امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
اخی رخشید من خورش بادمجون دارم الان گذاشتم یخچال ،بخدا نزدیک بودی همین الان برات میفرستادم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید
پاسخ
۱۰ هفته هستم

Cry Cry

آخه ما تحریم بادمجون هم هستیم همسرم متنفره من خونه مامانم همیشه میخورم Undecided

نسیمه نوش جونت Heart
  • youtab
پاسخ
رخشید ما دیشب داشتیم
منم اگ نزدیک بودی همین الان میپختم برات
انشالله بارداری راحتی داشته باشی
من تا ۱۳ هفته حالت تهوع داشتم خیلی وحشتناک بود
  • youtab
پاسخ
منم همسرم نمیخوره، واسه خودم درست میکنم اون بادمجون ش رو جدا میکنه
م ش من خیلی عروس بزرگه ش رو لوس کرده
ما هم کم رفت و آمد داریم باهاش ،ولی همین محدود هم ک میریم خونه ش
هیچ وقت دست خالی برگشتیم...خیلی بامحبته
همسرم دوس نداره رفت وآمد کنیم
وگرنه ایشونم بزرگوار مورد خوبی برای کمک هستن Big Grin
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • youtab
پاسخ
فکر کردم فقط مادرشوهر من سوراخمون کرده. انقدر هر سری ما رو دیدن گفتن بچه بچه‌. به همسرم گفتم ببین یک بار دیگه بشنوم خودم جوابشون و میدم. نمیدونم رفته چی گفته بهشون دیگه نگفتن Smile)) ولی از وقتی خونه مون و عوض کردیم دوباره یه زمزمه هایی میاد
  • youtab، کتایون خانم ۲
پاسخ
بچه ها چه دل پر دردی 
البته خدایی حق دارید.
من اما مامانم و بابام پسرم از صبح تا عصر که سر کارم زحمت نگه داریش میکشن. روزایی که ار م و خوب غذا میخوره که هیچی ولییییییییی روزایی که روی اون دنده است دیگه خودم شرمنده میشم. مامانم عصر که میرم میگه حتی وقت نکردم نمازم بخونم آنقدر این فسقل اذیت کرد. البته من حق میدم خدایی سخته. بچه من پیش من خیلی آروم و بازی میکنه واسه خودش اما پیش بقیه ی کم بدقلق میشه. واسه همین وقتی پیش مامانم ایناس میدونم بنده خداها اذیتن. از کار و زندگی میفتن. مخصوصا که بابام خیلی حساسه میگه تحویل من دادی باید مراقبش باشم واسه همین هیچ کاری تا عصر که من بیام نمیکنن ۴ چشمی مراقبشن.
از اون ور هم خدایی هر موقع بگم کمک میخوام مثل مامان لیانه سریع میاد خونمون البته من به خونه مامانم و نادر همسرم نزدیکم.

از اون ور هم مادر همسرم خیلیییی بچه دوسته. یعنی عاشق پسرم. همیشه میگفت شما بچه دار بشید من خودم نگه میدارم حتی خرجشم میدم.  اخلاقشم خدایی خیلی خوبه . آنقدر با بچه بازی میکنه و مراقبه آدم خیالش راحته. کیف میکنه پسرم بذاریم پیشش. خدایی هر موقع هم کمک خواستیم با جون و دل انجام داده. اما بمیرم براش، الان بیماره نمیتونه حتی پسرم بغل کنه. میکه حسرت ی کم بغل کردن این بچه رو داره. ایشالاه تا عید خوب بشه بعد عید که مامانم اینا نیستن، بچه رو با خیال راحت بسپریم بهش خخخ. هم اون کیف دنیا کنه و هم من کیف زندگی  Big Grin اینم شانس مایه، تا اومدیم از کمکمون استفاده کنیم این طوری شد  Big Grin 

اما من اگر پلن رفتن نداشتیم خیلییی دوست داشتم خونمون دیوار به دیوار خونه مادر همسر باشه. آنقدر گه این بزرگوار واقعا ماهن Heart عروس سواستفاده گر هم خودتونید Big Grin
  • Bonsai، Targol، youtab، کتایون خانم ۲
پاسخ
شیطون خانوم به جای پز دادن به فکر دومی باش Smile
خدا حفظشون کنه هم پدر مادرت رو هم الهی مادر همسرت زود زود خوب بشن
  • youtab
پاسخ
ماری مقاله پست داکم هست که نصفه نیمه مونده،
بچه ها مامان من کمر درد و پا درد گرفته بخاطر وزنش اصلا هم نمیتونه نخوره که وزنشو بیاره پایین...اینمدت که اینجا بود کلی از نحوه غذا خوردن و پختن ناسالمش حرص خوردم، فایده هم نداشت...نهایت کمکش هم همین پختن و اماده کردن غذاست بیشتر از این نمیتونه واقعا..م ش ولی خیلی سرپا تره اونم همسر دلش نمیاد مامانش اذیت بشه وگرنه هفته ای یکی دو روزو میاد بهش بگیم
  • Mari90، Targol، youtab
پاسخ
والا میبینی مری
... 
دیشب همش دوست داشتم بیام حرف بزنیم نشد
... 
ماکه سووووختیییییم عزیزااااانم
حالا بیاین از این بگیم که یه مهد خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشه Tongue
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Mari90