۱۴۰۰/۳/۳۰، ۰۳:۰۸ عصر
فاطمه جان سونو وزن رو واست چند هفته نوشته؟
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۳/۳۰، ۰۳:۰۸ عصر
فاطمه جان سونو وزن رو واست چند هفته نوشته؟
Nedaa28
[quote pid="874" dateline="1624176228"] لیانه این روزا داری چکار میکنی؟ یعنی روزای آخر ادم چکارا داره؟ [/quote] بن ساي جان ببين اين روزا من كلا هيچ كاري نميكنم انقد سنگينم كه حد نداره، بعد مثل سه ماه اول بارداري كه همش احساس خستگي داشتم ، خسته ام . اصلا انگار كوه كندم يا كوبيدنم، يه روزاي بدن درد دارم كل كارامم مامانم ميكنه اگه يه روز بخوام يه جارو يا گردگيري كنم تا چند ساعت بعدش جون ندارم بعد بيشتر اوقات شبا بي خواب ميشم ، اين بي خوابي و دستشويي رفتنم داستاني شده، هر نيم ساعت يكبار كلا فقط دلم ميخواد بگذره
۱۴۰۰/۳/۳۰، ۰۳:۲۳ عصر
نونا جان
قدم نورسیده مبارک باشه.اگه سردرد داری نسکافه یا قهوه بخور.سعی کن راه بری ولی کار نکن. الهام گلی فشارت چنده که سرم وصل کردی؟فشار من ۸ روی ۶.
۱۴۰۰/۳/۳۰، ۰۴:۱۷ عصر
نونا جان تبریک میگم عزیزم امیدوارم قدمش پر از خیر و برکت باشه واست
لی لی جان صورتی شدن شماهم مبارک من مامانای دختر دارو زیر نظر دارمااا واسه پسرم میخوام? (۱۴۰۰/۳/۳۰، ۰۳:۰۸ عصر)Nedaa28 نوشته است: فاطمه جان سونو وزن رو واست چند هفته نوشته؟ ندا جان سونو وزن رو اخر هفته30نوشته برام و ازمایش قند رو هم برای اول تیر که میشه اول هفته28
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۳/۳۰، ۰۸:۳۰ عصر
سلام
من ناچار به زایمان زودرس شدم. دخترهام الان تو nicu هستن. اوضاع خودمم خوب نبود اما بعد چند روز مرخص شدم و الان بهترم. خودم مهم نیستم، لطفا برای بچههام انرژی مثبت بفرستین تا زودتر به سلامت بیان خونه. دلم خونه که دخترهام تا هفته پیش تو دلم بودن، هر دو با هم کنارم، سالم و سرحال... اما الان حتی اتاقهای nicu شون هم با هم فرق داره. نمیتونم بوشون کنم، بوسشون کنم، بغلشون بگیرم، بهشون شیر بدم... خیلی به دعاهاتون محتاجم.... نونا جون خیلی بهت تبریک میگم. بابت شیر اصلا نگران نباش، با دو دست ماساژ دورانی بده خارج هاله سینه رو، بعد با دستت به فرم c بازم خارج هاله رو فشار بده. هر سه ساعت یه ربع هر طرف رو ماساژ بده. من تو ۳۴ هفته با کمی ماساژ شیرم الان راه افتاده. شیردوش برقی هم خیلی عالیه. من چند روزه باهاش کار میکنم.
۱۴۰۰/۳/۳۰، ۰۹:۰۱ عصر
ممنونم بن سای عزیزم. انشالله کوچولوت به وقتش و به سلامت بیاد به آغوشت و زندگیت هزاربار شیرین تر شه
![]() • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز،
سلام مامانا
نونا جون و ترگل جون خیلی خیلی مبارک باشه. ان شاءالله قدمشون پر از خیر و برکت باشه براتون. بچه ها درباره ی سوند حتما حتما تذکر بدید که بعد از بی حسی یا بیهوشیتون بذارن... اصلا اصلا متوجه نمیشید. اتفاق عجیبی هم نیست و مشکلی برای کسی نخواهد داشت. درباره ی شیر هم تا می تونید مواد شیرافزا بخورید، اگه کمه از شیردوش بیمارستان استفاده کنید، یه سری مواد شیرافزا هم توی داروخانه هست به شدددددت عالی و خوب عمل می کنن، پوزیشن شیردهی، استراحت فوق العاده مهمن... مادر نخوابه شیرش کم میشه، کمک بگیرید و مسائل رو به بقیه واگذار کنید تا بدنتون خودشو پیدا کنه و بتونه از بچه حمایت کنه، واقعا سختی اون روزای اول تکرار نشدنیه پس راحت کمک بگیرید و استرس نداشته باشید و خوب بخورید همه چیز روز به روز بهتر و بهتر میشه مطمئن باشید ![]() من هم پسرمو پیش مقدادی می بردم اما اصلا سیستم درست نوبت دهی درستی نداره، به نظر با داروخانه هماهنگ می کنه که داروهای نزدیک تاریخ انقضا رو رد کنه و اینکه چندین بار محصولات غیرداروخانه ای به ما پیشنهاد داد که اصلا هیچ نام و نشانی از فروشنده و اینها نبود و فقط یه شماره ی همراه بود و زنگ زدیم، گفت حضوری نمی تونید بیاید!!!!! باید با پیک براتون بفرستم!!!! معلوم نیست با کیا مشغوله... من که اعتماد نکردم... نکته ی خیلی بد دیگه ش هم اینه که علیرغم ویزیت ۷۰-۸۰ تومنی، ۳ خانواده رو باهم ویزیت می کنه و اگه دستیارش نباشه منشیش میاد قد و وزن میگیره!!!! یا اگه منشیش نیاد خودش اصلا قد و وزن رو نمیگیره... البته اون ماه های اول چرا، شاید پیش میومد مثلا دورسر رو بگیره ولی بزرگتر که شد واقعا نه... به واقع طی ۵ دقیقه ویزیت تمومه... من از همون موقع که ریفلاکس پسرم بهتر شد خواستم یه دکتر خوب پیدا کنم که وقت بذاره و بچه ها رو به اسم بشناسه، ولی کرونا اومد و نشد که دنبال دکتر خوب بگردم.... خلاصه اگه بچه تون سالمه مقدادی خیلی گزینه ی خوبی شاید نباشه... اگه ریفلاکس اذیت کرد، ببرید پیشش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • Arezoo1984، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز،
۱۴۰۰/۳/۳۰، ۰۹:۲۸ عصر
ترگل جونم من خیلی به فکر شما بودم .اتفاقا میخواستم بپرسم کسی ازتون خبر داره یا نه.به دنیا اومدن دخترهای گلت مبارک باشه عزیزم.اصلا نگران نباش به امید خدا زودی میان پیشت.این مورد زایمان زودرس تو دوقلوها خیلی زیاده.نی نی های شما هم هفته هاشون بالا بوده.نگرانی به دلت راه نده.این چند روز هم زود میگذره.ما هم برات دعا میکنیم
![]() ![]() ![]()
مامان ترگل عزیییییز مبارکت باشه
چقدر خوشبحالته که دوتا پرنسس خوشگل اوردی ![]() منو شما تو لیست پشت سر هم بودیم و هر هفته باهم به روز میشدیم ![]() اصلا نگران نباش ما یک همسایه داشتیم که دقیقا دوقلوی دخمر داشت و چون زود به دنیا اومدن چند روزی nicuبودن اما اومدن خیلی زپد پیش مامانشون و الان حدود ۲ سالشونه و انقد نمکدون و شیطون و پر انرژی هستن که خدا میدونه هیلیم قرتی و جینگول پوشن ![]() اصلا خودتو نگران نکن واقعا مدونم خیلی سخته اما سعی کن حسابی خودتو تقویت کنی که اومدن پیشت کلی کار داری که باید ضربدر ۲کنی ![]() منم اگر قابل باشم حتما حتما برات دعا میکنم عزیزم فقط یادت نره بهمون خبرای خوش رو زودی بدی که پرنسسات با سلامتی لومدن تو اتاق خودشون ![]() ![]() ![]() رز عزیز ممنون بابت اطلاعاتی که دادی منم ترجیح میدم پیش یه دکتر با حوصله و البته دانا برم |