امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
آرزو، بنظرم پیراهن بهتره
نازنازی و دخترونه تره
فک کنم بیشتر هم استفاده ش بشه ،جوراب دار ها میگن زود کوچیکه بچه میشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven
پاسخ
نسیمه من ست حوله پسرم هم از همینا داشت که عکس گذاشتی هم یه تنپوش که تازه دارم میپوشونم بهش
فلاسک هم اگه خودت داری همون خوبه منم یکی خریدم جنسش بد بود توش خراب شد انداختم رفت از فلاسک خودم استفاده کردم
... 
ارزو جون جوراب دار اصلا نخر واقعا چیز بیخودیه به نظرم
پیرهن حینگولی بخر براش عالیه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Heven، نسیمه جااان
پاسخ
نسيمه از ديدن لباساي خوشگل بچه ت ، فهميدم پسره
يادته وقتي ويار و حالتاتو گفتي ، بهت گفتم پسره رو زاييدي؟!
آيا ايمان نياوردي؟
  • youtab
پاسخ
عززززیزم لیانه ،آره یادمه دقیقا بهم گفتی Big Grin
من ایمان داشتم بهت قشنگم ،تو فقط حدس بزن Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۲:۱۴ صبح)Heven نوشته است: بچه ها من میخوام واسه عید بچه ی داداشم لباس بخرم این سرهمی جورابدارا بهتره یا پیراهن و ساق شلواری تا عید میشه ۴ ماهش
آرزو به نظر من بچه ی 4 ماهه همه چیزایی که مامانش می خواسته رو داره Smile یعنی چون سیسمونی آماده می کنن، لباس و اینا خیلیییی خریده میشه یا کادو داده میشه... و در هوشمندانه ترین خریدها هم می بینی چندین دست لباس نو می مونه...
بعد لباس هم گرونه، حالا دخترونه رو نمی دونم اما پیرهن و شلوار معمولی پسرونه من زیر 350 نتونستم پیدا کنم... برو تا 500...
بعد شما مثلا نیم میلیون هزینه کنی و استفاده ش نشه (من خودم اصلا نتونستم سرهمی بپوشونم به پسرم حتی اون اولین لباسی که براش خریدیم سرهمی بود و کفقط توی بیمارستان پوشید... بعدش دیگه نمی پوشید چون خیلی گرمایی بود، بعد عوض کردنش هم سخت بود، از نظر حسی و شناختی هم جوراب خوب نبود و کلا جوراب و پاپوش و اینا نپوشوندم تا وقتی که راه افتاد کفش و جوراب براش خریدیم...)، حالا یا دوست نداشته باشه، یا اذیت باشه، یا کوتاه باشه، یا مناسب سن و فصلش نباشه و یا اصلا مناسب فصل می خری اما بچه مثلا گرمایی یا سرماییه Big Grin  و اصلا نمی پوشه اون لباس رو وو... بعد توی اون سن هم به سررررعت بچه تغییر سایز میده (بچه توی یک سال اول وزنش حدود 3 برابر و قدش حدود 50% رشد داره) و کسی هم یادش نمی مونه... یعنی بعیده که مثلا کسی عیدی 4 ماهگی بچه ش رو نگهداره که به بچه نشون بده که ببین این کادوی عمه ته Big Grin Big Grin 
به نظر من شما هوشمندانه کادو بده، هر مقداری که توی ذهنته، برو یه تیکه کوچولو طلا بخر براش... طلاهای بچگونه ارزون هم پیدا میشه... اینجوری هم خاطره می مونه براش و ممکنه خیلی دوستشم داشته باشه و تازه تا آخر عمر می تونی جلوی چشمش باشی Big Grin Big Grin ، هم سرمایه ش میشه، هم همیشه میگن چه عمه ی عاقلی که فکر آینده ی بچه رو کرده... حتی می تونی مثلا با مامان و بابات هماهنگ بشید، یکم بودجه تون رو بیشتر کنید و مثلا با مشورت خانم برادرت، یه تیکه ی بزرگتر بدید...
من می دونم که خرید لباس و اسباب بازی و ملزومات بچه خیلی جالب و شیرینه، اما به نظرم بچه های الان همه چیزای لازم رو دارن بخصوص تا زیر 1 سالگیشون اکثر وسایلشون آماده س (ولی بازم با این حال، بچه اینقددررررر هزینه سازه که آدم شاید از نظر مالی کم بیاره برای مثلا کمکی گرفتن، پرستار گرفتن، تقویت جسمی مادر، حتی دارو و دکتر که اون ماه های اول ما کلا همش دکتر بودیم، داروها هم خارجی بود و ما 3 و نیم سال قبل، هر دو سه هفته یکبار، حدود 500-800 تومن فقط هزینه ی دارو و ویزیت میشد... 6 ماه پیش، 1.5 میلیون داروی تقویتیش شد فقط!!! یا حتی پوشک رو می بینی یهو افزایش قیمت میده و خانواده نمی تونه ساپورت کنه و بچه رو توی سن نامناسب و زودتر از موعد از پوشک می گیرن... منظورم ایناست...)... برای همین به نظرم یا باید با سلیقه ی مادر انتخاب کرد (که ممکنه ماندگار هم نباشه)، یا مثلا یه چیزی داد که برای بچه بمونه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Heven، Mari90، sims s، tinaaa91، youtab، آیسان ۹۶، نرگس
پاسخ
مبارک باشه خریدای خوشگلتون خیلی گوگولی بودند.
هون جان بین این دوتا قطعا پیراهن خیلی ناز و گوگولی و دخترونه تره.
بچه ها شما دستگاه شیر ساز نخریدین؟ کارایی داره؟
  • Heven، sims s، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۰:۰۳ عصر)نسیمه جااان نوشته است: سیما جان ،مارک حوله ای ک گرفتی چیه ؟
میخام براش حوله بگیرم
بنظرتون چند تیکه ها کاربردی هستن؟ یا این کلاه دارا کفایت میکنه ؟

بعد اینکه اگه بچه شیر خشکی نباشه ،بازم لازمه از این فلاسک های کوچیک داشته باشم یا خریدش رو بذارم بر اساس اینکه بعد تولد لازمش میشه یا نه؟

ما هنوز هم همین حوله های کلاه دار رو استفاده می کنیم، اکی هست
من چند تیکه نگرفتم... یه دونه برای دست و صورت، یه دونه هم همین کلاه دار حمومی

من چون اون اولا 3-4 تا مسافرت پیش اومد، فلاکس مورد نیازمون شد... و خب نخریده بودم و الانم باشه نمی خرم، چون خودمون داشتیم... 
کلا آب جوش برای ضدعفونی کردن وسایل بچه، برای شستن، توی مسافرت که بهتره آب جوشیده ی سرد شده به بچه بدیم، کار راه اندازه، اما خب این کوچیکا که فایده نداره پس همون اگه بزرگ داری کافیه برات، که با خیال راحت بشوری و ضدعفونی کنی... فلاکس های کوچیک هم طبق تجربه ی من خیلیاشون پول الکی دادنه و زود خراب میشن یا خوب گرم نگه نمیدارن... همون بزرگ خوبه، به حد نیاز با خودت آب جوش می بری، بیشترم بود که هیچ ولی خیالت راحته که کم نمیاری...

اگه هم شیرخشکی بشه که دیگه از اون کوچیکا حتما لازم میشه چون خیلی جاها باید همراهت باشه و کوچیک باشه راحت تری... ولی خب اون بعدا مشخص میشه... الان نیازی نیست بخری به نظرم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
آرزو پیراهن بهتره. ۰سرهمی جوراب دار زود کوچیک میشه و هم اینکه اگر بچه قد بلند باشه ممکن سایزش نباشه با اینکه روی لباس زده سایز سن بچس.
  • Heven
پاسخ
رز جان لباس زیاد روی سیسمونی نداره الان آخر هفته خاله هام میخوان برن دیدنش زن داداشم فردا میخواد بره لباس براش بخره

من کادو یه دستبند واسش بردم این هدیه ی عیدشه میخوام قبلش بخرم
الانم هر کی رفته دیدنش همه فقط پول دادن کسی لباس نبرده واسش
واسه همین گفتم یه پیراهن گوگولی واسش سفارش بدم که از بعد عید بتونه تنش کنه
  • Rose
پاسخ
آرزو جان
تجربه من اينه كه تا زمانيكه بچه راه نره، پيراهن اصلا تو تنش قشنگ واينميسته.
همه ش چروك ميشه و جمع ميشه زير بدنش
با سليقه من اصلا جور نيست.
باز تونيك با ساق قشنگتره.
  • Heven، Rose، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان