امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
آره بن سای جان میخوام کم جا بگیره اتفاقا اونجا دلیجان مارک هیرو داشت اما برای جمع شدن باید کابین کالسکه اش رو برمیداشتی بعد جمع میشد یکم سخت بود!
تا اونجا هم رفتم خرید نکردم Sad
منم اول گفتم نمیگیرم چون جایی نمیریم اهل بیرون رفتن هم نیستیم اگه واقعا دیدم لازمم شد همون موقع میگیرم اما اطرافیان گفتن بچه رو باید هوا خوب شد تو روز حتما ببرید بیرون هوا بخوره نباید همش تو آپارتمان نگهداری گفتن کالسکه لازمه دیگه تصمیم گرفتم بخرم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، mona70، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنسای خب روروئک رو بزار برای فروش تا نو هست
داری ساک جمع میکنی؟من نکردم هنوز فردا میرم دکتر که وقت قطعی عملو بده نامه بیمارستانم بده

لیلی جان اگه میخواید جمع شو خوبی داشته باشه مبله نخر بیشتر مبله ها بزرگن من یه مدل جویی رو دیدم که جمع شو خوبی داشت با اینکه مبله بود که خب قیمتش کم نیس با کریر خیلی سبک
  • 2015، lili_61، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی از راهنماییتون حالا برم بازار ببینم چی پیدا میکنم راستش میخوام تا 7 تومن هزینه کنم خدا کنه چیزی گیرم بیاد
آخی ان شاء الله به سلامتی هر دوتاتون زایمان راحت و بی دردسری داشته باشید و صحیح و سلامت بچتون رو بغل بگیرید منم دارم نزدیک میشم استرس گرفتم
  • mona70، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیلی جان با ۷تومن چیز خوبی میتونی بخری عزیزم البته این جویی ۹و خورده ای بود کالسکه مسافرتیا یکم ارزونترم هستن
من تیرماه کالسکه ای که میخواستم ۷۵۰۰بود تو شهریور همون شده بود ۹۸۰۰ متاسفانه
انشاالله هممون زایمامای راحتی داشته باشیم توکل به خدا

بنسای جون خسته نباشی
من سزارین اجباری هستم کلا
به دو دلیل البته دلیل سومم هم داره اضافه میشه دیگه هیچ جوره طبیعی راه نداره
متاسفانه یک هفته هست همورویید اومده سراغم که شنیدم اونم از چیزاییه که سز اجباری میکنن
دکترت سز اختیاری میکنه؟زیر میزی میگیره؟
  • lili_61، mona70، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانا من استرس گرفتم
همه انگار وسیله هاتونو خریدین
مامان من میگه 7 ماهه ک شدی شروع میکنم
اخه دست بابام تنگه این روزا از طرفی تا 7 ماهگیم همه چی گرون میشه خودمم وزنم میره بالا دیگه
همسرمم میگه میخریم حالا زوده
حس میکنم بی تفاوتن انگار
نیستنا من خیلی حساس شدم
شما چند هفتگی شروع ب خرید کردین؟
بعد چه حسی دارین الان؟
من هنوزم باورم نمیشه دارم مامان میشم وقتی تکون میخوره سعی میکنم باهاش حرف بزنم ولی خیلی کوتاه
کلا یادم میره خخ
  • 2015، lili_61، mona70، nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان من وقتی انومالی فهمیدم جنسیتو دیگه کم کم شروع کردم
اگه دستشون خالیه اصرار نکن به زود خریدن بهتره از الان چیزایی که میخوایو مدنظر قرار بدی یه لیست تهیه کنی مثلا فلان چیز فلان مارک مغازه فلان بعد هرموقع پول اومد دستشون سریع بتونی بخری دیگه وقت واسه گشتنو مقایسه بین مغازه ها و... نزاری یکراست بری سراغ همون چیزی که میخوای
متاسفانه الان شرایط جوریه که دست همه خالیه واقعا فشار اوردن به خونواده خیلی بده
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی سحر جان
پس همینکارو میکنم
ی سوال شما کالسکه خریدین؟ مارک دلیجان انگار عرضش کوچیکه نیس؟ حس میکنم به پهلوهای بچه هر چی بزرگتر بشه فشار میاد از بس تنگه !
بعد اینجا از ی تومن شروع میشه قیمتای دلیجان
ینی ارزوناش احتمال شکستنش و افتادن بچه هست؟
  • 2015، lili_61، mona70، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱۷، ۰۳:۳۰ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: مرسی سحر جان
پس همینکارو میکنم
ی سوال شما کالسکه خریدین؟ مارک دلیجان انگار عرضش کوچیکه نیس؟ حس میکنم به پهلوهای بچه هر چی بزرگتر بشه فشار میاد از بس تنگه !
بعد اینجا از ی تومن شروع میشه قیمتای دلیجان
ینی ارزوناش احتمال شکستنش و افتادن بچه هست؟

عاطفه جون ببخشید که من جواب میدم 
من برای پسرم دوسال پیش دلیجان گرفتم مدل بنیتا اون موقع قیمتش ۱۵۰۰بود سرویسش فکر کنم من خیلی راضی ام از کالاسکش سبکه به نسبت راحت باز و بسته میشه دسته  رو به مادر هم میشه داخلش کیسه مخصوص زمستون داره تمام پارچه هاشم قابله دستمال کشیدنه و سریع پاک میشه چرخاشم به نسبت بزرگه عرضشم اصلا کم نیس پسرم الان دوسالشه کاملا جاش میشه بازم جا داره 
باید ببینی چقدر استفاده داری تا بتونی درست تصمیم بگیری من فقط برای گه گداری خرید و پاساژ گردی میخواستم چون هرجا بخوام برم ماشین هست پس زیاد هزینه نکردم و از دلیجان راضی بودم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱۷، ۰۲:۰۴ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: مامانا من استرس گرفتم
همه انگار وسیله هاتونو خریدین
مامان من میگه 7 ماهه ک شدی شروع میکنم
اخه دست بابام تنگه این روزا از طرفی تا 7 ماهگیم همه چی گرون میشه خودمم وزنم میره بالا دیگه
همسرمم میگه میخریم حالا زوده
حس میکنم بی تفاوتن انگار
نیستنا من خیلی حساس شدم
شما چند هفتگی شروع ب خرید کردین؟
بعد چه حسی دارین الان؟
من هنوزم باورم نمیشه دارم مامان میشم وقتی تکون میخوره سعی میکنم باهاش حرف بزنم ولی خیلی کوتاه
کلا یادم میره خخ

عاطفه جان عجله نکن میخری ایشالاه. منم هنوز هیچ لباسی نخریدم با اینکه نزدیک ماه هشت دارم میشم. بعد اگر بودجه ات محدوده سعی کن وسایلی که زیاد لازم نیست نخری. مثلا من کالسکه نخریدم یا فعلا صندلی ماشین نگرفتم. یا خیلی از وسایل های دیگه مثل شیر دوش و ...  اینا رو بعدا هم میشه در صورت نیاز خرید. فکر این چیزا رو نکن آرامش داشته باش این از همه مهمتره

راستی بچه ها، نی نی ما آذر به دنیا میاد. مامانایی که نی نی زمستون داشتید چند تا پتو خریدین؟ آیا کاپشن هم لازمه؟؟ من زورم میاد 600-700 پول کاپشن بدم بعد کلا دو سه ماه بپوشه. یا لباس گرم هم برای تو خونه خریدین؟
و اینکه لباس سایز 0 بگیرم یا سایز 1؟ چند دست از هر کدوم؟ من نمیخوام لباس زیاد بگیرم میخوام تا 3-4 ماهگی که میشه عید بخرم بقیه اش بعدا با توجه به رنگ صورت و وزنش بخرم. اگر میشه راهنمایی کنید
  • atefehjjjjjjj، lili_61، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جون سز اختیاری هم بیمه پولشو میده کامل

علطفه جان اگر اطرافت فامیل نزدیک یا دوستی داری که بچه داره یسری وسایلو ازشون بگیر
حتما که نباید همه چی خرید. من خودمم ماه آخر خرید کردم ولی اکثرا وسائل رو از اطرافیانم خواهر همسرم ، زن داداشم اینها گرفتم ( تخت کنار مادر، کریکات و کریر و …) باقی چیزا هم هم خانواده همسرم کادو دادن هم خانواده خودم هم خودمون خریدیم. وظیفه خانواده خانم نیست هرکسی هرچی بده لطف کرده پس خیلی خانوادتو تو فشار نذار.
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان