امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مرسی ندا جان
راستی شما هم میرید دکتر بچه ها قشقرق راه میندازن؟ پسر من یه جوری جیغ میزنه که رگای گردنش میزنه بیرون. با اینکه دکترش خیلی مهربونه و روزای واکسن هم روزای خاصیه. یعنی وقتی برای ویزیت میریم بچه هاگریه نمیکنن که بترسه.
کلا انقد دست و پا میزنه که دکتر نمیتونه درست گوش و گلوش رو چک کنه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii
پاسخ
سلام مامانای عزیز
خواستم یک تجربه رو باهاتون به اشتراک بذارم شاید براتون مفید باشه
من دخترم دو سال و نیمه ست کارتون booba رو خیلی دوست داره هر قسمتش حدود دو الی سه دقیقه هستش و دخترم حدوداً سه بار در روز و هر بار ده الی پانزده دقیقه نگاه میکنه. در واقع سر ده دقیقه خودش پا میشه میره
ما تی وی مون معمولاً خاموشه و برای همین کارتون های دخترم روشنش میکنیم
کارتون دبگه morph هستش که اونم هر قسمتش پنج دقیقه هستش
چون زمانشون کوتاهه خیلی به کار میان
  • Gitii، Mari90، Nedaaa28، nona، Targol، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی
پاسخ
منم بگم کتابهایی که برای بچه‌ها خریدم برای خودم خیلییی جذابن. یکیشون “اینجا مال من است” هستش. عالیه!
  • nona
پاسخ
کژال
پسر منم بله.
  • Gitii
پاسخ
کژال جان دختر منم همینطوریه
وقتی کوچیکتر بود و باید حضوری میبردمش واسه چکاپ که واقعا شرمنده میشدم از کاراش جلوی بقیه
پاسخ
شرمنده رو باحال گفتی گیتی Big Grin
  • Gitii
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۳:۳۶ عصر)(کژال) نوشته است: مامانا شما تو چه شرایطی بچه هارو برای سرماخوردگی میبرید دکتر؟
پسر من از دیروز صبح سرفه میکنه. هیچ علامت دیگه ای هم نداره. بی حالی و عطسه و... نداره. حالش مثل همیشس.
من فکر کردم به حاطر آلودگی هوا هست. ولی دیشب یکمم گرم شد. تب مقاوم نه. وای تا 37.4 رفت بالا.
نمیدونم امروز ببرم دکتر؟ یا خودم تو خونه مواظبش باشم و مایعات بدم.
دو دز واکسن انفولانزا زده

من قبلا یکم که علائم شروع میشد میذاشتم بگذره اگه خوب نمیشد می بردم...
اما بعد از بستری شدنش، تاااا یکم اوضاع خراب بشه یا یه علامتی بزنه، فوری می برمش... بخصوص که انگار گوشش خیلی هم حساسه... و اون سری هم از همین عفونت گوشش بود که زد توی خونش و بستری شد... خیلی ترسیدم... و اینکه خیلی از دکترا هی ملو ملو دارو می دادن، من بردم اون مرکزی که لیانه معرفی کرده بود، دقیقا با دستوراش براحتی می گذروندیم... ترسی از دادن آنتی بیوتیک قوی و آمپول و اینا نداره... با اینکه مثلا توی همون بستری، دقیقا بخاطر ضعیف بودن داروها، عفونت توی بدن پسرم مونده بود و حتی بستری که شده بود، آنتی بیوتیکاش انگار ضعیف بودن... و با سیستم حمله ای همین دکتر بود که از لجن دائم بیمار بودن پسرم در اومدیم... پسر من اصلا آنتی بیوتیک مصرف نکرده بود که بگم بدنش مقاوم شده بود.. ولی واقعا انگار در کل جامعه این مقاومت آنتی بیوتیکی شایع شده... با آنتی ضعیف دادن، فقط بچه ضعیف میشه تا یه بادی هم بهش بخوره مریض میشه... من که واقعا راضی بودم که این سری زود زود بردیمش دکتر... و بیماریش قابل کنترل موند...

البته یه نکته ی خیلی مهم هم استفاده ی دائمی از محلول سالینه... سعی کن روزی 1 دونه رو توی سوراخ های بینی خالی کنی... خیلیییییییییی موثره خیلیییییییییییییییییییییییییییی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
رز قطره بینی که هووشه. میبینه فرار میکنه و یه جوری سرشو چپ و راست میکنه که میترسم گردنش بگیره.
  • Rose
پاسخ
بچه ها میشه از تجربه بستن گن بعد از سزارین بگید؟ از کی باید از گن استفاده کرد؟
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
وای بچه ها مرسی از همردردیتون. من که به شوهرم میگم ما الکی هر ماه 150 پول ویزیت میدیم. این بچه انقد جیغ میزنه دکتر نه صدای قلبشو میشنوه و نه میزاره گوش و گلوشو ببینه.
حتی لباساشم نمیزاره درست ببندم. یه پتوی نازک براش میبرم. معاینه تموم میشه شوهرم میپیچه تو اون میبرتش تو ماشین. من سوالامو میپرسم.
حالا میخوام یه سری از این وسایل دکتری بخرم. باهاش تو خونه بازی کنم. شاید بهتر بشه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان