امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
مهتا جون تجربه ای در مورد خانم تازه زایمان کرده ندارم.

ولی تجربه ام اینه که لازانیا خیلی خوبه، قشنگ مایه شو آماده میکنی، خودشم می پیچی تو پیرکس و الان هم هوا خنکه، میتونی راحت تو فر خاموش بذاری، یکساعت قبل شام فرو روشن کنی.
میتونی مایه لازانیا رو زیاد تر درست کنی، بعد لای خمیر آماده پیراشکی، خمیر یوفکا یا نان متری لواش بپیچی.
ته چینم، مرغشو از قبل بپزی، یه برنج آبکش کنی و با تخم مرغ و ماست همزده غاطی کنی با زرشک و مرغ لابلا بدی، اونهم تو پیرکس آماده، بذاری تو فر. (البته زمان طلایی شدنش زیاده من با فر 180 درجه دوساعت میذارم) بعد برگردونی تو دیس خیلی شیک میشه. پرکارم نیست.

کباب کوبیده هم تو مهمونیا خیلی استقبال میشه، میتونی بذاری.
جوجه از بیرون به چرب و نرمی کوبیده نیست و یکمی خشکه. من برای مهمون ترجیحم کوبیده است، ولی م ش تاکید موکد داره که باااید جوجه تو مهمونی باشه چون ایشون کوبیده دوست نداره. حالا بنده خدا همون جوجه رم نمیخوره ها! فقط میخواد خودشو ثابت کنه. اما بهرحال بنظر من همیشه جوجه ها میمونه همه کوبیده ها را خوب میخورند.

آش و سوپم خیلی تو زمستون مزه میده، ولی یه سری کامل ظرف بیشتر کثیف میشه. اگر تعداد زیاده زحمتت میشه یه سوپ خوری و یه بشقاب غذا خوری به ازای هر نفر شستشو بشه..
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum
پاسخ
من الان گرسنم شد Smile
  • mahtakhanoum
پاسخ
رخشید بیا خونه ما.. من عاشق غذا دادن به دیگران هستم. چشم هام برق میزنه از اینکه خوراکی درست کنم دیگران با اشتها بخورن.
  • mahtakhanoum، رخشید
پاسخ
مهتا ب نظر من کباب از بیرون بگیری خودتم یه مدل خورش و پلو بپزی
با یه مدل سوپ
فک کنم مادر تازه زایمان کرده اگه شیر خودش رو بده غذای نفاخ نخوره اوکی باشه ،حالا بقیه بچه ها شاید بهتر پرهیز غذایی ها رو بدونن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • mahtakhanoum
پاسخ
نسیمه جون پس فکر کنم پنیر پیتزا خیلی نفخ داره.
دنیا جون من خودمم جوجه بیشتر از کباب دوست دارم. هم جوجه میخرم هم کباب‌. یه سوپ و یه مدل خورشت هم درست میکنم پس. خورشت قرمه خوبه؟ دسر هم میخرم. سمت سعادت آباد بچه ها اگر میشناسید معرفی کنید دسر از کجا بگیرم. اینارو بلدم ولی تا حالا دسر نخریدم ازشون: لادن و ضیافت و وی آی پی و الهیه ۳۳ و اصل تبریز
  • Donya، Nedaaa28
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۱۱:۵۴ صبح)mahtakhanoum نوشته است: ممنون ماری جون.
بچه ها من پنجشنبه مهمون دارم و یکی شون یک ماهه مادر شده. نمیدونم رعایت خاصی داره غذا پختن براش یا نه. میشه در مورد این نظر بدید؟

بعد من که رفتم خونه شون خیلی تدارک دیده بودن ولی من واقعا خیلی کنده دستم و در توانم نیست چند مدل غذا پختن.
به نظرتون بین اینکه لازانیا درست کنم یا از بیرون جوجه و کباب بخرم و یه مدل دیگه هم غذا بپزم کدوم بهتره؟ اگر پیشنهاد دیگه‌ای هم دارید استقبال می‌کنم.

انواع کباب با گوشت مرغ یا گوسفند
کنسرو گوشت اختصاصی برای اون مادر
سوپ جو با هویج و بدون خامه یا گوجه و قارچ و اینا...
محصولات لبنی عموما مشکل داره... چیزهای ریفلاکس زا از بادمجون و گوجه تا کلم ها یا گوشت گوساله و اینا

ولی بهترین حالت اینه که از خود مادر بپرسی Heart چوون پرهیز زیاده، باید دید مادر چه مشکلاتی داره و چه پرهیزایی گرفته...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mahtakhanoum
پاسخ
مرسی دنیا جان Smile منم خیلی مهمون اومدن دوست دارم
  • mahtakhanoum
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۱۲:۱۹ عصر)mahtakhanoum نوشته است: نسیمه جون پس فکر کنم پنیر پیتزا خیلی نفخ داره.
دنیا جون من خودمم جوجه بیشتر از کباب دوست دارم. هم جوجه میخرم هم کباب‌. یه سوپ و یه مدل خورشت هم درست میکنم پس. خورشت قرمه خوبه؟ دسر هم میخرم. سمت سعادت آباد بچه ها اگر میشناسید معرفی کنید دسر از کجا بگیرم. اینارو بلدم ولی تا حالا دسر نخریدم ازشون: لادن و ضیافت و وی آی پی و الهیه ۳۳ و اصل تبریز

بوفه کانتینر پایین بلوار ۲۴ متری یه جور موس کیک‌های خیلی خوب و شیک و خوشمزززززه داره که حول و حوش ۳۰۰ هزار تومن هستن ولی واسه دسر مهمونی عالی هستن. من موس کیک شکلاتش رو خیلی دوست دارم که روش یه حالت پودر طلا هم پاشیده. اینم بگم که من از دسر و شیرینی خوشگل متنفرم و فقط شیرینی‌های با قیافه‌ی ساده و باطن خوشمزه دوست دارم، ولی شوهرم چون برعکس من هست چند بار دل به دلش دادم و دیدم واقعاَ این موس کیک شکلاتی خوشمزه‌ست. مربعی هست. ولی بقیه موس کیک‌هاشم خوبن قطعا. 

ولی اگر چیز ساده‌تر می‌خوای پای سیب قنادی بی‌بی شهرک غرب هم عالیه و به عنوان دسر مهمونی هم خوبه. خمیرش خیلی خیلی خوشمزه درست شده.
  • mahtakhanoum، nona
پاسخ
مرسی ستی جان.
بچه ها سوپ میذارم. کنار جوجه و کباب چه غذایی دیگه خوب میشه؟
پاسخ
مهتا واقعیتش همون لازانیا خیلی خوب میشه، ولی خب می‌گی نفاخ نباشه. ولی قرمه‌سبزی هم که نفاخ هست اغلب.
می‌تونی سالاد پاستا بذاری که پنیر نداشته باشه.
می‌تونی یه غذایی با بادمجون بذاری.
می‌تونی فسنجون بذاری اگر دوست دارن و سلیقه‌شون دستته.
حتی خورش کرفس هم خیلی خورش بدون نفخ و خوبیه چون حبوبات نداره.
  • mahtakhanoum
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان