۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۱:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۱:۵۸ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
مشاوره ی دکوراسیون منزل
|
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۱:۵۹ عصر
مدلتو انتخاب کن برو پرده فروشی،اونجا بر اساس بودجه ت بهت پیشنهاد میدن.
ما هم تو مرحله ی خرید وسایل خونه ایم(کابینت و پرده و ...)
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۲:۰۵ عصر
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۲:۴۵ عصر
ممنونم عزیزم.بله،تقریبا تو مراحل اولیه ایم.فعلا کابینت کارو انتخاب کردیم و اندازه ها رو گرفته ولی هنوز طراحی نشده.
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۲:۴۹ عصر
اخی به سلامتی مینو جون
![]() عاطفه اما حریرای ساده خوشگلی اومده توش یکم شاین داره خیلی شیکه نه که برقی برقی باشه ها یه سایه ای از شاین داره ساده شیکتره از طرحدار من از اینا که گذاشتی دومی رو خوشم اومد البته با یه رنگ برلی کناره هاش یعنی حای سبز و طدسیه یکیش باشه همیشه هم نده و قدیمی نمیشه به نظرم البته اون دوتای دیگه هم خیلی شیکن اما دومی دائمی تره برای ماها که ننیخوایم هی هرسال پرده عوض کنین ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۲:۵۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۲:۵۱ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
مبارکه مینو جون
به سلامتی خب فرستادم براتون شمام نظر بدین کدوم بهتره؟ مینو پرده انتخاب کردی مدلتو برام میفرستی؟ بچه ها مشکل من اینه ک آشپزخونه و هال یکیه بعد وسیله هام الان سفید و آبی هستن رنگ سرد حالا رنگ طوسی کابینتام اضافه شده گفتم والونی پرده دو رنگ طوسی آبی بزنم بد میشه؟ از طرفی بااین همه رنگ سرد چ کنم ! مبارکه مینو جون به سلامتی خب فرستادم براتون شمام نظر بدین کدوم بهتره؟ مینو پرده انتخاب کردی مدلتو برام میفرستی؟ بچه ها مشکل من اینه ک آشپزخونه و هال یکیه بعد وسیله هام الان سفید و آبی هستن رنگ سرد حالا رنگ طوسی کابینتام اضافه شده گفتم والونی پرده دو رنگ طوسی آبی بزنم بد میشه؟ از طرفی بااین همه رنگ سرد چ کنم !
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۲:۵۳ عصر
عاطفه میتونی خورده ریزا و اکسسوریتو گرم انتخاب کنی
مثل کوسن ها، دکوریا، رانر روی میزها، گلدون و گلی اگه روی میزی داری، تابلوها و... ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۲:۵۴ عصر
یوتاب جون ی رنگ بزنم ؟
گفتم طوسی کابینتم ی جا بکار ببرم یکم خونمون از دو رنگی در بیاد آخه منم دلم رو همونه ک گفتی ولی همه میگن اولی و سومی جدید تره احتمالا همون دومیو بزنم ولی میگن ساده قشنگ نیست منم دهن بین !!!
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۲:۵۷ عصر
عاطفه منم مثل توام
اگه خدا بخواد و خونه بخرم دارم بعد از سالها میرم خونه خودم که برای منه فقط تو باید نظر اول و اخرو بدی عزیزم اون سبزه عالیه نظر بخواه کارت درسته اما اخرش خودت نظر نهایی رو بده اونجا خونه ارزوهای توعه عزیز دلم ![]() ![]() ![]()
با يوتاب موافقم
از مدل پرده ها منم از دومي خوشم اومد هرچي ساده تر شيك تر در ضمن عاطفه جان دهن بيني ضعف خانوم خونه ست تا قبل از انتخاب مدل، حالا هرچي كه بود ، تمام تحقيقاتو بكن ولي وقتي انتخاب كردي ديگه روي نظرت پافشاري كن نظر هيچكسم برات مهم نباشه |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان