امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
عاطفه جان من همه لباساشو شستم 
دقیقا هم با اب سرد و مایع فیروز
اصلا از زیخت نیوفتاد
به نظرم سلامتی بچه مهم تره خخیلیییییییی عزیز دلم
من دیدم توی تولیدیها چجوزی با لباسا رفتار میشه
در ضمن هر لباس نویی رو برای اینکه صافو صوف باشه برا فروش یه ماذه ای میزنن که یکم اهار بگیره و این میشه ماده شیمیایی و خوب نیست اصلا عزیزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، nona، Rose، Sahraa71، ستی‌لیته، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم شستم با آب سرد و پودر صابون فیروز با برنامه ۳۰ دقیقه ای ماشین زدم، بعضیاش از رنگ و رو رفت با وجودی که مارک بیبی وان بود، ولی دیگه خیالم راحته هی با خودم نگم‌ دور از جونش جوشی چیزی زد نکنه از لباساش بود و ...
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من که حالا هنوز لباس نخریدم فقط چند تیکه

ولی دو دلم سر شستنش
خدایی زوره اینهمه پول بدی بشوری ببینی رنگ و روش رفت !
  • 2015، lili_61، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان خب بره رنگ و روش، فدای سرش، مهم سلامتیشه. خدای نکرده چیزیش بشه چند برابر هزینه دکتر باید داد. چهار تا تیکه لباسه دیگه بعدش که با هر بار پوشیدن بعدش لباسش باید شسته شه. بازم از نویی بعد یکبار استفاده میفته
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، youtab، ستی‌لیته، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پودر صابون خوب نبوده رنگش رفته.مایع لباسشویی استفاده کن
  • atefehjjjjjjj، Rose، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان منم هنوز نشستم اما تو ماشین نمیندازم همینطوری که آِیسان گفت فقط میزارم تو مخلوط مایع و آب 10 دقیقه بمونه بعدم آب میکشم که فقط ضد عفونی بشه وگرنه کثیف که نیستن!
بچه ها من امروز بلاخره رفتم آقا بزرگ کاش از اول همین جا رفته بودم! هر چی میخواستی بود با حداقل قیمت بعد چقدر تنوع داشت واسه لباس! من یه عالمه لباس خریده بودم اما اونجا هم تنوع زیاد بود هم قیمت خوب بود باز کلی لباس خریدم
راستش برای کالسکه و کریر رفتم اما میخواستم جمع شو اش خوب باشه که کلا چند مدل بیشتر نبود حالا گفتم بهارم ببینم بعد تصمیم بگیرم
فقط خیلی شلوغ بود خدا رحم کنه کرونا نگیرم! اگه خواستین برین وسط هفته صبح برید که خلوت باشه دوشنبه ها هم تعطیله
راستی بچه ها من دکترم یه آزمایش قنددو ساعت بعد صبحانه یکی دو ساعت بعد ناهار تجویز کرده بود رفتم دادم جوابشو براش فرستادم گفت بیا مطب خدا رحم کنه!!! نمیدونم چی میخواد بگه!!!
  • mona70، Nedaa28، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
منم شستم با مایع فیروز و اب سرد منم با دست شستم البته بعدش کمردرد گرفتم بهتره خودتون نشورید بعدشم که خشک شد اتو زدم
من فعلا فقط لباسای سایز ۰و ۱رو شستم بقیه رو نه گفتم تو هر سایزی که اندازش شد همون موقع میشورم
به جنس لباس و رنگش هم ربط داره مال من هیچیش نشد
حوله و سرویس خوابشم شستم
حوله هم هیچیش نشد سرویس خوابشو فقط وقتی خواستم اتو بزنم یکم پفش خوابید که از نظر خودم اشکال نداره
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها لباس زیاد نخرین
از این چند تیکه های بیمارستانی صفر یه دونه بیشتر اصلا نگیرین
پسر من که وزنش معمولی بود فقط همون بار که از بیمارستان آوردیم خونه تنش شد ، کلاهش هم سرش نرفت
دورپیچشم خیلی کوچیکه فقط گاهی میندازم رو پاهاش
دقت کنین قسمت سر لباسا حتما مخصوص نوزادی باشه که راحت تنش بره ، واسه من دو دست لباس اوردن یقه اش مثل لباسای خودمونه منم گذاشتم کنار بچه اذیت میشه
یه سری مارکا مثل دانالو و نیلی و لوپیلو و کارترز که من گرفتم تا حالا هر چی شستم تغییری نکردن تو ماشینم انداختم
همه چیو بشورین ، پتو و دورپبچ و لباس و کلاه و ...
  • lili_61، mona70، nona، Rose، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دو دست لباس حتما ببرین ایشالا نی نی صحیح و سالم میاد شب کنار خودتونه یه وقت پوشکش پس میده کثیف میشه یه لباس دیگه داشته باشه
بیمارستان یه لباس تنش میکنه یه پتو دورپیچم گذاشته بود
  • 2015، lili_61، mona70، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جان منم نمیدونستم امروز رفتم خیلی شلوغ بود اگه میدونستم وسط هفته میرفتم که خلوت باشه!

بچه ها کالسکه و کریر که جمع شو اش خوب باشه و قیمتش مناسب باشه شمایی که خرید کردین چی رو پیشنهاد میکنید؟
  • mona70، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان