امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
توکل به خدا روشنک جان نگران نباش دخترت زود میاد خونه پیشت اما تا به وزن نرم نرسه مرخصش نمیکنن با وزن کم تو دستگاه بمونه براش بهتره تازه تحت نظر هم هست خیالت راحت تره من این چند وقت چند تا مورد مشابه شما شنیدم حداقل دوماه تو دستگاه نگه میدارن بلاخره اون دستگاه هم یه چیزی مصنوعی مثل شکم مادره برات دعا میکنم صحیح و سالم برات بمونه و به سلامتی مرخصش کنن اما اینکه زود مرخصش کنن بی تابی نکن
امیدوار باش عزیزم به خدا توکل کن این روزام میگذره ان شاء الله به سلامتی دخترت صحیح و سالم میاد تو بغلت
تونستی بهش شیر بدی؟ اصلا بهش شیر میدن؟!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چ عالی حتما دختر کوچولوی شما مثل مامانش قوی و از پس مشکلات بر میاد و به زودی هم میاد تو بغلتون - چه خوب که خبر از خودتون دادین - اینجا همه نگران

شما بودن و برای ارامش و سلامتی شما دعا میکردن عزیزم

قطعا خدا بهترین ها رو برامون رقم میزنه - خیالتون راحت
مسیر جهان دوره گردیست
  • lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ممنونم بچه ها...
شیر که اصلا ندارم!گالاکتومید و لاکتاول هم میخورم هیچی...میشه روزی یه بند انگشت!
ولی میدوشم
یه بار خواستن شیرو براش شروع کنن تحمل نکرد...قطع کردن
هنوز خیلی کوچولوئه...تحمل شیر نداره
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
روشنک جان ایشاله خیلی زود حال دختر گلت خوب میشه و صحیح و سالم بغلش میکنی عزیزم
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخییییی عزیز دلم!
روشنک جان شیر خودت کم هم اگه هست اگه اجازه میدن بهش بده اگه اجازه هم نمیدن براش فریز کن شیر مادر تا 6 ماه تو فریزر میتونه بمونه اگه هر روز بدوشی بیشتر میشه
من یادمه به خواهر زاده ام شیر خشک مخصوص بچه های نارس میدادن اسمش انفالاک بود 20 سال پیش
  • 2015، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
وای روشنک جون خدارو شکر از خودتون خبر دادید
ایشالا دخترت وزن میگیره و رشد میکنه خدا بزرگه، خیلی نگران خودت و دختری بودیم همه.
  • 2015، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۷، ۰۸:۵۲ صبح)lili_61 نوشته است: ۱. Sahraa71 /هفته ۳۷/ پسر
2. بن سای/هفته ۳۵/پسر
3. سحر بانی /هفته 35/ پسر
4.shiningdiamond/ هفته30/ پسر
5.کتایون خانم/ هفته ۲۹/دختر
6. ستی ۶۹/ هفته ۲۸/ دختر
7. لی لی /هفته ۲7/ دختر
8. **مینو** / هفته ۲۵ /دختر
9. ♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
10. atefejjj/ هفته۱۸

(۱۴۰۰/۷/۶، ۰۳:۰۱ عصر)samin** نوشته است: سلام خانوما
شما تجربه سقط در هفته های اول رو داشتین؟ دلیلش چی میتونه باشه؟ دلدرد و خونریزیش کی تموم میشه؟
من تو هفته اول نه اما تو هفته 7 رو داشتم دلیل خاصی هم نداره معمولاً چون خیلی شایع هست دکترها تا 3 بار این اتفاق نیوفته جدی نمیگیرن اما من همون بار اول که اینطور شد از دکترم خواستم تمام آزمایشهای مربوطه رو بنویسه که دیگه این حالت برام اتفاق نیوفته و اگه دلیل خاصی داره بدونم تقریباً آزمایشهامو داده بودم که فهمیدم دوباره باردار شدم و با جواب آزمایشام رفتم پیش دکتر اینم بگم هزینه آزمایش هاش کم نیست یه سری آزمایشهای ژنتیک و انعقاد خون هست

اگه چندبار تکرار بشه خدایی نکرده میتونه بخاطر مشکلات انقعادی یا مربوط به تیروئید یا ژنتیک باشه که بررسی می کنن اما کلا این مشکل اونقدر شایع هست که اگه شما دکتر برید بگید آزمایشم مثبت شده تا وقتی که صدای قلب بچه رو نشنون خیلی روبارداریتون حساب نمیکنن دکتر خودم تازه وقتی صدای قلب بچه رو شنید بهم گفت مبارکه !

بچه ها من رفتم دکتر خداروشکر که کسی از شماها تجربه دیابت نداشت بهم گفت دیابت بارداری داری اما خفیف هست در حدی نیست که دارو بدم باید رژیم بگیری مواد قندی و میوه های با قند بالا رو حذف کنی و دوباره برام آزمایش نوشت اینبار یک بار بعد از خورده صبحانه دو ساعت بعد و یک بار بعد از خوردن ناهار 2 ساعت بعد که بتونه تصمیم دقیق بگیره

راستی من چند روز پیش رفتم خرید تنبلی کردم چون تاحالا سمت بازار آرین رو نرفته بودم گفتم یه وقت پیدا نمیکنیم رفتم عبدل آباد مغازه آقا سید تقریباً چیزهای خورده ریز رو از اونجا خریدم بعد دیدم یه نفر استوری های آقا بزرگ رو گذاشته بود چقدر تنوع داشت خیلی پشیمون شدم چرا اونجا نرفتم 

اگه تجربه ای در زمینه ساک بچه دارید میشه بگید کوله پشتی خوبه یا دوشی؟! من نمیدونم کدوم کاراییش بهتره هنوز نتونستم انتخاب کنم

ممنون لی لی جان که جواب دادی. من هفته 6 بودم که این اتفاق افتاد. البته تعجبی هم نداره با این فشاری که این ماه روم بود. چند بار شب بیداری و سفر طولانی با ماشین و تحمل گرما و سرمای شدید و سم پاشی محل کار و... ولی سعی میکردم مواظبش باشم Sad
اگر اینقدر شایعه پس من فقط چکاپ های معمول رو میدم و دیگه بقیشو می سپارم به خدا. من در دو هفته فقط 5 بار آز بتا دادم. دیگه تحمل محیط آزمایشگاه رو ندارم

روشنک جان انشالله نی نیتون زود زود بزگ میشه و میاد خونه، دل مامانش هم از همیشه شادتر میشه. ما اینجا هممون به یادتون هستیم و براتون دعا می کنیم.
  • lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنک جون خداروشکر که خوبید مطمینم دخترتم زود وزن میگیره و میاد پیشت بنظرم روزای سختشو گذروندی از این جا به ببعد کمی شرایط برات بهتره
  • (کژال)، lili_61، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سمین جان هیچ بعید نیست بخاطر چیزایی که میگی باشه منم دقیقا روز قبلش یه ساختمون 4 طبقه رو آسانسور نداشت رفتم بالا خودم فکر میکنم بخاطر اون بود از دکترم هم پرسیدم میتونه بخاطر این باشه گفت امکانش هست بدن بعضیا حساستره تو 3 ماه اول خیلی باید مواظبت کرد
  • (کژال)، Sahraa71، samin**، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من قنداق فرنگی و قنداق سوئیسی و سرویس خواب برای دخترم گرفتم ولی نمیدونم پتو دورپیچ هم لازم میشه به نظرتون؟
  • lili_61، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان