امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
ترگل جون مبارکه نی نی های گلت ان شالله بزودی میان تو بغلت همه این استرسا و نگرانیا یادت میره، به یه چشم هم زدن دخترات قوی تر میشن و میان پیشت??
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم نونا جون به سلامتی که نینی خوشگلت صحیح و سلامت اومد بغلت...ایشالا بعد از این هم همه چیز خوب پیش بره برات .

ترگل حان قدم دخملای گلت مبارک باشه عزیزم. نگران nicuهم نباش .معمولا خیلی از دو قلوها زود به دنیا میان .مهم اینه که جفتشون صحیح و سلامتند.

ایشالا برای همه خوب پیش بره این پروسه بارداری و به یه زایمان خوب ختم بشه..من که خودم شخصا خیلی سنگین شدم دیگه..بچه هم خیلی فعالیت میکنه ماشالا خخخخ ولی از هفته ۳۰ به بعد واقعا همه کارا سخت میشه...خوابیدن.بلند شدن.نفس کشیدن...هی میگم کاش مرداد بیاد منم زایمان کنم سبک شمممم Smile
  • 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، Sahraa71، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان تبریک میگم
انشاالله که زود و سلامت میان پیشت دخترای نازت اونوقت تا همیشه کنار همند و زیر سایه پدر مادرشون
  • 2015، lili_61، liyane، Sahraa71، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۳۰، ۱۰:۵۰ عصر)*روناک* نوشته است: ایشالا برای همه خوب پیش بره این پروسه بارداری و به یه زایمان خوب ختم بشه..من که خودم شخصا خیلی سنگین شدم دیگه..بچه هم خیلی فعالیت میکنه ماشالا خخخخ ولی از هفته ۳۰ به بعد واقعا همه کارا سخت میشه...خوابیدن.بلند شدن.نفس کشیدن...هی میگم کاش مرداد بیاد منم زایمان کنم سبک شمممم Smile
روناک جانم سلااااااام
چطوری؟
دلم برات تنگ شده بود  Heart
منم منتظر مرداد بودم اما با زایمان نونا جون تو هفته 38 فکر کنم من آخر تیر بشم Tongue
منم خیلی سنگینم
شبها هم که همون 3-4 ساعتی که میخوابیدم 4-5 ماه بود رو هم نمیتونم بخوابم! Cry
  • *روناک*، 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه ی مامانا
رفتم نوعروس دیدم همه کوچ کردین اینجا
اسماتونو توی لیست دیدم چقد ذوق کردم از بارداریتون
تبریک میگم
انشالله به سلامتی بگذرونین
نمیدونم منو یادتونه یا نه خیلی وقته نیومدم سایت
امیدوارم همتون به سلامتی جوجه هاتونو بغل بگیرین
راستی من یه گروه بارداری دارم اونجا هم باردارا هستن هم بچه هایی هستن ک زایمان کردن خواستین لینکشو بدم براتون
پیام خصکصی بدین اونجا بفرستم
  • 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من امروز رفتم بقیه خریدای سیسمونی رو هم کردم
حالا باز خاله ام گیر داده چه خبره ۶ ماهگی همه چی خریدی زوده
ولی ترسیدم سنگین شم همینجوریشم خیلی کمرم درد میگیره موقع راه رفتن
ترگل جان خیلی مبارکه عزیزم ایشالا همه چی عالی پیش میره خیلی روزای سختیه ، چند وقت دیگه همه اینروزا گذشته و دخترگلیا پیشتن هر لحظه
مریم رضا جان خوش اومدی من کامل یادمه شمارو :*
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، maryamereza، Sahraa71، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بهترین کارو کردی ندا جون منم بعد آنومالی خریدامو کردم
دقیقا حرف خاله ی شمارو عمه ی منم زد ولی من اصلا اهمیتی ندادم
اخرا واقعا سخته
هرچه زودتر بهتر هم خیال ادم راحت تره هم سنگین نیس هم سر وق میچینه و کلی هم ذوق میکنه

خریداتم مبارکه عزیزم به سلامتی تنش کنی عزیزم

ای جون پس یادتونم
  • 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان قدم دخترای نازت مبارک باشه ان شاالله به زودی زود بغلشون میکنی و کلی عشق میکنین با هم.نگران نباش خودت رو تقویت کن برات دعا میکنیم همگی

مریم رضا خوبی عزیزم.منم یادم هست تو رو.چند وقتی هم بود اتفاقا به یادت بودم که چکار میکنی...چه خبر خانم نی نی داری؟!
یوتاب جان منم خیلی از الان موقع خواب اذیت میشم.اصلا شبا مثل جغدا میشم تازه دم دمای صبح چندساعتی میتونم بخوابم..

بچه ها یه سوال من بعضی شبا که یهو از خواب بیدار میشم میبینم روی پشت خواب بودم خیلی نگران نی نی م میشم اخه خوندم به پشت خوابیدن تو سه ماهه سوم باعث کمبود اکسیژن رسانی به جنین میشه و اسیب میبینه
هرکاری میکنم حتی بالشت میذارم پشتم که غلت نزنم هم نمیشه...
شما چکار میکنین همچین مشکلی کسی داره؟؟
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، liyane، Sahraa71، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۳۱، ۱۲:۰۲ صبح)youtab نوشته است:
(۱۴۰۰/۳/۳۰، ۱۰:۵۰ عصر)*روناک* نوشته است: ایشالا برای همه خوب پیش بره این پروسه بارداری و به یه زایمان خوب ختم بشه..من که خودم شخصا خیلی سنگین شدم دیگه..بچه هم خیلی فعالیت میکنه ماشالا خخخخ ولی از هفته ۳۰ به بعد واقعا همه کارا سخت میشه...خوابیدن.بلند شدن.نفس کشیدن...هی میگم کاش مرداد بیاد منم زایمان کنم سبک شمممم Smile
روناک جانم سلااااااام
چطوری؟
دلم برات تنگ شده بود  Heart
منم منتظر مرداد بودم اما با زایمان نونا جون تو هفته 38 فکر کنم من آخر تیر بشم Tongue
منم خیلی سنگینم
شبها هم که همون 3-4 ساعتی که میخوابیدم 4-5 ماه بود رو هم نمیتونم بخوابم! Cry
سلام عزیزدلم.ممنونم یوتاب جونم Heart  من همیشه پیگیر احوالاتت هستم عزیزم...خوبم خداروشکر.دیگه سنگین شدیم وحشتناک Smile ایشالا که هرچی به صلاحته برات اتفاق بیوفته یوتاب جون.من که از الان ساک نینی رو هم بستم Smile فقط مونده ساک خودم.والا خبر که نمیکنه ...یهو دیدی زودتر از تایمی که فکر میکنیم میشه .پس حداقل آماده باشیم Tongue 
تو چیکارا کردی؟خریدات تموم شدن به سلامتی؟ساکتو بستی؟
  • 2015، lili_61، liyane، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانای گل
ترگل جان انشالله که قدم نو رسیده هات مبارک باشه اصلا نگران نشو به امید خدا زود زود دخترای گلت میان خونه! بچه ها راست میگن توی دوقلو داری کلا تا 32 بیشتر نگه نمیدارن به امید خدا زود زود میان پیشت
لیانه جان سوفی جان یوتاب جان 2015 جان سروناز جان از تبریکتون خیلی ممنونم انشالله که بچه هاتون رو صحیح و سالم به دنیا بیارید
بچه ها واقعا این محیط چقدر انرژی مثبت داره!
یعنی وقتی میام اینجا اینقدر ذوق می کنم کلا فکرای بجز بچه یادم میره!
رز جان از راهنماییتون ممنونم در مورد عمل کیسه صفرا تو بهمن پرسیده بودین من تو بهمن رو اطلاع ندارم اما مامانم و خواهرم با دکتر پورمند تو بیمارستان پارسیان جفتشون کیسه صفراشون رو عمل کردن هر دوتاشون هم فردای عمل قشنگ سرپا بودن کلا دکتر خوبیه جراح عمومیه لاپراسکوپی کرد براشون اگه خواستی اونجا هم سر بزن
  • 2015، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان