امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رز و مينو و ارزو واقعا بچه اي كه خودش حسابي غذا بخوره موهبته
دمتون گرم

(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۱۰:۰۱ عصر)Saghar685 نوشته است: برام دعا کنید
عددش رو نمیدونم چون قطره داد گفت بخوره فردا برم ازمایش ببینم عددش چنده

لیانه جان به من گفت پنج قطره هر هشت ساعت شما هم همینطور بودین؟

يادم نمياد ولي همين حدود
ساغر جون
فقط بچه رو خنك نگهدار
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، مینو
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۱۰:۰۰ عصر)Saghar685 نوشته است: من شیر نداشتم بیمارستان نزاشت شیر خشک بدم که دیدم بچه داره اذیت میشه شیر خشک دادم الان میگم کاش زودتر شیر خشک میدادم

وای چرا اینجوری می کنن بیمارستانا؟
منم الان یادم اومد که از یکی از دوستام شنیدم که می گفت بیمارستان بهمن انگار نمیدارن مادر درست و حسابی شیر بده که بچه زردی بگیره بستری بشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۹:۱۷ عصر)Saghar685 نوشته است: سلام بچه ها
پسر من یه کم زردی داره دکتر براش قطره بیلی ناستر نوشت
کسی تجربه ای داره ؟

لطفا اگر تجربه زردی نوزاد دارید هرچی میدونید برام بنویسید ممنون مبشم من خیلی استرس دارم

ساغر جان
قدم گل‌پسرت مبارک باشه.
من تجربه قطره رو ندارم.
ولی... اگه از روز اول میبردم پیش دکتر الان دخترم، کار دخترم شاید به دستگاه نمیکشید.
من دخترم رو از ده روزگی بردم پیش این دکترش، عددهای زردی دخترم رو بهش گفتم، گفت طبیعیه خب و از روز سوم با زردی شیر مادر قاطی میشه و از این حرفا...

یا من تو همون فاصله ده روز شاید سه بار دخترم رو آزمایش خون بردم که بعدا از همین دکترش فهمیدم که چقدر کارم خطرناک بود و هر سوزن ممکنه زمینه ساز عفونت باشه.

امیدوارم که زردی پسرت خیلی زود رفع بشه و اصلا کار به اینجاها نکشه  Heart
  • Rose
پاسخ
ساغرجان مبارک عزیزم تولد پسر گلت.
ببین من دخترم بیشتر و پسرمم کمتر زردی داشت،مامانم بهم کاچی نداد تا ده روز گفت گزمی زیاد داره و زردی رو بیشتر میکنه.شیرخشت از عطاری گرفت بایه مقدار کم اب دم کرد هم من می‌خوردم هم با قطره چکون میداد به بچه هام.و سعی کن شیر زیاد بدی بخوره که زردی رو رد کنه.خنک هم نگهش دار.همینا یادم می یاد عزیزم.ان شاالله زودی خوب میشه،نگران نباش
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
مبارک باشه ساغر جان قدم گل پسرت و ان شاالله زردی پسرتم زودی پایین میاد و خیالت راحت بشه. شیر هم ازین شلنگ ظریفها به سر سرنگ وصل کن بعد سر شلنگو با چسب ضد آب به چسبون به انگشت تمیزت و بذار دهن پسرت که بمکه و وقتی می مکید با سرنگ شیرو بده داخل دهنش فعلا که سینه بگیره بعدا.
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۱۰:۴۸ عصر)liyane نوشته است: رز و مينو و ارزو واقعا بچه اي كه خودش حسابي غذا بخوره موهبته
دمتون گرم

لیانه والا خوش خوراک که نیست... هیچوقت هم اضافه وزن نداشته... و با توجه به مقدار فعالیتش، واقعا کم هم می خوره... شکمش و اینا همه عضلاتش بیرونه... بگو یه پر چربی روشه... هیچوقت بچه ی تپلی نبوده... کلا بچه ای که فعالیتش بالاست حجم غذاش هم بیشتره ولی به معنای خوش خوراکی نیست، اون فقط داره نیازش رو تامین میکنه... 
الان از صبح تا حالا، صبح یه بسته کلوچه کوچولو خورده، یه قلپ آب پرتقال...
دست به میانوعده های خشکش که نزده (کراکر و کورن فلکس)
میوه هاشم که خدا میدونه چی خورده چی نخورده، چون قرار بوده ابشو بگیرن بدن...
نهار هم که معلوم نیست واقعا چی و چقدر می خوره... 
از اونموقع که اومده از مهد، دوتا شکلات پیش باباش خورده، شام هم کمتر از 10 قاشق قیمه با کدو خورده... تازه اونم به زوووور و هزار بار رفتن و اومدن... ولی خب چیکارش کنم؟ چند تا غر زدیم، چیز دیگه هم ندادیم بخوره، دسرشم نذاشتم بخوره و خوابید...
اصلا بحث این نیست که بچه بخور باشه و این روش رو پیش بگیریم... بحث اینه که بچه اندازه ی شکمش دستش بیاد و زیاده روی که الانا به شدت متداول شده روی بچه تاثیر نذاره و والدین هم از این بحث چی خورد و چقدر خورد رها بشن (ما چیزی که مدنظرمونه فراهم می کنیم، چقدر خوردنش با بچه هست)...
حالا هر کس صلاح خودشو بهتر میدونه ولی از نظر من نوعی، رها شدن والدین از حجم غذای بچه، خودش آدم رو از بار سنگینی خلاص می کنه... و بهتره والدین درگیر کیفیت باشن و حجم رو بسپرن به بچه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Targol
پاسخ
من هر غذایی باشه گوشتشو ریز میکنم میذارم جلوش خودمم کنارش سوپ یا برنجشو میدم
اگه سبزیجات باشه اونا رو هم میذارم
ولی جالبه چند بار قاشق دادم دستش خیلی قشنگ میذاره دهنش
حتی گوشت برمیداره میذاره رو قاشق و میخوره
بچه ها خیلی باهوشن
البته اصلا روش blw نبوده از اول فقط واسه اینکه سرش گرم باشه میذارم جلوش
من هر روز یه وعده برنج میدم :| حس میکنم زیاده ولی واقعا تنوع نداره برنامه غذاییم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Rose
پاسخ
ماهرخ پسر من کلا زردی نداشت از اول ، بعدشم نگرفت
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Rose
پاسخ
ندا یکی از کسایی که تو اون تاپیک گفتم غذای بچه‌ش رو هوس میکنم برای خودم بپزم تو بودی Smile
  • Nedaaa28
پاسخ
آفرین صنوبر جان بپز این غذاها مفیده واست خوبه
دست بردار از شکلات و سرلاک خوردن
( خودم شیشه فرمند دو رنگ دستمه الان ) Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
  • mahtakhanoum، Rose، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان