امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
لی لی جان با 7 تومن میتونی کالسکه تک جمع شو جویی بخری. من ست کالسکه و کریر خریدم. کالسکش کابین سایز هست. جمع میشه و میره تو یه ساک و مثل کیف دستی راحت حمل میشه.
خواهرم مبلی گرفته. جمع میکنه کل صندوق عقب ماشینو میگیره

توصیه منم این هست که برای ماه های اول لباس جینگول نخرید. واقعا بچه ها ماه اول زود بزرگ میشن و شما غیر از دکتر هیچ جا نمیبریدشون. یکی دو دست لباس قشنگ برای بیرون داشته باشن کافیه.
فقط زیردگمه و شلوار خونه لازمتون میشه
من که دیروز کمد پسرمو چک کردم چند تا از سرهمی هاش کوچیک شده. هنوز یک بار هم نپوشیده.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی از همتون
شین خانم جون پس منم همونو میگیرم منم واسه گاهی پاساژ گردی میخوام
بنسای جان گفتی همین بنیتا رو خریدی میشه بگی چند شد قیمتش و تک بود یا با چیزای دیگه؟
نونا جون دوستم اتفاقا گفت بیا لباس تو خونگیای دخترم ی ساکه ببر واسه تو خونش همسرم خیلی ناراحت شد ک بچه اول رو باید نو بپوشونیم گفت خودم کم کم میخرم براش وگرنه من بدم نمیاد

راستی مسمومیت بارداری چیه؟ من از وقتی اون اتفاق واسه روشنک جون افتاد باز استرس گرفتم

اینم بگم ک اطراف ما اصلا بچه کوچیک نیس ک بخوام ازشون وسیله بگیرم فقط همون دوستمه
فامیلای همسرم چندتاشون بچه ۵ یا ۶ ماهه دارن ک از اونا ک اصلا نمیشه گرفت
  • lili_61، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جون آره تو برگم پرستار نوشت سز اختیاری از خودمم پرسید سونومم دید. ولی موقع ترخیص با همون سز اختیاری بیمه تکمیلیمون طرف قرارداد بود از حدود ۱۲ تومن ۲ تومن و خورده ای دادیم. دیگه همین مونده سز اختیاری پولشو ندن بیمه ها

بن سای جان بهمن طرف قرارداد بود با بیمه ما آنلاین پرداخت شد ما فقط اون بخشی که باید میدادیمو دادیم

عاطفه جان ناراحتی نداره مگه آیه نازل شده اگه لباس ار و تمیزه بگیر بیخودی پول نده من که همه چیم گرفتم خیلیم خوشحال شدم لباسم گرفتم.
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱۷، ۰۴:۰۳ عصر)miss shin نوشته است: عاطفه جون ببخشید که من جواب میدم 
من برای پسرم دوسال پیش دلیجان گرفتم مدل بنیتا اون موقع قیمتش ۱۵۰۰بود سرویسش فکر کنم من خیلی راضی ام از کالاسکش سبکه به نسبت راحت باز و بسته میشه دسته  رو به مادر هم میشه داخلش کیسه مخصوص زمستون داره تمام پارچه هاشم قابله دستمال کشیدنه و سریع پاک میشه چرخاشم به نسبت بزرگه عرضشم اصلا کم نیس پسرم الان دوسالشه کاملا جاش میشه بازم جا داره 
باید ببینی چقدر استفاده داری تا بتونی درست تصمیم بگیری من فقط برای گه گداری خرید و پاساژ گردی میخواستم چون هرجا بخوام برم ماشین هست پس زیاد هزینه نکردم و از دلیجان راضی بودم

میس شین جان این مدلی که گرفتی راحت باز و بسته میشه؟

کژال جان میخوام کریر هم بگیرم با این قیمت مارک تینو و لورنزو بودن ست کالسکه و کریر و ساک بود منم چندماه پیش یه جا جویی رو تو اینیستا دیدم 7 تومن بود کالسکه و کریرش بخاطر همین اون روز نخریدم گفتم حالا جاهای دیگه رو هم ببینم شاید مارک بهتری بتونم بگیرم با چیزایی که میگین حتما تا الان اونام گرون شده!

عاطفه جان عجله نکن دیدی من چقدر بیخیالم! الان تازه رفتم تو 8 شروع کردم وسیله خریدن قبل این فقط یه سری لباس خریده بودم الانم تخت و کمد و کالسکه و کریر با ساک بچه مونده هنوز اصلا عجله نکن وقت داری

شیطون خانم بچه منم خدا بخواد یا آذر دنیا میاد یا اول دی من براش دوتا ست سرهمی مخمل گرم گرفتم یه سرهمی کاموایی کلاهدار که توش مثل کاپشن لایه پشمی داره 360 گرفتم از آقا بزرگ خیلی هم خوشگله مشابهش رو تو بهار 700 دیده بودم اون تا فروردین که هوا سرده میرسونه یه پتو دورپیچ بافت که اون هم داخلش لایه داره گرفتم دو طرفش بند داره قنداق فرنگی هم میشه بجز اینا یه پتوی بچه گلبافت هم گرفتم فکر کنم همینا کافی باشه برای بیرون بردن همون سرهمی گرمه رو میپوشم با همون پتو دورپیچ که لایه داره

بچه ها یه دیابتی بیچاره باهاتون صحبت میکنه!!! دکترم تشخیص دیابت بارداری داد فعلا بهم قرص داد برای 10 روز دیگه آزمایش باز 2 ساعت بعد صبحانه و ناهار و شام داد گفت اگه کنترل نشده باشه باید چند روز بستری بشی
دیگه از دیروز کلا برنج رو حذف کردم نون هم فقط جو یا سبوس خیلی کم دعا کنید کارم به بستری و این چیزا نکشه و با قرص کنترل بشه
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ
لیلی جون نگران نباش کنترل میشه با قرص و افزایش سهم پروتیین و لبنیات و میوه بجای کربوهیدرات
دفعه پیش فکر کنم شما جواب آزمایش گذاشتی اتفاقا تعجب کردم با اون اعداد چرا دیابت تشخیص ندادن من با اعداد حدود ۹۰ نهایت ۱۰۰ ( بعد ناهار و‌شام) تشخیص دیابت داد دکترم ( سه بار هم تست ۴ نوبته و‌۵ نوبته دادم) و واقعا هنوزم دعا میکنم به جونش همش میگفتم چه سختگیرانه داره رفتار میکنه.
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان من یه بار دو نوبته دادم با 50 میل گلوکز که یک ساعت بعدش خارج رنج بود باز برام یه تست 4 نوبته گذاشت با 100 میل گلوکز که ساعت دومش خارج از رنج بود من از همون وقتا دیگه شروع کردم رعایت کردن دیگه عسل صبحانه هم نمیخوردم نون هم بیشتر سبوسی میخوردم

باز یه تست دیگه نوشت فقط دوساعت بعد از صبحانه و دو ساعت بعد از ناهار بهم هم گفت رژیم طبیعی هر روزت رو داشته باش که مال صبحانه دو ساعت بعدش 105 بود اما مال ناهار دو ساعت بعدش 140 بود که گفت باید زیر 120 باشه دیگه برام قرص نوشت و گفت روزی 10 دقیقه پیاده روی کن چون بچه هم پایین بود و طول سرویکس از غربالگری کمتر شده بود گفت بیشتر از 10 دقیقه پیاده روی نکن اونم با شکم بند!
الان میوه هم کمتر میخورم نسبت به قبل کلا بجز میوه و نون و برنج و شیر چیزی که بخواد قند داشته باشه نمیخوردم حالا برنج رو هم کلا حذف میکنم تو این 10 روز خدا کنه با قرص کنترل بشه خیلی از بابت عوارضش نگرانم خدایی نکرده رو بچه اثر بد نزاره!
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها این آقا بزرگ که میگیید کجاست؟ پاساژ یا ی جایی مثل خیابون بهار؟
به من ی بار گفتن جمهوری قیمتاش مناسبه. ما رفتیم ولی به قشنگی بهار نبود یا اگر وسیله ای رو دیدیم که قشنگ بود، قیمتش هم مثل بهار بود که البته گفتن روزکاری باید بری تو قسمت های عمده فروش که جمعه ها تعطیلن. حالا این آقا بزرگ چجوریه؟ مثل بهار وسایل گوگولی داره؟

بعد ی سوال دیگه قیمت مناسب وسایل تزیینی و اینا از کجا شما خریدین؟ مثل مثلا عروسکای بامزه . من رفتم خیابون میرزا اسباب بازی فروشی داره ولی خیلی گرون بود
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم تو نت بزنی سایت داره آدرسش رو هم میاره توی خیابون شه*ید رجایی جاده قدیم قم هست راهش دوره اما سر راسته من اولش ترسیدم گفتم بریم پیدا نمیکنیم تقریباً بیشتر خریدامو کرده بودم رفتیم اونجا پشیمون شدم چرا از اول نیومدم یه فروشگاه شبیه هایپر استار هست که هر قسمتش یه چیزی داره مجموعه کاملی هست اصلا در حد بهار شیک نیست حقیقتش اما اگه بخواد مینیمالیستی خرید کنی واقعا خوبه ! بخصوص برای لباس تنوعش خیلی زیاده
شیطون خانم من اسباب بازی هنوز هیچی نگرفتم فقط سه تیکه وسیله بازی زیر 6 ماه انتخاب کردم ازین مارکهای هولی تویز این ماه سفارش میدم به سایت برام بفرستن همینارو فقط میگیرم واسه اسباب بازی.
  • 2015، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی لیلییی جان. ممنون بابت توضیحاتت
بعد بچه هایی که مامان شدین. دکتر اطفال خوب، نی نی تون پیش کی میبرید؟ راضی باشید از کارش منظورمه و ترجیحا خیلی هم شلوغ نباشه. اگر معطبش هم سمت شرق تهران باشه بهتر. چون واسه ی چک آپ تا غرب رفتن خیلی سخته. من یادمه لیانه جون ی دکتری برای ختنه معرفی کرده بودن و همه رفتن خیلی راضی بودن، اگر اسم اون رو هم یادتون بگید. مرسییییییی
  • 2015، lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم من اسباب بازی از یه پیج اینستا خریدم. خیلی راضی بودم. اسمش شادیسا هست. دقیقا عروسک‌ها مثل عکساشون بودن.
من از دکتر پسرم راضیم. مخصوصا برای نی نی های تازه متولد شده عالیه.دکتر بابک امیدوار. مطبش توانیر
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان