امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
میس شین جان نمیشه خودتم همون تایم بخوابی یعنی صبحا هم با پسرت بخوابی که کمبود خواب نداشته باشی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • miss shin، youtab
پاسخ
ميس شين جان توقع داري بچه ٣ ساله چند ساعت بخوابه؟
رنج خواب بچه ها بين ٨ تا ١٠ ساعته ديگه
  • miss shin، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۵:۳۰ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: میس شین جان نمیشه خودتم همون تایم بخوابی یعنی صبحا هم با پسرت بخوابی که کمبود خواب نداشته باشی؟

صنوبر جان من مشکلم واقعا خواب خودم نیست مشکل اینه پسرم دلش خواب بعد از ظهر میخواد یعنی انگار بهش نیاز داره ولی تو تابم بدی مثلا ۵ الی ۶ خوب اون وقت اگه بخواب۶ دیگه تا ۲ نمبخوابه اگه نخوابه همش تا موقع خواب بد اخلاق میشه و بهونه میگیره
من از خدامه کاملا نخوابه عصر
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
مدت زمان خواب کودک ۳ ساله ۱۰ تا ۱۲ ساعته.به نظر من شبا زودتر بخوابونش،صبحام بذار بیشتر بخوابه.اینجوری تو طول روز کمتر خسته میشه.پسر منم اصلا خواب روزانه نداره.
  • Gitii، miss shin، youtab
پاسخ
میس شین جان من فکر کردم کلا میگی خوابش کمه و خسته ای
  • miss shin، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۵:۳۳ عصر)liyane نوشته است: ميس شين جان توقع داري بچه ٣ ساله چند ساعت بخوابه؟
رنج خواب بچه ها بين ٨ تا ١٠ ساعته ديگه

اخه لیانه جان من خیلی از بچه ها رو تو سن پسرم دیدم بعد از ظهر ۱ الی ۲ ساعت میخوابن شب هم ۸ ساعت رو میخوابن
مشکلم اینه چطوری مدیریت کنم عصر نخواد بخوابه کلا یا اگه قراره بخوابه زودتر بخوابه دیگه مثلا تو بازده ۱ تا ۴ وقت خوابه حالا خر وقت دوست داشت بخوابه اما نمیخوابه تا ۶ عصر واقعا نمیدونم مشکل کجاس
  • youtab
پاسخ
میس شین جان به نظر من هم شبها برنامه خوابش ذره ذره ببر جلوتر که صبح زودتر بیدار بشه. ابن طوری شاید خواب بعد از ظهر هم بیفته ساعت ۲ یا ۳. 

ی مدت اگر صبح زود بیدارش کنی یا همین طوری خواب ببریش بیرون مثلا پارکی جایی تا عادت کنه به صبح زود بیدار شدن بیدار نمیشه؟ مثلا بغلش کنی ببری پارک اونجا بیدار بشه که دوباره نخوابه
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۵:۳۶ عصر)مینو نوشته است: مدت زمان خواب کودک ۳ ساله ۱۰ تا ۱۲ ساعته.به نظر من شبا زودتر بخوابونش.

مینو شما خودت فکر کنم پسرت همسن و ساله پسر من باشه عصر میخوابه ؟؟؟کلا خوابش چند ساعته
واقعا نمیتونم شبا زود بخوابونمش همسرم ساعت ۱۱ میرسه دوش میگیره فوری شام میخوره سرپا بعد میبره پسرمو بخوابونه تو تخت ی کم قصه و شعر حتی فرصت بازی هم ندارن باهم اگه قرار باشه زودتر بخوابه دیگه کلا پدرش رو نمیبینه
  • youtab
پاسخ
اگه میخوای ظهرا بخوابه باید خیلی زودتر از ‌۹ بیدارش کنی.
پسر من ۹.۵ شب تا ۹ صبح میخوابه.خواب روز رو قبل از دو سالگی حذف کرد.
پس باید با این موضوع کنار بیای.نمیشه که دیر بخوابه و صبح زود بیدار شه.
  • Gitii، miss shin، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۵:۳۹ عصر)شیطون خانم نوشته است: میس شین جان به نظر من هم شبها برنامه خوابش ذره ذره ببر جلوتر که صبح زودتر بیدار بشه. ابن طوری شاید خواب بعد از ظهر هم بیفته ساعت ۲ یا ۳. 

ی مدت اگر صبح زود بیدارش کنی یا همین طوری خواب ببریش بیرون مثلا پارکی جایی تا عادت کنه به صبح زود بیدار شدن بیدار نمیشه؟ مثلا بغلش کنی ببری پارک اونجا بیدار بشه که دوباره نخوابه
اخه اصلا بلند نمیشه که بخوام لباس تنش کنم نمیتونم تا بیرون تو بغلم ببرمش بعد هر روز هم برام مقدور نیست ببرمش

(۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۵:۴۲ عصر)نرگس نوشته است: عزیزم پسر من 5 سالشه
12 تا 9 میخوابه
یکی هم 3 تا 4 یا 5

ماشالله 
منم همین رو میگم میگم اکثرا بچه ها تو این سن عصر میخوابن
  • youtab، نرگس
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان