امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ستی
من شاید هفته ای یک بار برنج و خورش درست کنم که اینو سخت نمی گیرم.گوشت رو ریزریز میذارم جلوش،برنج رو با خورش قاطی می کنم هر چقدرش رو تونست بخوره،خودم بقیه شو بهش میدم.مثلا دیشب همبرگر خونگی(من درآوردی) + گوجه + پنیر بهش دادم.امروز صبحانه تخم مرغ آب پز + ماست بهش دادم.بعد از هر وعده کل لباساشو عوض می کنم.خونه رو که نگم برات.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Seti69، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها این عکسا مال حدود 1 سالگیه (اکثرا قبل 1 چون بعد از یک دیگه توی صندلی می ایستاد و بعد از 1 سال و 2-3 ماه ننشست توی صندلی، 1.5 هم دیگه صندلی رو رد کردم)...
چون نمیذاشت پیش بند ببندم، اکثرا یا لخت بود، یا لباسای بدردنخور میپوشوندم بهش که حرص نخوام بخورم (برای از پوشک گرفتن هم همینه و بهتره لباس بدردنخور بپوشونید که نخواید حرص بخورید و این توی ظاهرتون مشخص بشه...) یه چند تا لباس بدردنخور بذارید برای تایم غذا از همه چی بهتره... تابستونم لخت باشه بعدش برید حموم یا دستشویی بشورید خیلی راحتتره...

[تصویر:  20200505_142634_nt2r.jpg]

[تصویر:  20200505_215518_ncur.jpg]

سایز غذاهای دیگه مثل ماکارونی (این ته غذاشه که مونده و هیچ اشکالی هم نداره)
[تصویر:  20200419_164445_hvz8.jpg]

اون ظرف غذای پایین صندلیش هم همون غذاییه که می بردم کنارمون، و وقتی غذاش تموم میشد اضافه می کردم به سینی... اصلا نه اجبار داشتم که همه رو بخوره، یا اینکه جوری که من میگم بخوره ووو... پارچه ی زیرصندلی هم که مشخصه... خیلی راحت هر بار مینداختم ماشین و تموم...
فقط نکته ی مهم برای بخور و نخور کردن اینه که شما تعیین می کنید بچه چه مقدار باید بخوره... و در اختیارش میذارید... اصلا نباید بگید حالا گوشتو بخور حالا هویجتو بخور ووو... هر چقدر که می خواید از هر چی بخوره (مثلا گوشت دو برابر کرب)، با همون نسبت میذارید روی سینی و میرید دنبال کارتون (دنبال کارتون برید یعنی بچه رو رها کنید، نه اینکه بچه ول شه، منظور اینه دیگه گیر و گور و بررسی و تشویق و تنبیه برای غذا نداریم...)
[تصویر:  20200509_151411_nfrn.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Arezoo1984، Bonsai، Mari90، Seti69، Sufii، آیسان ۹۶، دانژه، رخشید، ستی‌لیته، صنوبر۷۱، مینو
پاسخ
بامززززه
  • Rose، Seti69
پاسخ
رز دختر من یه ذره میخوره (واقعا ذره. مثلا یکی از این هویج‌ها). بقیه رو پرت میکنه زمین. خوب اینجوری تکلیف چیه؟ Sad
  • Rose، Seti69، ستی‌لیته
پاسخ
دورهم غذا می خورید که ببینه؟

دختر شما الان دیگه می فهمه...
حین غذا خوردن، براش توضیح بدید...
این هویجه، هویج نارنجی (قانون 1 قدم جلوتر در کلام رو یادت باشه، اگه بچه هات 1 کلمه ای حرف می زنن، شما ترکیبات 2 کلمه ای بساز، حالا یا با صفت و قید یا با فعل، فرقی نداره... اینجوری به گفتار هم کمک میشه...)، اینو می خوریم... قوی بشیم... مریض نشیم... و نشون میدی که با دهان کامل باز می خوری یه قسمتی از غذا رو (اگه رژ پررنگ هم بزنی، چه برای نشون دادن خوردن چه گفتار، مفید هستش...).. دیدی چی شد؟ هویجو خوردم... رفت تو دلم... قوی شدم... شما بخور... قوی بشی... بزرگ بشی... (حتی حالت شعر گونه...)...

بعد تا حالا تست کردی که رها کنی چی میشه؟ می خوره یا نه؟
سعی کن که دو تا انتخاب تا نهایت 3 تا انتخاب بیشتر برای غذا نداشته باشه... یکی اونی که خیلی دوست داره، یکی اونی که تازه میدی، یکی اونی که سوسو هست و گاهی می خوره گاهی نه... و بذار دیگه بقیه ش رو خودش انتخاب کنه...
چاره ای نیست، الان سن بچه هات توی مرحله ی پرت کردن هم هست آخه... یعنی داره یاد میگیره.... الان پسر من جوری توپو میزنه یا چیزی بخواد پرت کنه رو محکم و دقیق میزنه که اخ ما میره به هوا... و این حاصل تمرینات مداومیه که از همون سنین 1-1.5 شروع کرده Smile این هم یه مهارته، نگران نشو و فقط به بچه ها توضیح بده... یا باباش جلوشون بخوره یا شما بذار دهنش (اگه که بچه هات مستقل خوردن رو دوست ندارن)، بعد که خورد قشنگ هم باباشون خوشحال بشه که چه خوشمزه بود هم شما تشویق کنشون... که دیدید بابا خورد، حالا بابا قوی شد... و همینجوری ادامه بده...
  • Seti69، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
حالتی که اکثر مواقع داشت:

[تصویر:  20200628_085239_069k.jpg]

انگور درشت با برش های مناسب سنش:
[تصویر:  photo_2023-01-10_15-47-15_7iu5.jpg]
  • Bonsai، Mari90، Seti69، Sufii، Targol، دانژه، رخشید، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
ای جاااانم رزززز
رز ببین این دخترم که میگم پرت میکنه نمیخوره واقعا. همه. و میریزه زمین. حالا مدتیه دوباره امتحان نکردم. دوباره امتحان میکنم ببینم چیکار میکنه

اون یکی دخترم اگه بذاریمش به حال خودش یکم بیشتر میخوره.
  • Rose، Sufii، دانژه
پاسخ
رز فضولی نباشه بخاطر اینکه تو عکسا پیداست میپرسم، بیشتر همین مدل غذاها میدادی؟ سبزیجات و مثلا مرغ؟
  • Rose، Sufii
پاسخ
بعدش تشریف میبرن حمام دیگه ؟ Big Grin
ماماناا از این عکسا بیشترربذارید من زودتر با واقعیت ها روبرو بشم
  • Rose، Sufii
پاسخ
رز جون میشه لطفا یه تاپیک جدا بذاری و اموزش بدی از اول روش BLW رو؟ برای شروع غذا چگار کنیم؟ بچه من بعد عید باید غذای کمکی رو شروع کنه و من جسته گریخته تو اینستا با این نت داغون یه چیزایی میدونم اما هیچ جا اموزش درست و مرحله به مرحله ندیدم...
  • Bonsai، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان