۰/۷/۶، ۰۳:۰۱ عصر)samin** نوشته است: سلام خانوما
شما تجربه سقط در هفته های اول رو داشتین؟ دلیلش چی میتونه باشه؟ دلدرد و خونریزیش کی تموم میشه؟
من تو هفته اول نه اما تو هفته 7 رو داشتم دلیل خاصی هم نداره معمولاً چون خیلی شایع هست دکترها تا 3 بار این اتفاق نیوفته جدی نمیگیرن اما من همون بار اول که اینطور شد از دکترم خواستم تمام آزمایشهای مربوطه رو بنویسه که دیگه این حالت برام اتفاق نیوفته و اگه دلیل خاصی داره بدونم تقریباً آزمایشهامو داده بودم که فهمیدم دوباره باردار شدم و با جواب آزمایشام رفتم پیش دکتر اینم بگم هزینه آزمایش هاش کم نیست یه سری آزمایشهای ژنتیک و انعقاد خون هست

اگه چندبار تکرار بشه خدایی نکرده میتونه بخاطر مشکلات انقعادی یا مربوط به تیروئید یا ژنتیک باشه که بررسی می کنن اما کلا این مشکل اونقدر شایع هست که اگه شما دکتر برید بگید آزمایشم مثبت شده تا وقتی که صدای قلب بچه رو نشنون خیلی روبارداریتون حساب نمیکنن دکتر خودم تازه وقتی صدای قلب بچه رو شنید بهم گفت مبارکه !

بچه ها من رفتم دکتر خداروشکر که کسی از شماها تجربه دیابت نداشت بهم گفت دیابت بارداری داری اما خفیف هست در حدی نیست که دارو بدم باید رژیم بگیری مواد قندی و میوه های با قند بالا رو حذف کنی و دوباره برام آزمایش نوشت اینبار یک بار بعد از خورده صبحانه دو ساعت بعد و یک بار بعد از خوردن ناهار 2 ساعت بعد که بتونه تصمیم دقیق بگیره

راستی من چند روز پیش رفتم خرید تنبلی کردم چون تاحالا سمت بازار آرین رو نرفته بودم گفتم یه وقت پیدا نمیکنیم رفتم عبدل آباد مغازه آقا سید تقریباً چیزهای خورده ریز رو از اونجا خریدم بعد دیدم یه نفر استوری های آقا بزرگ رو گذاشته بود چقدر تنوع داشت خیلی پشیمون شدم چرا اونجا نرفتم 

اگه تجربه ای در زمینه ساک بچه دارید میشه بگید کوله پشتی خوبه یا دوشی؟! من نمیدونم کدوم کاراییش بهتره هنوز نتونستم انتخاب کنم
  • mona70، Sahraa71، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام لی لی جانم اشکال نداره خریدی دیگه عزیزم
من کوله گرفتم و خیلی راحت و راضیم عزیزم
  • lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی یوتاب جان از راهنماییت به نظرت بعدها هم کاربرد داره مثلا بچه وسایل خودش رو بزاره توش برای مسافرت و اینکه بچه رو بغل میکنی و این رو بندازی رو دوشت سخت نیست؟
  • mona70، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به سلامتی لیلی جان
دیگه فکرشو نکن خریدی منم یوقتایی خرید میکنم میگم کاش فلان جارو هم دیده بودم بنظرم این دیگه خیلی کمال گرایی و زیاده رویه با این حال و وضعمون همینارم میخریم خیلیه
بنظر من کوله بیشتر واسه کسایی کاربردی تره که پیاده روی دارن زیاد و با بچه رو دوشی سخت میشه
وگرنه اگر اهل پیاده روی نیستی خیلی فرق نداره ببین کدوم به دلت میشینه
  • lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی سحر جان دقیقا همینه که میگی دکتر به من گفته بیشتر از 10 دقیقه پیاده روی نکن اونروز با اینکه فقط تو یه مغازه رفتم اما بیشتر از دو سه ساعت سرپا بودم! خودم نتونستم تصمیم بگیرم مدلهای کوله ای شیکتر بودن ولی نمیدونم کاربردش در حد همین دوساله اول هست یا بعدا هم میشه ازش استفاده کرد راستش خیلی ساله کوله پشتی ننداختم
من هنوز تخت و کمد و کریر و پتو دورپیچ و قنداق فرنگی و فلاسک و رخت خواب دم دست و ساک نخریدم عملا هیچی نخریدم Smile
فقط خورده ریز گرفتم بهداشتی ها رو هم گذاشتم ماه آخر از داروخانه بگیرم

میگم کسی از روشنک خبر داره؟
  • 2015، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره میدونم چی میگی من اولین کمردردام از همین هفته های تو شروع شد منم رفته بودم اقا بزرگ اونجام خیلی بزرگه نصفشو دیگه نتونستم بگردم ول کردم اومدم خونه سخت نگیر همینام عالیه مطمینم

سعی کن تو اینستا بگردی مدلارو ببینی یه ذهنیتی داشته باشی چی میخوای که میری اونجا گیج نشی سریع خریدتو بکنی
دیگه زودتر بگیر به هفته های من برسی اصلا نمیتونی تکون بخوری
  • lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ممنون از راهنماییتون بن سای جان کالسکه نمیگیرم آخه ما خیلی اهل بیرون رفتن نیستیم با وجود این بیماری هم فکر نکنم خیلی استفادمون بشه اگه دیدم یه زمانی واقعا احتیاج دارم همون موقع میگیرم فقط کریر و ساک میگیرم
بن سای جان اینقدر راحت هر چی دیدم گرفتم اومدم خونه دیدم دوتا ست ناخنگیر برداشتم ظرف بامبو هم میخواستم یه ارزونش رو بگیرم چون چینی گرفته بودم اومدم خونه دیدم دقیقا بالاترین قیمتش رو برداشتم اصلا دقت نکردم فقط هر چی دستم اومد برداشتم خخخخخخخخ
مرسی سحر جان سعی میکنم تا آخر این ماه خریدامو بکنم برای آخرا نمونه

بچه ها راستی میدونید کسیکه تو بیمارستان نیکان زایمان کنه شناسنامه بچه اش شمیرانات میخوره نه تهران؟! من قبلا هم شنیده بودم اما فکر نمیکردم الان هم اینطوری باشه با این توصیف منم اگه خدا بخواد گاندی رو انتخاب میکنم

خداکنه روشنک با خبرای خوب بیاد
  • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها ممنونم که به یادم بودین
دخترم تو دستگاهه...امروز ۱۱ روزه که به اکسیژن وصله...همش ۷۰۰ گرمه!
براش دعا کنین قوی باشه و دووم بیاره
خودم که داغونم سه روز سی سی یو بودم آخر خودم رضایت دادم مرخص شدم روحی هم بهم ریختم همش کابوس میبینم همسرم میگه تو خواب حرف میزنی!
بچه ها برام دعا کنین خیلی....دعا کنین خبر مرخص شدن دخترمو بهتون بدم
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Paula، Rose، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، youtab، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، ستی‌لیته، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، لیدان، مینو، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان