امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا، این متاسفانه عین زنجیره می مونه... بچه ای که خوب نمی خوره، خوبم نمی خوابه، خوبم فعالیت نمی کنه، می بینی از نظر تکامل هم مشکل دار میشه وووووو داستانها می سازه...

ترگل، میزکار بهترین مدلش مونته سوری هست... اگه آشنایی نداری سرچ کن یا بگو بذارم... مساله هزینه ایه که داره، اگر در توانت هست، بهترین همین مونته سوری هست... معلومه پرستار خوبی پیدا کردی، زرنگ و به روزه، ولی اگه می تونی امکانات بیشتری در اختیارشون بذار و بذار بچه هات شکوفا بشن... درباره ی مونته سوری سرچ کن...اگه جایی می شناسی که خب اکی اگه نمیشناسی هم بگو میشناسم معرفی کنم ایران میزنن با قیمت بهتر...

من خودم پلاستیکی گرفتم، که خب طی دو ماه به لقاءالله پیوست!!!!
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۰۷:۲۱ عصر)مینو نوشته است: رز
یعنی فکر میکنی اگه شیر خشکی بود مریض می شد؟

با توجه به حجمی که من همیشه می بردمش بیرون آره 100% حتی ما کرونا گرفتیم او نگرفت!!!! از وقتی 3 ماهه شد، درسای باباش شروع شد، حتی بعدتر، توی اوج زمستون باباش که امتحاناش شروع شد، و تقریبا کرونا شروع شده بود ولی رسمی اعلام نمی شد و انکار می کردن، ما بدون ماسک و هیچی همش پیاده بیرون بودیم که باباش بتونه توی خونه درس بخونه... توی برفففف همه می گفتن بچه ی این سنی رو مگه می برن بیرون؟ و سرزنش می کردن ولی هیچی نشد... از همون 3-4 روزگیش من بردم بیرون با یه دونه لباس هیچی نشد... فقط هم پارک و یه پاساژ بود که می تونستیم بریم... جای دیگه نداشتیم...
40 روزگیش رفتیم شمال، هیچی نشد، چند بار شهر بابابزرگش اینا رفتیم، هیچی نشد... البته بهداشتم خیلی رعایت می کردم اما خب از دکترش که برای سفر اجازه می گرفتیم، کپ می کرد!! می گفت فقط مواظب باشید اسهال نشه... ولی یه جوری نیشخند میزد که آره می دونم بر میگردید با بیماری Sad
ولی اصلا پیش نیومد حتی آبریزش پیدا کنه... یعنی آبریزش رو اولین بار از وقتی رفت مهد شروع کرد نزدیک 3 سالگی... البته من کامل کامل شیر خودمو دادم، شاید کلا و سر جمع به اندازه ی یه دونه بسته ی شیرخشک هم نخورده... اولین اسهال واقعی رو 2.5 سالگی تجربه کردیم... واقعا 2 سال راحت بودیم...
  • Gitii، Nedaaa28، مینو
پاسخ
رز جان
میشه عکس میز و صندلی مونته سوری رو بذاری ببینم منظورت چیه.
ترگل
پیکوتویز خیلی خوبه
پاسخ
بچه‌ها مرسی از راهنماییتون. رز جون به نظر یه میز و دو تا صندلی بگیرم اوکیه؟ اصلا هزینه اش زیاده به کنار. اتاقشون جا نداره.

دیدم مینو پیکوتویز هم مونته سوری داره. اما یوداتویز (!) صندلیشم داره. قیمتش هم مناسب تره
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۰۷:۳۴ عصر)مینو نوشته است: رز جان
میشه عکس میز و صندلی مونته سوری رو بذاری ببینم منظورت  چیه.
ترگل
پیکوتویز خیلی خوبه

https://www.vertbaudet.de/gro-er-activit...1000008005

اینا مثلا مال ایکیاست هم تشت داره برای بازی های حسی، هم داخل هم بیرون خونه عالی هستن:
روی یکی یا هر دوتا سینک هم صفحه میاد (سیاه یا سفید) که میزکار بچه بشه:

[تصویر:  82673a1ea3cc42fa749e79d07c2e916e.png]

[تصویر:  Ikea-RETIRED-Flisat-Table-Made-In-POLAND...tinued.jpg][تصویر:  246b7cfdeaf970f75c68c60ead603269.jpg]

[تصویر:  il_570xN.3414362987_tmpy.jpg]

[تصویر:  diy-sensory-ikea-flisat-table-design.jpg]

[تصویر:  m_60e479b788cce3fadf1990df.jpg]

[تصویر:  6a0147e1d4f40f970b01b8d20a435e970c-800wi]

[تصویر:  88eb9b4d3f695ffa70c9a49f05323fdd.webp]

[تصویر:  817Wz+mTWML._AC_SX355_.jpg]
  • Mari90، آیسان ۹۶، مینو، کتایون خانم ۲
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۰۶:۴۱ عصر)شیطون خانم نوشته است: عاطفه دختر منم این طوری بود، راه حلی که من رفتم ی کم بیداری شب کمتر کرده اینه که ۸:۳۰-۹ شام سنگین میدم بعد ساعت ۱۱-۱۱:۳۰ هم قبل خوابش بهش موز یا سیب یا پسته ای چیزی میدم ی طور که دیگه فول فول بشه. این طوری شبا یکی دو بار بیدار میشه. قبلاها هر ی ساعت بیدار بود دیگه من داشتم روانی میشدم Sad

عزیزم دیگه قبل خواب شیر نمیدی ؟ یعنی اخرین چیزی که میخوره سیب و پسته است؟
پاسخ
کتایون جان شیر که میخوره قبل خواب. ۹۰ درصد مواقع با شیر خوابش میبره. خیلی کم پیش میاد باباش بتونه بخوابوندش. وقتی اینا رو میخوره دیگه زیاد شیر نمیخوره قبل خواب فقط در حد آرامش تو دهنش نگه میداره. تو خواب هم کمتر بیدار میشه. مثلا معمولا ۵ ساعت پیوسته می‌خوابه بعد یکی دو بار بیدار میشه شیر میخوره. حتما هم سسیب یا پسته نمیدم ی روز خرما ی روز میوه ی روز آجیل. هر چی دم دستم باشه
  • کتایون خانم ۲
پاسخ
مامانا ماست برای سرماخوردگی بده؟
البته سرما نخورده ولی سرفه میکنه.
از صبح هیچی نخورده. ولی عاشق ماسته. اگه بدم بهش حتما میخوره
پاسخ
ماست و موزم بچه رو سیر نگه می دارن.
بنسای
من خونه رو تاریک می کنم.
  • Bonsai
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۰۹:۲۱ عصر)Bonsai نوشته است: شما بچه هاتونو توی تاریکی مطلق میخوابونید یا چراغی آباژوری چیزی روشن میذارید؟

تاریکی مطلق که حتی تمام در و پنجره هاش رو هم فویل الومینیوم زدیم...
  • Bonsai
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان