امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
کژال تبریک میگم تو یه مامانی Smile

چرا من فکر میکردم بچه شیرخشکی رو میشه راحت به مادرت بسپاری و بری خرید و آرایشگاه حداقل؟ نمیشه ینی؟
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Gitii، youtab
پاسخ
کژال جان دقیقا عین خودت
ندا نه بابا
الان من پسرم شیرخشکیه
اخرین بار خیلی وقت پیش 2ساعت گذاشتم خونه م ش برم دکتر که یکو نیم ساعتشو خواب بود همین
دیگه ام اصلااا هیشکی گردن نگرفتش 
در واقع کسی از پسش برنمیاد
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • (کژال)، رخشید
پاسخ
واویلا Smile
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
کژال منم همینم
دیشب خیلی احساس سرخوردگی و افسردگی داشتم ، هر روز هست ، منتها کم و زیاد میشه، بعضی وقتا دلم نمیخواد از تختم بیام بیرونو همون کارای تکراری هر روزو انجام بدم! وقت ‌صبحونه و ناهار شام که کابوسه، هی بدو دنبالش آخرم دوتا لقمه بخوره و تمام خستگیت تنت بمونه!!! هیچوقت کامل نخوره غذاشو و تو عذاب وجدان بگیری که حتما عرضه نداری! حتما مادر خوبی نیستی ! فلانی بچش غذاشو میخوره ولی تو چی!!! و ….
از لحاظ تمیزی خونه و زندگی همه چییییی تعطیل شده ، واقعا بدون اغراق ،
وقتایی که نشستم میاد سینه میخوره وقتاییم که سرپام بغلمه! فقط همسرم هست یه کمی زمین میمونه سرگرمش میکنه ، اونم مگه چقد خونس! شیفت بهدازظهراهم میره سرکار عملا فقط خودمم و دخترم
یه کسایی که کمک دارن واقعا خداروشکرکنن
من که پاره شدم
  • (کژال)، 2015، Bonsai، Gitii، Nedaaa28، Rose، youtab، رخشید
پاسخ
نونا فکر کنم با مادمازل رفته سفر Smile حالا میاد از خاطرات سفر میگه برگریزون Big Grin
  • 2015، Bonsai، Rose، youtab
پاسخ
کژال ست چیه بابا. من همه لباس هام شده پر لک غذا. یعنی تا میام غذا بدم آنقدر خودش میماله به من و تو صورتم نگاه میکنه غذا رو تف میکنه همه هیکلم کثیف میشه. دو دست لباس نو خریدم از ترسم که کثیف نشه نمیپوشم Big Grin گذاشتم بزرگ بشه بپوشم یا وقتهایی که سیره  Big Grin

پسر من ترکیبی میزنه هم شیر مادر و هم شیر خشک. وقتی خودم سر کارم، میگن ی روزایی آروم و خوبه و ی روزایی هی زنگ میزنن فقط زووود بیا. بستگی به فازش داره خخخ اما مادر همسرم ایشالاه سلامتی اش به دست بیاره عشق بچس. تنها کسی که کمی میتونه پسرم سرگرم کنه. به کمک های بعد از عیدش حساب کردم
  • 2015، Bonsai، Gitii، Nedaaa28، Seti69، youtab
پاسخ
همسر من عملا فقط بچه ها رو زنده نگه می داره تا من برگردم(نه آب و غذا،نه روتین،نه بازی)،بهش گفتم شاید اصلا من برنگشتم تو به اینا هیچی نمیدی بخورن؟!میگه به ذهنم نمی رسه چکار کنم!
  • 2015، Bonsai، Gitii، Nedaaa28، Seti69، youtab، کتایون خانم ۲
پاسخ
Smile مینو ‌
خودشم هیچی نمیخوره ؟ Big Grin
حالا من همسرم تنها بمونه خونه اول از خوراکی ها شروع میکنه کم کم تموم میشن وسایل خونه رو هم گاز میگیره و من دیگه میرسم Big Grin
  • youtab، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
مینو شوهر منم همینه..یعنی نمیره برای خودشم یه چایی بریزه...
فاطمه هستم
Heart
  • youtab
پاسخ
ندا من هفته ای یه روز پنجشنبه ها پسرمو کامل میزارم پیش مامانم. که اون یه روز میرم کارگاه و بازار و دنبال کارم. روزای دیگه نمیبرمش. دلم نمیاد. میگم حالا که قید کارمدرسه رو زدم و خونه نشین شدم حداقل تا 2_3 سالگی کامل پیشش باشم. البته اینم هست که به قول یوتاب مامانم بیشتر از این گردن نمیگیره. میگه روزایی که بچه اینجاس من به کارام نمیرسم. نمیتونم غذا درست کنم و... باید بابام یا داداشم باشن که تو بغل نگه دارن آقارو زحمت نیفته حرکت کنه خودش
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان