۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۱۵ صبح
ندا مامان منم همینه
دوربریام رو ک میبینم مامانشون انقدررر سیاست دارن و دامادمون تو مشتشان دارن واقعا حسودیم میشه!
دوربریام رو ک میبینم مامانشون انقدررر سیاست دارن و دامادمون تو مشتشان دارن واقعا حسودیم میشه!
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۱۵ صبح
ندا مامان منم همینه
۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۱۶ صبح
تازه مامانم خیییلی ایراد میگیره وقتی پیشمه حس گه ترین مادر دنیارو دارم
از جنس لباس بچه تا غذایی که پختم ، کرمی که به کون بچه میزنم ، همه چیه من به درد نخوره
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۱۶ صبح
ندا مامان من واسه فامیلاشون ی مااااااه هم بگی کاااار میکنه
هررر کاری بتونه انجام میده تا قله قافم میره چجوری انتظار نداشته باشم ازش؟
۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۱۷ صبح
پس با اين احتساب من شانس اووردم
مامانمو هر وقت زنگ ميزنم فوري مياد هر وقت از شبانه روز حتي چندبار شده شمال بوده ولي تا خودم يا هسرم زنگ زدم درجا راه افتاده ميادم همه كاراي خونه رو ميكنه ولي به نظرم باز پرستار يه چيز ديگه ست چون مسووليت داره هر روز بياد وظيفه ش رو انجام بده و بعدشم ادم عذاب وجدان نميگيره كه چرا از مامانم كار كشيدم
۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۱۹ صبح
عاطفه حالا ما تا صبح هم بشینیم بگیم میتونیم از نداشته هامون بگیم
منم پیش مادربزرگم بزرگ شدم بهترین مادربزرگ دنیا خودشو وقف نوه هاش کرد ولی الان که فوت شده همش میگم کاش اینجوری نبود کاش،فقط به خودت میرسیدی کاش اون سفرایی که انقدر آرزوشو داشتی میرفتی همش دوست داشت بره هند ، عکساشو واتساپ واسم میفرستاد ولی روزی نبود که یه نوه بیخ ریشش نباشه
پسر ۱۹ ماه ❤
لیانه خواهر و برادرم داری؟
بنسای رابطه مادرت و همسرت خوبه؟ مادر زنایی که با داماد خوب نیستن معمولا کمکم نمیکنن
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۲۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۲۵ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
بچه ها شرمنده
دیدم دارین درد دل میکنین گفتم منم بگم بنسای خیلی سخته بخدا ندا میگه بخودشون برسن بخدا اگه بخودشون برسن ما راضیم ولی خودشونو وقف دیگران میکنن برای مامانم فامیلاش خیلی مهم تر هستن تا من !
۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۲۸ صبح
بچه ها باز مامان من ی جور دیگس
میرم اونجا کلی چیز با خودم میبرم هی میگه تو خیلی سخت میگیری مگه غذایی ک ما میخوریم چشه ب بچه بده والا ب اون باشه جدا بخوام بپزم همون لحظه ی برنج خیس کنم کته کنم با گوجه بسه میرم اونجا با خودم باید کلی وسیله ببرم تا خودم غذا جدا آماده کنم کلا هم حرف بقیه رو میزنه و میگه تو خیلی از آدم ب دوری بیا بریم خونه عموت بریم خونه داییم هیچی نمیفهمم از استراحت اصلا
۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۲:۳۲ صبح
آقا اونایی که بچه های خودشون بزرگ نکردن عمرا نوه بزرگ کنن
![]() بنسای من ارسالاتو میخونم خوشم اومده از مامانت فقط اورد میده ![]() ندا مامان همسرت که نزدیکه هم کمک نمیکنه ؟ من همش فکر میکنم مادرشوهری که عروس حاضر بشه نزدیکش زندگی کنه حتما خوب بوده دیگه حالا این پیش فرض چقدر درسته خدا میدونه |