۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۱۰:۴۶ عصر
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۱۱:۳۴ عصر
سلام
مامانا اگه بخور سرد رو بزارم تو اتاق بچه، در حالی که در اتاق بستس مشکلی پیش نمیاد؟ بابت بحث رطوبت و اینا برای تنفسش من همیشه تو سالن میزارم که فضا بازه. ولی چون در اتاقش بستس شبا اینجوری فایده نداره. الانم مریضه و سرفه داره میخوام هوای اتاقش مرطوب شه.
۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۰۱:۰۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۰۱:۰۸ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
من الان تونستم بیام سایت
با ی دستم دخترمو دارم حمله میکنه ب گوشیم باید زود برم مرسی ک هستین این دغدغه منم برطرف شد ستی لیته جون مرسی بابت این همه نکته سنج بودن و ریزبین بودنت قشنگم نونا چ کنم آخه چندین نفر گفتن بهم یهو برام سوال شد اولین نفر هم همونی بود ک گفتم گفته اسمش زشته خخخ بقول شماها ارزششو نداشت بهش فکر نکردم ولی امروز یهو پدرشوهرم ک خییییییلی دوسش داره گفت دخترم شبیه پسراست سوال شد واسم آیسان سلین فاطمه ستی خوشحالم نظر دادین مرسی پس واسه همه هست ترگل این حرفو وقتی واسه اولین بار عمع شوهرم خواهرمو دید بهش گفت حق خواهرتون خوردی؟ اون کوچیکتره ازم ولی چاقه هنوز میگه ازش بدم میاد یادم نمیره حرفشو
۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۰۱:۲۸ صبح
کژال دکتر پسر من گفت بخور اگر روشن میکنی نزدیک اتاقش بذار. مثلا تو راهرویی جایی. که نزدیک به اتاق باشه داخل نذار. نمیتونی در اناق باز بذاری؟
اره شیطون خانم درست میگه منم دلیلش رو نمیدونم کژال ( بحز احتمال آلودگی مخرن) اما میگن تو اتاق بچه میتقیم گذاشته نشه
عاطفه پدرشوهرت منظوری نداشت همینطوری یه حرفی زده تازه پسرا مگه چشونه خیلیم جیگرن اونیم که گفته اسمش زشته خیلی خ.. دیگه بی شخصیتی رو یجا نشون داده دفعات بعد تکرار شخصیت نداشتشه ![]() لیانه جان خدا قوت فکر کنم الان دیگه داری دست و پنجه نرم میکنی با بی قراری بچه طفلی ![]() خب بچه ها من اومدم مراتب شادمانی خودم رو بابت شام خوردن دخترم به سمع و نظرتون برسونم اصلا اگه این بچه میدونست با یه وعده غذا خوردن چققققققدر میتونه موجب شادی آسایش آرامش خوش اخلاقی رسیدگی به پدرش بشه فقط غذا میخورد اصلا شام رو که خورد من پاشدم خونه رو جمع و جورکردم سام پختم برای همسر،خودم بلاخره یه ناهار نصفه شبی خوردم ( این چند روز تقریبا غذای خودمم تعطیل شد) خوش اخلاق شدم برای فردا وقت ارایشگاه گرفتم اصلا یه وضعی گفتم از بس غر نخوردن زدم حالا که خورده بیام بگم یعنی میشه ادامه دار باشه … هیییییییییییییییی
۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۰۱:۴۳ صبح
نوناااااا واقعا بهت تبریک میگممممم. ایشالله گل دخترمون میخواد دست از اون کارهاش بردارههههههه
واقعا حست رو میفهمم الان رو ابرهایی بچهها به دختر منم گفتن شبیه پسرهاست. البته نه که یه نفر خاص اصرار کنه. اما شنیدم. گمونم منظوری نداشتن. چمیدونم. از این به بعد میدرمشون!
۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۰۱:۴۸ صبح
بگن ترگل ولشون کن به دختر منم گفتن پسره ؟ خیلیا
پسرا چشونه مگه اینجا پسرای بچه ها رو ببین همشون ناناز واییی ترگل حداقل یه ماه تنفس بده بهم بکم ورن بگیره قد بکشه دست که بر نمیداره ماهانه من برنامه دارم اما اینبار واقعا توان و کشش ندارم به ماه به مادر بیچارش تنفس بده بخدا تازه بعدش نمیدونی چقدر مراقب بودم سرفه نیفته اب گلوش نپره زیاد نخنده استرس داشتم بالا بیاره قشنگ روانی شدیم رفت
۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۰۱:۵۰ صبح
نونا واقعاا خوشحال شدم
به قول رخشید مادمازل اگه میدونست چند نفر دیگه رو هم خوشحال میکنه حتما که غذا میخورد ![]() |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان