۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۰:۳۶ عصر
ساغر جون من دکترم دقتی مرخص شدم گفت از فردا ببند عزیزم
بستگی به دکترت داره اگر خودش نگفت شما بپرس ازش ببین نظرش چیه
بستگی به دکترت داره اگر خودش نگفت شما بپرس ازش ببین نظرش چیه

گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۰:۳۶ عصر
ساغر جون من دکترم دقتی مرخص شدم گفت از فردا ببند عزیزم
بستگی به دکترت داره اگر خودش نگفت شما بپرس ازش ببین نظرش چیه ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۰:۳۸ عصر
ممنون عزیزم خودم باید بخرم یا بیمارستان میده؟
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۰:۴۲ عصر
ساغر جان من بلافاصله بعد عمل تو بیمارستان خودشون بستن
تا یه ماه چهل روز بستم وای عااالی بود از دیکلوفناک بهتره برای درد. من بدون اون اصلا تو ماشین نمیتونستم بشینم
کژال جان بخیه داشتی با گن دردت نگرفت؟
برم داروخونه بگم گن بعد از سزارين ميخوام؟
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۰:۴۹ عصر
من از این گنای معمولیه کشی جسبی داشتم همونو بستم
وای اره ساغر برای درد عااالیه گن من هی دور جون بچت میرفتم ان ای سیو از فرداش سوار و پیاده شدن ماشین فقط با گن خوب بود برام ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۰:۵۲ عصر
وای نه ساغر
خیلی خوبه. خیلی محکم نگه میداره و بلند شدن و نشستن رو برات راحت میکنه. تو ماشین موقع عبور از دست اندازها اذیت نمیشی برای منم از همین کشی چسبی ها بود. یه مستطیل ساده.
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۱:۰۰ عصر
ساغر دکتر منم دکتر یوتاب بود گفت از فردای ترخیص ببند اشتباه کردم دوروز نبستم درد منو کست وقتی بستم کلا راحت شدم عالیییییییی بود راحت تو ماشین نشستم راحت تو خونه راه میرفتم بلند میشدم
صمنا بذار بعد سرارین موقع ترخیص با توجه به اندازه دور شکم باقیمانده بگیر من کلا به هفته بستم چون یجوری شکمم تخت شد که دیگه بسته میشد اما زیرش خالی بود یعنی کاربرد نداشت
۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۱:۱۱ عصر
مرسي از راهنماييتون بچه ها پس از اولش ميبندم
من هرچي به تايمش نزديك ميشم ترسم بيشتر ميشه من هيچ ذهنيتي در مورد اتاق عمل ندارم جز ترس انوكساپارين ميزنم هرروز اما ديدم تو توضيحاتش نوشته اونايي كه تزريق ميكنن نبايد بيحسي بگيرن نميدونم چرا به من چيزي نگفته دكترم همش ميترسم يه بلايي سرم بياد از تنهايي مغزم تعطيل شده به خدا
۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۱۲:۱۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۱۲:۱۴ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
الان ینی شکم ندارین؟ زن بدون شکم اصن معنا داره؟
منکه نبستم هم شکم دارم هم پهلو به به شوخیدم کاش منم میبستم هعی
ساغر جان من تاپیک بارداری نمیام و نمیدونم الان چند ماهه هستی.
اما سزارین راحت تر از چیزی هست که فکرشو میکنی. من با اینکه بارداری پرخطر و زایمان خطرناکی داشتم و اتاق عمل پر از آدم بود، راحت تر چیزی که فکر میکردم گذشت. اتاق عمل مثل اتاق این کلینیک هاس که برای زیبایی و دندون میریم. حتی تا جایی که یادمه ازون لوستر گنده های بالای تخت که تو فیلما میبینیم هم نداشت. فقط یکم سرده. دکترا و پرستارای اتق عمل هم خیلی شاد و خوشحالن. کلا نمیزارن فاز ترس بگیری. همش شوخی میکنن و باهات صحبت میکنن. خیلی هم کوتاهه عمل. به نظرم 40 دقیقه ایناس. بعدشم بهت مسکن و شیاف میدن و دردی احساس نمیکنی. عاطفه منم شکم پهلو ندارم. حالا نمیدونم به خاطر گن بود یا نه. البته زیر شکم یکم دارم بعد سزارین که اب کردنشم خیلی سخته. البته من تلاشیم نکردم براش هنوز |